Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ILTAHEHKU

kuva | yhteiskuva | yhteiskuva

Ikä 1 vuosi 2 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Koivuvarjo ♂, Tervakynsi ♂, Lehtipisara ♀
Vanhemmat Hallakuura ♀ †, Paahdesielu ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Ääni Tulossa
Soundtrack Tulossa

 

Ulkonäkö

Iltahehku on pentueesta se, joka muistuttaa ulkonäöllisesti eniten Paahdesielun isää Tiikeriraitaa. Se on rakenteeltaan kissapetomainen ja vankka, mutta kuitenkin enemmän naarasmainen ja ruumiinmuodoiltaan kaunis kuin sukunsa kollit. Sattumoisin Iltahehku on myös pentueensa suurin, vaikka se onkin ikähaarukassa vasta toisena. Soturinaaraan tassut ovat suurehkot mutta eivät lapiomaiset, ja kynnet kaartuvat vaaleina ja terävinä niiden suojista. Iltahehkun pää on hieman pyöreämpi kuin isoveljensä, vaikka siinäkin esiintyy terävyyttä poskipäissä.

Naaras omaa oranssinrusehtavan, lyhyen turkin, jota peittävät mustanruskeat marmorikuviot. Marmorikuviot muuttuvat päälaella, poskissa sekä kaulan alueella pikemminkin raidoiksi, jotka ovat samaa sävyä muun kuvioinnin kanssa. Häntä taas on melkein kokonaan kuvioiden värinen, mutta tumman sävyn joukossa näkyy myös viisi vaaleampaa juovaa, joista viimeinen on melkein tumman hännän kärjessä. Kuonossa, rinnassa sekä vatsan alla turkin sävy on vaaleampaa kuin muussa turkissa.

Iltahehkun ruumiinrakenne on ehkä hieman tavallista naarasta tanakampi, mutta sitä ei todellakaan voi verrata lihavaan. Naaras näyttää jo ensimmäisellä vilkaisulla vaaralliselle vastukselle, joten kovin moni ei uskalla sitä ryhtyä ärsyttämään.

Iltahehkulla on haalean keltaiset, aika pyöreät silmät, joissa on tarkkaavainen katse. Sillä on valkoiset viikset, jotka ovat normaalipituiset, mutta kuitenkin tyylitellysti kärjistään alaspäin kaartuneet. Nenä sekä polkuanturat ovat tiilenpunaiset ja jalkapohjat ovat suklaanruskeat. Terävä hammasrivistö herättää myös kunnioitusta.

 

Luonne

Iltahehku on kissasta riippuen joskus turhankin ystävällinen ja huolehtivainen, vaikka se omaa myös jämerän tavan ilmaista asiat ja selittää mielipiteensä. Se ei tykkää siitä, jos sitä ei kuunnella, mutta hyväksyy kuitenkin muiden mielipiteet yhtä kaikki. Iltahehku kuitenkin odottaa kaikkien pentujen ja oppilaiden kuuntelevan itseään, eikä se näissä tapauksissa suinkaan siedä vastaväitteitä.

Naaras on kekseliäs ja hyvin älykäs, eikä se yleensä jätä kertomatta, jos sillä on jonkinlainen idea tai suunnitelma, mikä saattaisi parantaa olosuhteita. Iltahehku nauttii työnteosta ja usein se kaipaakin melkein vuorokauden ympäri jotain tähdellistä tekemistä. Se on hyvin ottautunut soturi, jonka saa kyllä tekemään, jos joku muu ei suostu. Naaras ei välitä makoilusta ja se on pirteä aamuvirkku sekä useimmiten juuri tästä syystä nähty aamupartiossa.

Iltahehku on luotettava, mutta jos se näkee jotain väärää toisten toiminnassa, pyrkii se ohjeistamaan, mutta jos se ei auta, muuttuu naaras hyvin tuomitsevaksi. Se ei hyväksy soturilain rikkomista ja onkin täten itse lähes pilkuntarkka sen suhteen. Iltahehku on kuitenkin myös vakavuutensa ohella pirteähkö ja aina menossa. Iltahehku osaa ottaa vastuuta, pyrkiä hoitamaan asiat kuten kuuluukin eikä se pelkää epäonnistumista. Se vain aina yrittää uudelleen.

