Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ILTAHÄMÄRÄ

kuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Myrskyklaani
Asema Parantaja
Sisarukset Raitahäntä ♂, Koivukynsi ♂ †
Vanhemmat Mansikkaturkki ♀ †, Geparditurkki ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Synkkämieli

Soundtrack Ei ole
Ääni Jane - The Walking Dead

 

Ulkonäkö

Naaras on parantajaksi melko pienikokoinen ja siro. Siksi tämä on nopea jaloistaan. Naaras omistaa oranssin kirjavan, lyhyen mutta kiiltävän turkin. Miten naaras saa turkkinsa niin puhtaaksi? Sitä naaras ei kerro. Iltahämärällä on mantelin muotoiset, mutta pyöreämmät meripihkan keltaiset silmät. Mutta noissa on myös pikkuisen taivaansinistä sävyä. Iltahämärällä on teräväpäiset, isot korvat, joissa on oranssista sävystä ruskeaksi vivahtavat korvanpäät. Iltahämärä omistaa pienet valkoiset kynnet, jotka ovat pieniksi todella terävät. Iltahämärällä on pitkät, lumenvalkoiset viikset. Naaraan nenä on vaaleanpunaisesta tummempi kuten myös anturat. Muuten naaras omistaa valkoiset, terävät hampaat. Kaunis naaras tuo onkin!

 

Luonne

Urheutta tässä kissassa riittää. Ei pelkää juurikaan mitään. Voi joskus huomata itsekästä käytöstä. Lempeä on juuri ja juuri äidiltään perittyä. Itsesäälikäs on vähäinen luonne. Voi myös suututtaa helposti. Kiltti ja ystävällinen muuten kaikille sisaruksilleen ja kavereilleen. Viihtyy emonsa ja kavereiden luona. Naaras on usein hyvin huolehtivainen ja toivoo, ettei kukaan kuolisi tuon takia. Naaras pitää paljon pennuista vaikkei haluakaan omia.

 

Menneisyys

Iltahämärä syntyi Lehtisateen aikoihin Myrskyklaanin kolmihenkisen pentueen keskimmäisenä. Vanhempansa olivat Myrskyklaanin kuningatar Mansikkaturkin ja soturi Geparditurkki, jotka pitivät hyvää huolta kolmesta pennustaan, vaikka Iltahämärä ja veljensä Raitahäntä koettelivat heidän hermojaan usein karkaamalla leiristä tai muuten vain olemalla rasittavia vanhemmilleen. Iltahämärälle tuolloin kasvoi vahva side isoveljensä Raitahännän kanssa ja nuorempina he viettivät paljon aikaa kahdestaan ja myös nuorimman veljensä Koivukynnen kanssa.

Kun Iltahämärästä ja veljistään nimitettiin Myrskyklaanin oppilaita, naaras ei tiennytkään millainen mahdollisuus hänen eteensä tuotaisiin. Hän ei kauan ehtinyt olemaan soturioppilaana, kun silloinen Myrskyklaanin parantaja Roihumarja kutsui silloisen Iltatassun juttelemaan hänen kanssaan jostakin asiasta. Nuorukaiselle lopulta paljastui, että hän oli klaanien esi-isien valitsema Roihumarjan seuraaja eli seuraava parantaja vanhemman naaran jälkeen. Iltatassu ei aluksi tiennyt, miten tulisi suhtautua uutiseen -- hän nimittäin piti ajatuksesta valmistuvan seuraavan kuuden kuukauden sisällä soturiksi -- mutta muutaman päivän sulattelun jälkeen, hän suostui Roihumarjan oppilaaksi. Perheensä tuki nuoren Iltahämärän päätöstä, mutta melko pian sen jälkeen, kun Iltahämärä aloitti koulutuksensa parantajanoppilaana, hänen emonsa Mansikkaturkki menehtyi äkisti mäyrän käytyään hänen kimppuunsa leirin ulkopuolella käydessään. Se oli kova ja kivulias isku nuorelle Iltahämärälle, mutta Roihumarjan ja muiden perheenjäsenien antamalla tuella hän pääsi yli surustaan, vaikka nykyäänkin ikävöi vähän välillä edesmennyttä emoaan. Hän jatkoi koulutustaan normaalisti tapahtuman jälkeen, joutuen kaikenlaisiin tilanteisiin sen aikana. Kulkukissojen ja klaanikissojen välinen sota tapahtui ja Iltahämärä pääsi näkemään niinkin nuorena omin silmin, kuinka kissoja kuoli hänen ja mestarinsa käpäliin. Yksi näistä myös sattui olemaan naaraan isä, Geparditurkki. Nuo tapaukset saivat tuonnoin parantajanoppilaan todella jopa harkitsemaan koulutuksen lopettamista kesken, koska ei kestänyt ajatusta siitä, että epäonnistumisensa saattaisi jopa viedä jonkun kissan hengen, mutta ajan kanssa kirjava naaras kovetti itsensä noilta ajatuksilta ja itsesyytöksen tunteelta. Vahinkoja ja virheitä sattuu, eikä niitä välttämättä aina pysty korjaamaan, vaikka yrittäisikin.

