Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KORPPIKATSE

kuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Usvametsä ♂, Minttusydän ♀
Vanhemmat Sinituuli ♀, Murattikynsi ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Keskikokinen naaras, joka omaa atleettisen lihaksiston. Hänen luonnollinen kehonsa on hyvin siro ja sievä, mutta naaras on hankkinut itselleen sen verran lihasta, että se jokseenkin peittelee muotoja. Ylimääräistä rasvaa ei naaraasta niinkään löydy. Hänellä on arpia siellä täällä kehossaan, mutta ne eivät häiritse naarasta itseään mitenkään. Hänellä on pitkä haava oikealla lavallaan, joka on x-kirjaimen muotoinen, eikä siihen koskaan kasvanut takaisin turkkia. Hänen jalkansa ovat pitkät ja tassut sirot, joiden sisällä piilevät pikät ja vaaleat kynnet. Neidin kasvot ovat pyöreäkulmaiset ja silmät suuret. Isohkot korvat lepäävät pään päällä. Kuonon päässä on tumma nenä ja runsaat viikset ovat pitkiä. Naaraan häntä on pitkä ja solakka. Turkki on puolipitkää ja pehmeää, joka päästää tuulen mukavasti läpi. Turkki kuivuu suhteellisen nopeasti kastuessaan ja suojaa naarasta huonoillakin keleillä. Turkin pohja väri on pikimusta, mutta hänen hännänpäänsä ja rinnassa oleva läiskä ovat valkoiset. Silmien väri taas on vahva oranssi, jossa on keskellä pupillin ympärillä meripihkanvärinen rinkula.

 

Luonne

Korppikatse on neiti josta on helppo pitää. Hän on sosiaalinen, päättäväinen ja hyväntuulinen soturi. Hän nauttii toisten seurasta ja touhuaa mielellään jotakin, sen sijaan että laiskottelisi leirissä jatkuvalla syötöllä. Hänestä olisi huimaa jos saisi joskus oman oppilaan, niin hänellä ei ainakaan loppuisi tekeminen. Hänellä on energiaa vaikka muille jakaa, vaikka tietenkin sekin on tilanteesta riippuen. Ei naaras kuitenkaan koko ajan ole pomppimassa ympäri leiriä kuin kissanmintun alaisena. Mutta hänestä silloin tällöin kunnon adranaliini pommi on ihan hyväksi ja hän nauttiikin joskus oikein kunnon tappelusta.

Hänellä on myös oma karismaattinen puolensa. Vaikka hän ei aina välttämättä niin hyvä sanoissaan olekaan, hän pyrkii kuitenkin aina olemaan mahdollisimman ymmärtäväinen ja hyvä kuuntelija. Henkilöstä tietenkin riippuen, ei häntään vihollista menisi silittelemään pehmoisesti tassullaan ilman, että pitäisi kyntensä visusti esillä.

Kaikesta tästä huolimatta hänellä on myös ylpeytensä. Hän ei anna kenenkään hyppiä silmilleen, mutta todellisuudessa häntä ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä muut hänestä ajattelevat. Mutta naarasta ärsyttää suunnatomasti, jos joku alkaa aliarvioimaan häntä tai vähttelemään häntä.

Häntä ei lika tai kova uurastus haittaa, sillä palkitsevinta on nähdä lopputulos. Hänestä on mahtavaa jos joku huomio hänen työnsä. Jossain määrin naaras nauttii huomion keskipisteensä olemisesta. Jos hän joskus osuisi jonkun silmään, olisi naaras ikionnellinen, kun löytäisi itselleen kumppanin. Tosin kovin alistuva hän ei ole, joten naaras tarvitsee itselleen kumppanin, joka ei ole kovin herkkähermoinen hänen kanssaan.