 

Menneisyys

Iltahehku syntyi viherlehden aikana Myrskyklaaniin Paahdesielulle ja Hallakuuralle yhden vanhemman ja kahden nuoremman sisaruksensa kanssa. Pentue ei kuitenkaan syntynyt pentutarhaan, vaan Hallakuura synnytti nuo vuoristoon Kipinäroihua koskevan tehtävän aikana. Naaraan pentuajat olivat aika vilkkaat, sillä sen isoveli Koivuvarjo johdatti muut pennut aina ongelmiin sekä seikkailuihin leirin ulkopuolelle. Eräänä päivänä Iltahehku jopa tapasi sisaruskatraansa kanssa Tiikeriraidan, oman isoisänsä, emon Silver Mint Leavesin, joka saapui pentutarhaan. Pennut eivät silloin tietenkään tienneet tuon olevan millään tavalla niille sukua, mutta uudesta tuttavuudesta jokainen kuitenkin oli innoissaan.

Oppilasajat menivät hyvin nopeasti, suurimmaksi osaksi Suuren Tuhon kourissa. Naaraan koulutus oli hyvin harvaa, mutta onnekseen se oppi sisarustensa tapaan hyvin nopeasti, eikä se tarvinnut montaakaan harjoituskertaa ymmärtääkseen asiat. Sitten kuitenkin naaraan emo kuoli selittämättömästä syystä. Tai noh, ei Iltahehku koskaan saanut varmuutta asiasta, mutta eräänä päivänä Hallakuura vain katosi. Paahdesielu vetäytyi silloin kuoreensa, eikä Iltahehku enää oikein kunnioittanut isäänsä, sillä tuo sulki kaiken oman pääkoppansa ulkopuolelle. Kolli ei tuntunut välittävän enää perheestään kuten ennen.

Suuri tuho koitit yllättäen ja rajusti pilkkoen klaanilaisten rivejä. Yhdessä päälliköt päättivät, että järvi olisi hetkeksi jätettävä taakse, jotta riistamaat saisivat palautua rauhassa uuteen loistoonsa. Klaanit kokoontuivat yhdessä Kuulammelle ja lähtivät matkaan kohti vuorten takaisia maita. Samalla reissulla Taivasklaani kuitenkin kylmästä jätettiin jälkeen. Matkan aikana Pimeän metsän kissat hyökkäsivät ja Iltahehku taisteli urhoollisesti. Se pääsi kyseisen taistelun jälkeen soturiksi.

Klaanien päästyä uudelle reviirille partio lähetettiin tutkimaan edeltä, mutta klaanien odotellessa Tuuliklaanin nykyisellä reviirillä Pimeä metsä päätti hyökätä toistamiseen. Vain Tuuliklaanin kimppuun, mutta tästä Iltahehku tiesi, että mikään ei ollut vielä ohitse. Niiden olisi selvitettävä taivaiden viha ja kukistettava klaaneja uhkaava rauhanmenetys.

 

Muuta

  • Iltahehkun sukujuuret pohjautuvat osittain kotikisuista, mikä johtuu Tiikeriraidan, naaraan edesmenneen isoisän, perimästä. Tiikeriraita ja Vaahterahalla ovat naaraan isovanhempia, kun taas Kadotushenki, Kultapiisku ja edesmennyt Valoloiste ovat Iltahehkulle setiä ja tätejä.
     
  • Vuoriklaanin luokse jääneen Kipinäroihun serkku sekä Myrskyklaanin Tuulitassun serkku.
     
  • Oli Vaahterahallan oppilas.
     
  • Naaras on erityisen vahva, vaikka se onkin vasta nuori soturi. Iltahehku ei myöskään jää älykkyydessä toiseksi kovinkaan monelle. Soturi on oppinut myös jo pentuaikoinaan suunnistamaan tähdistä.

 

Copyright

Luke

yhteiskuvat © Butterfly

©2019 Iltahehku | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com