Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

RAUTASYDÄN

vartalokuva

Ikä 6½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Jäätuuli ♀ †, Häkäsydän ♂ †
Kumppani Villikielo ♀ †, Lehtipuro ♀
Pennut Tuhkasydän ♂, Clover ♀, Eddie ♂, Élan ♀
Soundtrack Within Temptation - Iron

 

Ulkonäkö

Rautasydän on vahvarakenteinen lihaksikas kolli. Se on kooltaan normaalin mitoissa mutta pitkien jalkojensa ansiosta näyttää suurikokoiselta. Rautasydämellä on vahvat ja lihaksikkaat lavat. Kollin turkki on tuhkan harmaata, sileää, keskipitkää ja tiheää. Rautasydämen turkki pitää loistavasti kylmää ja sadetta. Häntä on pitkä ja sen karva on lyhyttä. Häntä on pyöreähkö päästä. Rautasydämen turkissa kulkee haaleita, hieman tummemman harmaita raitoja joita ei näy turkista muuta kuin kirkkaassa valossa. Rautasydämellä on rinnassa, sydämen kohdalla raudan harmaa läiskä. Rautasydämen pää on kolmionmallinen ja kallo on rakenteeltaan vahva. Kuono on suippo ja väriltään musta. Silmät ovat mantelinmuotoiset ja väriltään hailakan keltaiset. Kollin korvat ovat melko leveät ja kärjistään hieman tylpät. Molemmissa korvissa on kaksi lovea. Korvien kärjet ovat mustat ja korvien sisällä kasvaa vaaleamman harmaata karvaa. Rautasydämen kuononympärys on sävyltään vaalean harmaa. Kollin leuka on musta. Rautasydämen kuononpäältä lähtee musta juova niskaan asti. Kollin vasemman silmän yli kulkee pystysuuntainen arpi ja niskassa on kaksi vinoa arpea. Rautasydämellä on vahvat käpälät. Etutassujen varpaat ovat mustat. Kollin kynnet ovat raudanharmaat, terävät ja kaartuvat sirpeiksi. Kollin polkuanturat ovat edessä mustat ja takakäpälissä harmaat. Rautasydämen vasemmassa lavassa on yksi arpi, oikeassa lonkassa kaksi ja vasemmassa kyljessä yksi pitkä, pystysuuntainen arpi. Rautasydän on hyvin huomiota herättävän komea, edelleenkin, huolimatta arvistaan. Kollilla on kaulassaan kaksi syvää poikittaista arpea, tuloksena taistelusta Lieta vastaan.

 

Luonne

Rautasydän on kova flirttailemaan. Kolli on aina pitänyt naaraiden pyörittelystä milloin mitenkin, yleensä vain omaksi huvikseen. Rautasydän ei ole koskaan rakastunut aidosti kehenkään eikä se välttämättä olisi kollille mahdollistakaan. Kolli on luonteeltaan etäisen viileä ja nauraessaankin hymy ei koskaan ulotu kollin silmiin asti. Se saattaa kyllä vitsailla ja ivata muita muttei yleensä koskaan näytä oikeita tunteitaan. Rautasydämen nauru on pelottavaa kuultavaa sillä hän ei edes nauraessaan kuulosta iloiselta. Kollilla on taipumusta väkivaltaisuuteen ja se mieluiten tappaa vastustajansa jos mahdollista. Rautasydän on älykäs kolli mutta ratkoo siitä huolimatta riidat usein mieluummin tappelemalla. Rautasydän oli muinoin uskollinen klaanilleen mutta nyt se ei välitä oikeastaan minkään klaanin kissoista. Rautasydän ei usko Tähtiklaaniin eikä ole koskaan uskonutkaan. Sen mielestä soturiesi-isät ovat vain pelkkiä vanhojen naaraiden satuja. Rautasydämellä ei ole koskaan ollut halua korkeampiin asemiin sillä se on uskollinen kuitenkin ensisijassa aina itselleen. Hivenen turhamaisuutta kollista löytyy eikä se suostu seuraamaan muita. Kolli toimiikin aina oman tahtonsa mukaan. Rautasydän suuttuu hyvin helposti ja on vaarallinen vastus ollessaan vihainen. Rautasydän ei lepy helposti eikä koskaan unohda vaan hautoo kostoa mielessään. Yleensä suuttuessaan Rautasydän ei huuda vaan muuttuu kylmäksi ja murisee joskus syvältä kurkustaan. Kollilla ei ole tapana hyökätä suin päin ventovieraan kimppuun vaan ryhtyy mieluusti keskusteluun ottaakseen selvää vastapuolesta. Yleensä tuo toinen saakin huomata kertoneensa itsestään liikaakin eikä ole saanut Rautasydämeltä mitään tietoja kollista itsestään. Rautasydän saattaa olla melko terävä kieleltään, muttei tarvitse olla kummoinenkaan puhuja jotta toisesta on kollille vastusta. Rautasydän halveksii heikkoja. Kolli on rohkea taistelija ja kieltäytyy pelkäämästä kuolemaa vaikka jossain sydämensä perukoissa kolli kammoaa sitä hetkeä kun vetää viimeisen henkäyksensä.