Suuren sodan jälkeen kului jonkin aikaa, että Iltahämärä sai nykyisen nimensä Kuulammella. Hän oli ylpeä itsestään, että oli päässyt koulutuksensa päätepysäkille, vaikka olihan hänellä vielä paljon opittavaa. Hän toimi tämänkin jälkeen vielä Roihumarjan oikeana kätenä, vaikka töitä olikin tarjolla Iltahämärän mielestä aika vähän, kun kulkukissoistakaan ei ollut enää ongelmaa sodan päätyttyä. Mutta koska kulkukissat pysyttelivät poissa klaanien luota, ei se tarkoittanut sitä, etteikö klaaneille tulisi hetkeen muita ongelmia. Ilveksien kanta järvellä alkoi kasvamaan huimasti ja sen myös huomasi siinä, kuinka monta kissaa he menettivät niiden kynsiin. Iltahämärä menetti noina aikoina Roihumarjan yhdelle noista ilveksistä, mikä tarkoitti sitä, että hän oli virallisesti Myrskyklaanin parantaja. Yhtäkkiä naaras tunsi olonsa avuttovammaksi kuin koskaan ennemmin mestarinsa menetettyään, mutta Iltahämärä yritti kumminkin pärjätä omillaan, kunnes saisi mahdollisuuden valita hänelle seuraajan. Kului kuukausia, ennen kuin hän sai merkin Tähtiklaanilta seuraajastaan, mikä sai Iltahämärän nopeasti menemään jututtamaan soturioppilasta nimeltä Multatassu, joka iloisin mielin oli valmiina ryhtymään hänen oppilaakseen. Iltahämärästä ei enää tämän jälkeen tuntunut yksinäiseltä ja nautti siitä, että sai opettaa Roihumarjan tavoin nuorta Multatassua, hänen omaa oppilastaan. Kuusi kuukautta Multatassun kanssa menivätkin aika lennokkaasti, ja Iltahämärä koki nuorukaisen olevan valmis ansaitsemaan parantajanimensä, ja olikin Kuulammelle mentyään nimeässä Multatassua Multakäpäläksi, mutta Tähtiklaani oli toista mieltä asiasta. Iltahämärä oli erittäin ymmällään asiasta, jopa vihainen siitä, että oppilaansa saikin nimekseen Synkkämielen ilman mitään selitettyä syytä, jota ei nykyäänkään saanut vielä selville. Iltahämärä oli tästä asiasta aika hapan klaanien esi-isille, mutta koska Synkkämieli tottui nimeensä ajan kanssa, niin Iltahämärä pakotti itsensä myös tottumaan siihen, vaikka oppilaansa saikin sen aika epäreiluista syistä.

Kuten parantajat olivatkin ennustaneet kuukausia aikaisemmin, Suuri Tuho lopulta saapui ja odottamatta tuhosi klaanien reviirit, heidän kotinsa siihen malliin, etteivät he voineet enää asua järvellä. Tilapäisesti kaikki viisi klaania majautuivat Kuulammen luokse, ennen kuin tulivat siihen päätökseen lähtevänsä etsimään uutta kotia jokaiselle. Iltahämärästä tuntui hieman kurjalta jättää hänen kotinsa taakseen, mutta ei hän järkevämpää ratkaisua heidän tilanteeseensa löytänyt, joten hän lähti Myrskyklaanin mukana pitkälle matkalle uutta kotia etsimään. Kyseisellä matkalla Iltahämärän oppilas Synkkämieli putosi muiden kyydistä, mikä sai Iltahämärän erittäin huolestuneeksi ja oli jo lähdössä hakemaan tummaturkkista kollia takaisin luokseen, mutta siitä huolimatta jäi klaaninsa luokse ja uskoi hartaasti toisen palaavan takaisin ehjin nahoin. Sen koommin kirjava naaras ei ole oppilastaan nähnyt ja on hoitanut Myrskyklaanissa työtään yksin. Pimeän Metsän kissat hyökkäsivät melko pian klaanien kimppuun, ja heidän tästä selviydyttyään sen suuremmitta vahingoitta, klaanit lopulta pääsivät määränpäähänsä ja asettuivat aloilleen. Iltahämärä ei kauaa ehtinyt rentoutua pitkän matkan jälkeen upouudessa leirissä, kun klaanilaisensa olivat hankkiutuneet pahoihin ongelmiin luonnon kanssa ja mysteeriset kuolemat veivät paljon parantajan huomiota muusta.

 

Muuta

  • Mansikkaturkin ja soturi Geparditurkin pentu.
     
  • Raitahännän ja edesmenneen Koivukynnen pikkusisko.
     
  • Oli edesmenneen Roihumarjan oppilas.
     
  • Hyvä hyppimään, kiipeämään ja juoksemaan. Metsästys.

 

Copyright

Ender

©2019 Iltahämärä | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com