Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LEPPÄTASSU

vartalokuva

Ikä 8 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset 3 tuntematonta
Vanhemmat Viiltoturkki ♂ †, Kamomillahenki ♀ (?)
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Koivuvarjo
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Leppätassu on pohjaväriltään vaaleanruskea. Tuo on kilpikonnakuvioinen, jossa on valkoista ja tummemman ruskeaa. Tuon naamassa on mustia pieniä pilkkuja ja suun alue on musta. Sen ympärys on valkoinen. Naaraalla on naaman vasenpuoli vaaleanruskea ja sen yläpuolella on mustia pilkkuja. Oikea puoli naamasta on musta ja silmän yläpuolella on valkoisia pilkkuja. Oikean puoleinen korva on valkoinen ja vasemman puoleinen on musta. Tuolla on pitkät viikset ja valkoiset, pienet mutta terävät hampaat. Leppätassulla on valkoinen rinta ja niska/kaula, jonka värejä ovat musta, vaaleanruskea ja valkoinen. Samanlainen väritys jatkaa aina hännäntyveen asti. Tuon jalat ovat edestäpäin katsottuna myös sen värisiä, mutta niiden 'takapuoli' on valkoinen kuten maha. Leppätassulla on valkoiset, jonkinverran läpinäkyvät ja hyvin terävät kynnet. Naaraalla on pitkä häntä. Se on melkein kokonaan oranssi, tosin hännänpää on hieman mustaan. Tuo värityksensä takia käyttää usein hyödykseen lehtisateen aikana tippuneita värikkäitä lehtiä kun haluaa pysyä piilossa.

 

Luonne

Päällepäin Leppätassu on ilkikurinen naaras, joka keksii kepposia tämän tästä. Hän on ystävällinen ja melko leikkisä. Tuo pitää lehtien jahtaamisesta kun ne tipahtelevat puista ja saattaa tehdä niin melko usein. Tuo on myös avulias ja tekee kaikkensa klaanin eteen. Ystäviä naaras pitää kaikkein tärkeimpänä, ja sen avulla hän uskoo, että pysyy myös vahvana. Tuo on myös ujo ensisilmäyksellä, mutta kunhan hiemankin tutustuu saa huomata suurenkin muutoksen. Jos tekee jotain väärin, ei juurikaan välitä, mitä muut sanovat. Leppätassu onkin hieman viileä persoona. Yhtenä hetkenä tuo on ilkikurinen ja melko puhelias, ja toisena vetäytyy syrjään hiljaisena. Naaras pitää kaiken mahdollisen omana tietonaan. Tuolla on hyvä muisti ja muistaa monia asioita. Jotkut vähemmän kiinnostavat asiat saattavat unohtua jonnekin, mistä tuo ei siis juurikaan välitä. Kaikki edellä mainittu on vain ulkokuorta. Sitä varjostaa synkempi puoli, jota Leppätassu pitää hyvin ovelasti ja viekkaasti sekä todella helposti piilossa. Kiltin ulkokuorensa alla naaras on vallanhimoinen ja haluaa edetä mahdollisimman korkealle sekä omassa klaanissaan, että muidenkin klaanien silmissä. Tuo on viekas ja ovela, mitkä onkin jo mainittu pariin kertaan, ja hyvä manipuloimaan. Saa usein keploteltua jonkun tekemään niin kuin haluaa. Kuten aiemmin sanottiin, Leppätassu pitää ystäviä kaikkein tärkeimpänä. Syy on juurikin manipulointi. Tuo osaa laittaa jonkun oman syynsä toisen niskoille. Naaras ei myöskään oikeasti voi sietää kunnolla pentuja, tai ainakaan pidä niistä, mutta ulkokuorensa takia leikkii niiden kanssa vaikka oikeasti vihaa sellaista. Naaras haluaa vain valtaa ja vahvuutta. Tuo ei myöskään joskus tottele muiden käskyjä, jos sattuu olemaan huono päivä, vaan saattaa vain jatkaa omaa pesuhetkeään korvaa lotkauttamatta. Tai sitten Leppätassu tekee jotain, mikä on kielletty.

 

Menneisyys

Leppätassu syntyi Myrskyklaaniin juuri, kun hiirenkorva oli alkanut. Tuon vanhemmat olivat mukavia, ainakin siihen asti kunnes Kamomillahenki katosi. Naaras oli ottanut kolme pentua mukaansa. Klaanin soturit seurasivat hajujälkeä, joka päättyi kaukana leiristä. Kamomillahengen hajujälki johti pois järveltä.

Kun Leppätassu kasvoi, Viiltoturkki kertoi naaraalle, kuinka hänen emonsa oli pettänyt klaanin ja lähtenyt. Kolli oli ollut mukava, mutta Kamomillahengen lähtö oli ollut kova isku ja saanut Viiltoturkin katkeroitumaan. Viiltoturkki opetti iltaisin leirin ulkopuolella Leppätassulle taistelua ja asioita. Leppätassusta kasvoi nopeasti emolleen ja klaanilleen katkeroitunut kissa. Hänen mielestään klaani olisi voinut estää Kamomillahengen lähdön.

 

Muuta

  • Leppätassu on hyvä kiipeilemään ja piiloutumaan sekä puhumaan.

 

Copyright

Storm

©2019 Leppätassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com