Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LEHVÄTASSU

kuva

Ikä 11 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Haukkatassu ♂
Vanhemmat Moth ♀, Kyymyrkky ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Kyymyrkky
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Naaras on kuten useat muutkin naaraat; siro, ja erityisen pienikokoinen naaraaksi. Mutta kuitenkin. Naaras on sievä nuorukainen, vaikka kollit eivät tuosta piittaakkaan. Naaras on pitää itsestään millainen oikeasti on. Vaikka kukaan ei kääntäisikään huomiotaan Lehvätassuun. Lehvätassu omistaa hieman kullankellertävän turkin, mutta se sävy on vaaleampi. Naaraalla on muuten lyhyt, mutta lämmittävä turkki joka on hyvin kiiltävä. Naaraalla on myös tummempia raitoja kehossaan jotka ovat melko ohuita. Mutta naaras ei piittaa siitä. Lehvätassulla on melko samanlainen heimokissaemonsa Mothin kanssa, mutta ei ihan kaksoisolento. Mutta naaras ei tiedäkkään emostaan mitään. Lehvätassu omistaa kauniit, koivunlehden vihreät silmät, jotka tekevät vaikutuksen nopeasti kolleihin. Naaraalla on valkoinen kuono, joka levenee hieman poskiin päin. Naaraalla on hieman vaaleammat kohdat silmäkulmien kohdalla. Naaraalla on melko pitkä häntä, jonka pää on tummenevaa mustaa. Naaraalla on tassujen varpaat valkoiset. Kynnet ovat harmaat ja todella terävät, mutta lyhyet. Lehvätassu on vaaleanpunainen nenä ja anturat myös. Viikset ovat valkoiset ja lyhyet.

 

Luonne

Jo heti huomaa, että Lehvätassu on hyvin ystävällinen ja lempeä persoona. Tämä hyväksyy kaiken erilaisen klaaniin, vaikka ei olekaan päällikkö. Tämä ajattelee jokaista ja haluaa auttaa ehkä liikaakin. Lehvätassu on herkkä ja itkee nopeasti. Mutta yrittää yleensä peittää tunteitaan muilta. Lehvätassu ihastuu nopeasti, ja pitää sitä vikana. Lehvätassu on myös todella ujo, mutta yrittää olla rohkea. Mutta naaras on uskollinen klaanilleen ja Tähtiklaanille. Lehvätassu suuttuu nopeasti ja tätä on vaikea rauhoittaa. Siksi tämä on silloin mieluummin yksin. Tämä on teräväjärkinen ja keksii todella nopeasti ideoita. Naaras on välittäväinen perhettään kohtaan. Naaras joskus kyllä häpeää veljeään, vaikka tuo onkin joskus järkevä. Lehvätassu joutuu yleensä sitten ongelmiin veljensä takia. Vaikka vaikuttaakin siltä, että naaras vihaakin Haukkatassua, tämä rakastaa tuota koko sydämmestään ja suojelee tuota. Naaras pitää paljon pennuista vaikka joskus niitä ei tahdokkaan. Lehvätassu on joskus epäluuloinen ja pelokas, mutta ei anna sen näkyä.

 

Menneisyys

Naaras syntyi Kuohuvan Veden Heimossa Moth-nimiselle riistanpyytäjälle. Haukkatassun ja Lehvätassun isä on Kyymyrkky, Myrskyklaanin uskollinen soturi, kun tuo tuli Tähtiklaanin ennustuksen takia klaaniin. Moth jätti pennut Kyymyrkyn niskoille, sillä naaraalla oli jo kumppani Bear.

 

Muuta

  • Nuorempi sisaruksista. Haukkasiipi ja Keskiyönusva ovat naaraan isovanhemmat. Lehvätassu on sukua Leoparditäplälle, edesmenneelle Geparditurkille sekä Raitahännälle, Iltahämärälle, kuten myös edesmenneelle Koivukynnelle.
     
  • Naaras on hyvä jäljittämään. Ja naaraalla on hyvä metsästystaito.

 

Copyright

Ender

©2019 Lehvätassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com