Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PANTTERIVIIMA

kuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Myrskyklaani
Asema Soturi
Sisarukset Meripihka ♀, Pakkaslumi ♀, Skylight ♀ (?)
Vanhemmat Lumitähti ♀, Clockwork ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Liitotassu

Soundtrack World of Warcraft - Theme

 

Ulkonäkö

Naaras on keholtaan tasapuolisesti lihaksikas ja hieman leveähkö lavoistaan. Ei juurikaan muistuta siroa emoaan ja on ennemminkin vankka ja sulavalinjainen kuin pantteri isoine käpälineen.

Laadultaan turkki on tiivistä ja lyhyttä, mutta laadulta silkkisen pehmeää. Aluskarvaa hän ei omaa, mutta tiiviytensä ansiosta pitää kylmän suhteellisen hyvin aisoissa. Pohjaväriltään kiiltävä turkki on vaaleanharmaa lähes mustilla ocicat- kuvioilla.
Silmät ovat kapeat ja väriltään harmaat pienellä sinisellä häivähdyksellä, mitä pupillien ympärilläkin voi havaita. Korvat ovat pystyt ja teräväpäiset, mutta eivät pitkät.

Vaikka hänen turkinsa onkin lyhyttä, normaalimittaisen hännän karva on kuitenkin vähän pidempää ja tekee siitä hiukan tuuheamman. Ei kuitenkaan yhtä sulkamaista kuin emollaan.

Vahvat ja kaarevat kynnet ovat väritykseltään sekalaisesti tummat sekä vaaleat. Väritys vaihtelee jokaisessa kynnessä.
Pehmeä kuono, polkuanturat ja viikset ovat tummat, eivät kuitenkaan ihan mustat. Polkuanturat eivät sovellu kovaan taikka kylmään maastoon pehmeytensä takia.

Pimeän Metsän kissoja vastaan taistellessaan häneltä repeytyi nahkaa niskasta ja jäljelle jäi repaleinen arpi, johon ei kasvanut enää turkkia. Myös hänen takakäpälissään on monia pieniä arpia siellä sun täällä.

 

Luonne

Osaa olla hyvinkin itsepäinen ja sisukas käyden tämän takia helposti muiden hermoille. Ei anna mielellään periksi mistään, mutta osaa tehdä jonkinlaisia kompromisseja, jos on pakottava tarve niihin. Ei kuitenkaan suostu hylkäämään alkuperäistä mielipidetään täysin. Uhkailut eivät myöskään auta ja ne saavat naaraasta vain entistä päättäväisemmän.

Hänelle on tärkeää saada muiden tuki asioissa ja saattaa helposti suutahtaa, jos ei sitä saa. Vaikka kiukuttelisikin ulospäin, sisältä hän on yleensä haikea. Suuttuessaan ei raivoa tai menetä täysin malttiaan, mutta yleensä hieman tiuskii ja voi pitää mykkäkoulua. Pitkävihainen ihan vain periaatteen vuoksi, vaikka asia ei olisi edes mitenkään suuri ja hän olisi antanut jo anteeksi mielessään. Ei yleensä itse suostu pyytämään anteeksi egonsa vuoksi, mutta armahtaa helposti muita.

Pitää puheliaista tuttavista, koska itse ei keksi helposti sanottavaa, mutta ahdistuu, jos joku tuiki tuntematon tulee pölisemään hänelle taukoamatta. Hän ei ole kovinkaan hyvä sosiaalisissa tilanteissa, mutta yrittää parhaansa. Arvostaa paljon ystävyyssuhteita ja yrittää pitää siteitään muihin mahdollisimman hyvin yllä. Vaikka ei yleensä vaikuta sille, on oikeastaan todella suojeleva läheisiään ja jopa vieraitakin kohtaan. Puolustaa aina heikompiaan sekä sanoin, että kynsin. Hän onkin todella rohkea ja haluaa näyttää sen myös muillekkin. Ei mielellään näytä heikkouksiaan ja hyvänä esimerkkinä tästä on suru. Jos hänen silmänsä rupeavat kostumaan jossain tilanteessa, pakenee paikalta, koska ei uskalla näyttää murtuvaa itseään toisille peläten myös, mitä muut siitä ajatteleisivat.