 

Menneisyys

Rautasydän syntyi Varjoklaaniin pentueensa ainoana. Kolli oli pennusta pitäen kylmä ja paljon synkempi kuin muut pennut. Kun Rautapennusta tuli Rautatassu kolli alkoi näyttää muille omaa charmikasta puoltaan. Hän hurmasi pian lähes kaikki ja monet tahtoivat olla hänen ystäviään. Siltikin, vaikka monet uskoivat olevansa hänelle niin läheisiä, kukaan ei toisi asiassa päässyt lähelle Rautatassun oikeaa ulkomuotoa. Hän piti ajatuksensa ominaan ja oli aina hyvänä kuuntelijana, oppien muilta paljon salaisuuksia. Salaisuuksia joita kolli käytti taitavasti kiristääkseen muita.

Rautatassu oli monien naaraiden suosiossa ja kolli lupasikin naaraille aina ties mitä ja nuo typerykset uskoivat. Rautatassusta oli hauska leikkiä rakastunutta ja särkeä sitten naaraan sydän. Kollia ei kuitenkaan alettu kaihtamaan tämän takia sillä Rautatassu oli taitava puhumaan muut ympäri ja syyttämään muita omista virheistään. Kolli kasvoi ja erään kahakan päätteeksi hänet nimitettiin soturiksi. Siitä päivästä eteenpäin kolli tunnettiin Rautasydämenä.

Aikaa kului ja pian Rautasydän huomasi että saattaisi kaivata itselleen jälkikasvua. Kolli alkoi kyllästyä ystäviinsä joista ei oikeasti välittänyt ja aikoi tehdä jälkeläisistään itselleen täysin lojaaleja. Niinpä Rautasydän etsiskeli aikansa kunnes lopulta valitsi kohteekseen mieleisensä naaraan. Villikielo oli sievä ja Rautasydämen mielestä tarpeeksi helposti taivuteltavissa. Rautasydän uskotteli välittävänsä Villikielosta ja hitaasti he lähenivät. Villikielo tuli nopeasti tiineeksi. Hän synnytti Rautasydämelle terveen pienen pennun, Tuhkapennun. Rautasydän oli jo miettinyt valmiiksi miten saisi helposti uhkailtua Tuhkapennun puolelleen. Ennen kuin tämä oli kahta kuuta vanhempi Rautasydän surmasi Villikielon pennun silmien edessä. Rautasydäntä hieman jopa suretti naaraan murhaaminen sillä hän oli alkanut välittää tästä, ei kuitenkaan tarpeeksi jotta olisi säästänyt tämän. Pahaksi onneksi toinen kuningatar näki tapahtumat ja Rautasydän häädettiin klaanista.

Siitä eteenpäin Rautasydän oli luopio. Hän otti Villikielon ruumiin mukaansa sillä naaras oli ainoa josta tämä oli edes hieman välittänyt. Kolli hautasi naaraan valitsemalleen paikalle ja vierailee vieläkin joskus naaraan haudalla tarvitessaan aikaa miettiä. Koskaan hän ei kuitenkaan rakastanut Villikieloa. Tuhkapentu itse ei muista vanhemmistaan mitään sillä kollin mieli sulki traumatisoivat tapahtumat pois eikä klaani kertonut tuolle totuutta tämän isästä. Tuhkapentu kasvoi etääntyen muista tietämättä miten tuon emo oli kuollut tai kuka oli tuon isä.

Rautasydän aikoo vielä taivutella poikansa luokseen. Kolli ei ole vielä keksinyt miten muttei aio jättää tuon ainoaa perillistä mätänemään Varjoklaaniin.

Taisteli Shadown kanssa ja hävisi, on tuolle palveluksen velkaa.

 

Muuta

  • Entinen Varjoklaanin soturi. Häädettiin klaanista tapettuaan kumppaninsa Villikielon, jotta saisi peloteltua pojastaan Tuhkapennusta itselleen lojaalin seuraajan. Tuhkasydän itse ei muista vanhemmistaan mitään, sillä tuon mieli sulki traumatisoivat tapahtumat pois eikä klaani koskaan kertonut kollille totuutta.
     
  • Rautasydän on voimakas ja taitava taistelija.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Rautasydän | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com