Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KOIVUVARJO

yhteiskuva | yhteiskuva

Ikä 1 vuosi 2 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Iltahehku ♀, Tervakynsi ♂, Lehtipisara ♀ †
Vanhemmat Hallakuura ♀ †, Paahdesielu ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Leppätassu
Ääni Everybody Gets High
Soundtrack Assassin's Creed Odyssey - Enter the Animus

 

Ulkonäkö

Koivuvarjo ei ole mikään massiivinen tapaus, vaan sen rakenne on säilynyt kohtalaisen kevyenä, kuitenkin vankkana ja kulmikkaana aina oppilasajoilta lähtien. Kollin kehosta löytyy voimaa ja nopeutta sitä kysyttäessä, mutta sen uskaltaa helposti haastaa taisteluun ja huomata jopa suurimmassa osassa tilanteista voittavansa. Soturi omistaa pitkänomaisen vartalon, mikä saa sen muistuttamaan suurempaa kissapetoa kuin se onkaan. Sen kallo on kolmiomainen ja terävähkö, korvat korkealle päälaelle asettuneet ja viiksityynyt tyylikkäästi korostuneet. Pienen kokonsa puolesta Koivuvarjo voisi olla vielä oppilas, mutta sen piirteet ovat muuten hyvin aikuismaiset ja komeahkot.

Koivuvarjon väritys on hyvin kevyt, sillä sen turkki on sävyttynyt juuri sopivasti valkoista hieman lämpimämpään väriin, ei kuitenkaan keltaiseen tai oranssiin, vaan lähemmäs kermanvaaleaa. Perinteiset, suvulle hyvin tyypillisiksi käyneet marmorikuviot risteilevät Koivuvarjon vaalealla turkilla, mutta ne eivät ole mustat vaan häilyvän vaaleanruskeat. Kasvoissa, hännässä sekä korvissa sävy on huomattavasti tummempaa ruskeaa. Aivan tassujen kärjissä, niin sanotuissa kämmenosissa, Koivuvarjolla ei kuitenkaan ole raitoja, ja vaikka sen tassut ovatkin vaaleat, ovat sen anturat maksanruskeat. Koivuvarjon nenä on tumma tiilenpunainen ja korvien sisustat vaaleahkon punertavat. Kollisoturin turkki on lyhyttä ja ihonmyötäistä, eikä se paljon tuulessa aaltoile. Sillä kuitenkin on kaksinkertainen karva, mikä edesauttaa lämmöneristystä talviaikaan.

Koivuvarjolla ei tällä hetkellä ole yhtään arpia kehossaan.

 

Luonne

Nuori kollisoturi on aina ollut hieman omapäinen ja itsekäs, mutta se ei yleensä paljasta näitä puolia itsestään. Niinpä moni näkeekin sen päällisin puolin hyvänä vaikkakin nuorena soturina, joka toivoo klaaninsa parasta ja auttaa parhaimpansa mukaan jokapäiväisissä tehtävissä. Koivuvarjon tapa tehdä asiat on joskus turhankin monimutkainen, eikä se usein hyväksy neuvoja tai apuja. Joka tapauksessa se on useimmiten hyväntuulinen, vaikka se kykenee ottamaan asiat myös vakavasti. Koivuvarjo ei kuitenkaan pidä turhasta kaunistelusta, vaan se tahtoo tehdä asiat siten, että muut varmasti ymmärtävät Myrskyklaanin voiman. Se ei todellakaan ystävysty klaaninsa ulkopuolisten kanssa tai kunnioita samaan kategoriaan kuuluvia ollenkaan, vaan pitää Myrskyklaania muiden kumarrettavana.

Koivuvarjon mielipiteet asioista eroavat yleensä muiden kanssa hyvinkin radikaaliin sävyyn ja vaikka se esittäisikin hyväksyvänsä vastaukset, ei se sitä todellakaan tee. Nuori soturi tahtoo päästä omaan tavoitteeseensa ja siihen suosimaansa pisteeseen keinolla millä hyvänsä, eikä se jaksa katsella sivusta, kun muut johtavat sen klaanin tuhoon. Koivuvarjon uskollisuutta voi mitata erilaisissa vaakakupeissa ja vastaus on yleensä aina saman painotteinen, vaikka asiaa mitenkä kääntelisi: se on uskollinen Myrskyklaanille ja on valmis uhraamaan sen eteen paljonkin, vaikka sen toimintatavat eivät aina varmasti ole kaikkien mieleen. Koivuvarjo ei kuitenkaan näe toiminnassaan mitään väärää, kuten yleensä asia on, eikä se täten suostu muuttamaan tapojaan missään määrin.

