Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LIITOTASSU

kuva

Ikä 9 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Vanhemmat Kaikusydän ♀ †, Viherloimu ♂ †
Sisarukset Syystassu ♀, Veripentu (?)
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Pantteriviima

Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Liitotassu on ruumiinrakenteeltaan jäntevä ja notkea. Tuon turkki on lyhyttä ja tiivistä, ja se suojaa hyvin tuulelta ja sateelta. Kolli on perinyt isältään, Viherloimulta, mustan karvapeitteensä, jossa on hänen emonsa, Kaikusydämen turkin värisiä laikkuja. Vaaleanruskeita laikkuja on kummassakin lonkassa, rinnassa, päälaella ja hännässä. Liitotassun silmän ympärykset ovat valkoiset. Samoin kuonon ympärys ja tassujenpäät. Kollin silmät ovat mantelin muotoiset ja kirkkaanvihreät, mutta pupillin ympärillä on tummanvihreää. Tuon viikset ovat vitivalkoiset, pitkähköt ja ne taipuvat päistä ylöspäin. Kissan jalat ovat pitkät ja ehkä hieman hontelot. Liitotassulla on lyhyet, mutta terävät kynnet, jotka ovat väriltään vaaleanharmaat. Tuon hampaat taas ovat valkoiset ja kollin kulmahampaat ovat pidemmät kuin muut hampaat. Ne ovat suunnilleen puolen sentin pituiset ja todella terävät. Liitotassun häntä on pitkä, ja sen ansiosta tuolla on hyvä tasapaino. Tuon rinnassa, vatsassa ja hännässä on pidempää karvaa kuin muualla tuon kehossa. Kollin nenä on polkuanturoiden tapaan hiileanharmaa ja tuon kuono on kapea. Kissan korvat ovat normaalikokoiset, päistä suipot. Liitotassulla on kaksi pientä lovea vasemman korvansa reunalla.

 

Luonne

Liitotassu on luonteeltaan tottelematon, uhkarohkea, itsepäinen ja kekseliäs. Kun tuo keksii jotain, sen hän myös tekee. Yleensä kolli keksii kaikkea idioottimaista ja vaarallista. Liitotassu ei kuuntele ohjeita vaan tekee oman mielensä mukaan. Liitotassu näyttää siltä ettei välittäisi muiden tekemisistä, mutta tarkkailee heitä jatkuvasti. Kolli on arvaamaton, eikä koskaan voi tietää, mitä tuon päähän pälkähtää. Liitotassu tekee uhkarohkeita temppuja saadakseen huomiota. Ehkä enimmäkseen naarailta. Tuo ei pidä määräilystä. Liitotassu suuttuu nopeasti ja suuttuessaan on hyvin aggressiivinen. Kolli käy muiden päälle varoittamatta, vaikka nuo eivät olisikaan tehneet mitään. Liitotassu ei osaa hallita tunteitaan. Tuntiessaan olonsa surkeaksi hän tarvitsee toisen tukea. Esimerkiksi emonsa tai jonkun muun läheisensä. Liitotassu olisi halunnut tavata isänsä ja kysyykin välillä ohimennen hänestä emoltaan.

 

Menneisyys

Liitotassu syntyi kolmen pennun pentueeseem Kaikusydämelle ja edesmenneelle Viherloimulle.

 

Muuta

  • Liitotassu osaa loikkia puissa kuin liito-orava, pitkien jalkojensa ansiosta. Hän on myös aika nopea, mutta voi juostessaan kompastua omiin jalkoihinsa.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Liitotassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com