Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HAUKKATASSU

kuva

Ikä 11 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Lehvätassu ♀
Vanhemmat Moth ♀, Kyymyrkky ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Kultapiisku
Ääni Marshall Lee / Donald Glover
Soundtrack Arctic Monkeys - I Wanna Be Yours

 

Ulkonäkö

Haukkatassu on kolliksi todella suurikokoinen ja lihaksikas kissa. Tämä on myös naaraiden katseissa todella komea ilmestys. Haukkatassu on jäntevä ja sitkeä, mutta tuon keho on muuten hoikka. Kollin keho on myös erityisen sitkeä, joten siihen on vaikea saada puremalla haavoja. Haukkatassu on kuin edesmennyt isoisänsä Haukkasiipi. Kuten Haukkasiipi, Haukkatassu omistaa puhtaanvalkoisen turkin joka on peitevärinä lehtikadon aikoihin. Se on siis hyvin hyödyllinen tapa saada riistaa lehtikadon kylminä aikoina. Tämä ei ole kuitenkaan ihan kaksoisolento edesmenneen isoisänsä kanssa, vaikka Haukkatassulla on samanlainen turkinväri ja silmät yhtä punaiset. Haukkatassulla on harmahtava hännänpää, mutta sitä on vaikea erottaa kollin turkista. Eikä Haukkatassulla ole raitoja kuonossaan. Haukkatassulla on mustat, isot, terävät kynnet, jotka ovat sirppimäisesti kaartuvat ja vaaralliset aseet. Haukkatassulla on tarkat aistit. Valkoisella kollilla on normaalista isommat korvat, joilla kolli kuulee erityisen kauas. Haukkatassulla on tummanharmaat anturat, kuten myös nenä. Haukkatassulla on pitkä häntä. Pitkät jalat. Valkoiset viikset.

 

Luonne

Haukkatassu on jo ulkonäön perusteella hyvin vihamielinen ja kylmä persoona. Tämä ei yleensä pidä mistään eikä tule koskaan pitämäänkään. Vaikka välittääkin isästään ja pikkusiskostaan hyvin paljon. Haukkatassu haukkuu harvoin muita, mutta tulee yleensä kateelliseksi jostakin. Valkoinen kolli on nopeaälyinen ja viisas, vaikka onkin nuori. Kolli on melko hiljainen eikä puutu toisten asioihin, ellei häneltä pyydetä. Kolli on hyvin jääräpäinen ja epäluotettava. Tämä uhkailee joskus. Haukkatassu on siis tylsää seuraa. Haukkatassu on kuitenkin huumorintajuton ja pahastuu siitä melkein heti. Kolli on kuitenkin jotenkuten uskollinen klaanilleen ja haluaa joskus johtaa klaania. Tämä vihaa suunnattomasti pentuja, ja ei haluaisi omia. Kolli voi hankkia kumppanin, mutta pentuja ei. Haukkatassu tuntee kuitenkin kumppanin hankkimisen olevan mahdotonta. Kolli ei usko niin paljon Tähtiklaaniin. Tämä noudattaa mahdollisesti soturilakia. Ainakin yrittää. Kolli voi joskus korottaa ääntään tilaisuuksissa. Kolli ei hyväksy klaaniin vieraita kissoja, ei varsinkaan erakkoja, tai kotikisuja. Suuttuessa Haukkatassua pitää varoa.

 

Menneisyys

Alunperin Haukkatassu ja tuon pikkusisko syntyivät heimossa joka sijaitsi kauempana klaaneista. Heimo oli Kuohuvan Veden Heimo. Haukkatassun ja tuon pikkusiskon emo oli Moth, Heimon riistanpyytäjä. Kuitenkin, Moth antoi Kyymyrkylle pentunsa. Kyymyrkky oli oikeasti heidän isänsä. Moth hylkäsi pentunsa, koska tuolla oli jo kumppani Bear, joka ei saisi tietää pennuista.

 

Muuta

  • Kyymyrkyn ja heimokissa Mothin esikoispentu. Lehvätassu on Haukkatassun pikkusisko. Haukkasiipi ja Keskiyönusva ovat Haukkatassu isovanhemmat. Sukua Kuutamotähdelle ja tuon suvulle. Ja sukua myös Leoparditäplälle, edesmenneelle Geparditurkille. Kuten myös Raitahännälle, Iltahämärälle sekä edesmenneelle Koivukynnelle.
     
  • Kolli on erityisen hyvä taistelija. Kolli on myös hyvä tasapainoilija.

 

Copyright

Ender

©2019 Haukkatassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com