Naarasta ei oikein söpöksi voi kutsua, ainakaan omasta mielestään. Hän on kova päätöksissään ja sitäkin päättäväisempi. Hän useimmiten lausuu avoimesti mielipiteensä. Hän on erinomainen taistelija ja aina valmis näyttämään kynsiään. Jos ihmistermeissä naarasta kuvailisi, voisi tätä kutsua ”tomboy” tyyliseksi. Häntä voisi kuvailla hyvinkin uskolliseksi, mutta kenelle onkin sitten eri asia. Naaraalle hyvin läheiset ovat hänen tärkeimmät asiansa, joita hän on aina valmis auttamaan. Hän kuitenkin välittää suuresti klaanistaan ja on lojaali sille. Hänestä päällikön tulisi asettaa aina klaani kaiken muun edelle, joten olettaa myös näin olevan. Jos ei kuitenkaan voi sietää päällikkönä toimivaa kissaa, ei häneltä kyllä uskollisuuttakaan heru. Hän ei noudata soturilakia mitenkään erityisen tarkasti, vaan hänestä on välillä ihan okei mennä sääntöjenkin yli. Uskoa Tähtiklaaniin naaraalla ei kovinkaan paljoa ole. Hänen mielipiteensä asiasta tuntuu muuttuvan joka päivä, välillä hän uskoo aivan täysin, kun taas seuraavana päivänä hän on heti kyseenalaistamassa soturien esi-isät.

 

Menneisyys

Korppipentu syntyi Myrskyklaaniin sotureille Sinituuli ja Murattikynsi. Hänellä on kaksi muuta sisarusta, Usvapentu ja Minttupentu, joista Korppipentu oli keskimmäinen. Hän kasvoi hyvinkin railakkaa ja elemäniloista pentuelämää. Hän sai oppilasaikoinaan mestarikseen soturin nimeltä Koivulehti. Hänen mestarinsa oli hyvin innokas taistelutaitojen opettaja ja jätti mielellään metsästyksen hieman vähäisemmälle, joten Korppipennun oli selvittävä sillä opetuksella mitä vain mahdollisesti sai ja päätellä loput itse. Sen sijaan hän oppi erityisen hyväksi taistelutaidoissaan, maastoutumisessa ja ääneti kulkemisessa, mikä vain mikä auttoi taistelukentällä. Korppipennulla oli oikeaa tarmoa kuitenkin taistelutaitoihin, joten häntä ei itseään kovinkaan haitannut harjoitusten epätasaisuus.

Korppitassu oli ollut vielä oppilas kun kulkukissat olivat hyökänneet kokoontumisessa heidän kimppuunsa. Hän oli ollut melkeinpä jopa innoissaan ensimmäisestä suuresta taistelustaan, mutta jälkeenpäin ajatellen olihan se karmivaa. Mutta se kuinka sydän jyrskytti rinnassa, kun sai upottaa kyntensä viholliseen ja taistella klaanitoverin rinnalla, se tuntui kyllä hyvältä.
Korppitassusta tehtiin soturi taistelun jälkeen. Hän oli osoittanut kykynsä varsin mainiosti ja sai uudeksi nimekseen Korppikatse.

Meteorimyrskyn iskiessä tunsi Korppikatse ensimmäsitä kertaa todellista pelkoa. Tätä vastaan hän ei kyennyt taistelemaan, vaan hänen oli pakko paeta paniikissa muun klaanin rinnalla. He menettivät monia, mutta Korppikynnen onneksi hänen sisaruksensa ja vanhempansa olivat selvinneet ilman suurempia vahinkoja. Klaani oli kuitenkin menettänyt päällikkönsä Kuutamotähden, jonka tilalle nousi Lumitähti. Nuori päällikkö johti heitä matkalla uusille reviireille, jossa heidän uusi elämänsä alkoi.

 

Muuta

  • Korppikatse on erinomainen taistelija. Sen sijaan hän ei ole kovinkaan kummoinen metsästäjä, eikä siitä mitenkään erityisesti nautikkaan.
     
  • Sisaruksistaan keskimmäinen, hänellä on vanhempi veli Usvametsä ja nuorempi sisko Minttusydän. Hänen vanhempansa ovat Sinituuli ja Murattikynsi.
     
  • Hän on bi-seksuaali.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Korppikatse | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com