Naaras ei tiedä, mitä mieltä olla Tähtiklaanista. Hän on omin silmin todistanut emonsa menettäneen henkensä ja palaten takaisin elävien keskuuteen tuosta noin vain. Hänen on silti vaikeaa uskoa kuolleisiin esi-isiin.
Romanttiset tunteet ovat hänelle täysin vieraita, eikä naaras voisi koskaan kuvitella rakastuvansa kehenkään täysin rinnoin.

 

Menneisyys

Syntyi Myrskyklaanin varapäällikölle Lumisydämelle ja kulkukissa Clockworkille sisaruksineen.
Pentuaikoina ei tapahtunut mitään merkittävää hänen elämässään, mutta heidän oppilasaikojensa loppupuolella Taivastassu katosi. Muut sisaruksista nimitettiin jo sotureiksi, Pantteritassusta tuli Pantteriviima, Meritassusta Meripihka ja Pakkastassusta Pakkaslumi. Taivastassukin saatiin nimitettyä Taivashehkuksi hänen löydyttyä maanalaisista tunneleista, jotka johtivat jokaisen klaanin reviirille.

Pantteriviiman soturiaikoina tapahtui myös muutakin. Kaikki hänen kolme sisarustaan nimittäin katosivat eikä heitä löydetty mistään Myrskyklaanin reviiriltä. Naaras ei ollut ollut mitenkään hirveän läheinen siskojensa kanssa ja vasta heidän kadottuaan tajusi, miten paljon olikin välittänyt perheenjäsenistään. Nyt sen sanominen vain oli liian myöhäistä. Myöhemmin hän sai kuulla Meripihkan ja Pakkaslumen olevan kunnossa, mutta Taivashehkusta ei kuulunut mitään.

Seuraava suuri muutos hänen elämässään oli Suuren tuhon alku. Klaanien reviirit tuhoutuivat tulipallojen sadellessa taivaalta ja sytyttäessään kaiken palamaan. Kaikki pakenivat Kuulammmen luokse ja niin teki myös Pantteriviima, joka pääsi todistamaan Kuutamotähden kuolemaa omin silmin. Seuraavaksi päälliköksi nousikin hänen oma emonsa ja henkensä saatuaan Lumisydämestä tuli Lumitähti.

Klaanit päättivät yhteen ääneen muuttavansa pois järvireviireiltä, koska eläminen niillä olisi tällä hetkellä mahdotonta. Niin alkoi pitkäaikainen vaellus kohti uusia väliaikaisia reviireitä, vaikka Pantteriviima lähtikin haikein mielin vanhasta kodistaan. Hän oli aina kuvitellut jälleennäkevänsä sisaruksensa, mutta ajatus siitä tuntui nyt vain yhä kaukaisemmalta.

Matkan aikana Pimeän metsän kissat hyökkäsivät klaanien kimppuun. Pantteriviima haavoittui taistelussa, mutta se ei ollut vielä mitään verrattuna hänen emoonsa, joka kirjaimellisesti tapettiin naaraan silmien edessä. Hän ei ollut koskaan sen kummemmin uskonut Tähtiklaaniin, mutta nyt hän näki, kun Lumitähti heräsi kuolleista yhden henkensä menettäneenä eikä sitä voinut järjellä selittää.

Vaellus uusille reviireille oli siis ollut rankka, mutta lopulta he löysivätkin perille saaden uuden kodin. Hieman aikaisemmin Pantteriviima sai myös ensimmäisen oppilaansa, Liitotassun.

 

Muuta

 • Myrskyklaanin varapäällikön, Lumisydämen ja kulkukissa Clockworkin toisiksi vanhin pentu.
   
 • Meripihkan, Pakkaslumen ja Taivashehkun sisko.
   
 • On Meripihkan pentujen täti.
   
 • Lihaksikkaan kehonsa ansiosta on vahva ja kestävä. Hän pystyy juoksemaan pitkiäkin matkoja väsymättä, mutta ei ole nopea. Naaraan iskut kuitenkin tekevät vahinkoa ja hän pystyy ottamaan paljonkin iskuja vastaan kestävyytensä ansiosta. Se onkin hyvä, koska hän ei ole mitenkään paras väistelemään iskuja.
   
 • Metsästäminen ei ehkä ole hänen parhain taitonsa ja on hyvä vain pieneläinten kanssa. Kiipeileminen ja uiminen sujuvat normaalisti.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Pantteriviima | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com