Kollisoturilla on myös tapana pyrkiä manipuloimaan, eikä valehtelukaan käy sille työstä. Sitä ei vain usein ymmärretä, joten moni voisi leimata sen pahaksi kissaksi. Osa sen tavoista onkin, mutta kaiken se tekee kuitenkin rakkaudesta ja uskollisuudesta klaaniaan kohtaan.

 

Menneisyys

Koivuvarjo syntyi viherlehden aikana Myrskyklaaniin Paahdesielulle ja Hallakuuralle kolmen nuoremman sisaruksensa kanssa. Pentue ei kuitenkaan syntynyt pentutarhaan, vaan Hallakuura synnytti nuo vuoristoon Kipinäroihua koskevan tehtävän aikana. Kollin pentuajat olivat aika vilkkaat, sillä se johti sisaruksensa aina ongelmiin sekä seikkailuihin leirin ulkopuolelle. Eräänä päivänä nuorukainen jopa tapasi sisaruskatraansa kanssa Tiikeriraidan, oman isoisänsä, emon Silver Mint Leavesin, joka saapui pentutarhaan sitten pentujen mukana. Pennut eivät silloin tietenkään tienneet noiden olevan keskenään sukua, mutta uudesta tuttavuudesta jokainen kuitenkin oli innoissaan.

Oppilasajat menivät hyvin nopeasti, suurimmaksi osaksi Suuren Tuhon kourissa. Koulutus oli hyvin niukkaa, mutta Koivuvarjon isä Paahdesielu kuitenkin kykeni kouluttamaan kollia tarpeeksi, jotta se pääsi oikeaan aikaan soturiksi. Sitten kuitenkin kollin emo kuoli selittämättömästä syystä. Tai noh, ei Koivuvarjo koskaan saanut varmuutta asiasta, mutta eräänä päivänä Hallakuura vain katosi. Paahdesielu vetäytyi silloin kuoreensa, jolloin Tiikeriraita osittain hoiti nuorukaisen koulutuksen. Kun Pimeän metsän kissat hyökkäsivät, Koivuvarjo taisteli urhoollisesti. Se pääsi kyseisen taistelun jälkeen soturiksi, mutta Paahdesielun käytös jäi kummastuttamaan Koivuvarjoa. Oliko isällä jotain salattavaa?

Koivuvarjo oli yksi niistä kissoista, jotka lähtivät eri klaaneista muodostetussa ryhmässä tutkimaan uutta reviiriä. Partio palasi iloisten uutisten kera, sillä alue sopi kuin sopikin klaaneille asuinsijaksi. Riistamaat olivat runsaat, suojaa oli tarpeeksi ja reviirin rajat olivat jo uurtuneet risteilevien jokien ansiosta syvälle maahan. Ehkä rauha saisi viimein alkaa, tai niin saattoi toivoa. Koivuvarjo tiesi, että Pimeän metsän uhka ei ollut vielä ohitse.

Myrskyklaani oli asettunut aloilleen ja alkoi pyrkiä hetimmiten takaisin normaaliin elämään. Koivuvarjo oli kuitenkin hyvin, hyvin suolainen, kun Lumitähti nimitti uudeksi varapäällikökseen Hopeasalaman, ei Paahdesielua, Kadotushenkeä tai sitä itseään. Päällikkö ei nähnyt, miten sen suku ansaitsi huomion, olihan Tiikeriraita pelastanut klaanin! Koivuvarjo alkoi täten punoa juoniaan ja eräänä päivänä se törmäsikin Tammikynteen, isoisänsä isään, Pimeän metsän herraan Korpisaaressa. Kaksikko kävi hyvin valaisevan keskustelun ja täten Koivuvarjo solmi sopimuksen Tammikynnen kanssa, että se nousisi johtamaan Myrskyklaania. Tavalla tai toisella se toisi kunniaa suvulleen, kun Lumitähti ja Hopeasalama eivät siihen selvästikään kyenneet.

 

Muuta

 • Koivuvarjon sukujuuret pohjautuvat osittain kotikisuista, mikä johtuu Tiikeriraidan, kollin edesmenneen isoisän, perimästä. Tiikeriraidan emo Silver Mint Leaves oli ainut pelissä ollut puhdas bengalikissa.
   
 • Tiikeriraita ja Vaahterahalla ovat kollin isovanhempia, kun taas Kadotushenki, Kultapiisku ja edesmennyt Valoloiste ovat Koivuvarjolle setiä ja tätejä.
   
 • Vuoriklaanin luokse jääneen Kipinäroihun serkku sekä Myrskyklaanin Tuulitassun serkku.
   
 • Oli isänsä Paahdesielun oppilas
   
 • Koivuvarjo ei omaa mitään erikoisia kykyjä tai taitoja.

 

Copyright

Luke

yhteiskuvat © Butterfly

©2019 Koivuvarjo | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com