Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AAVEKUISKE

vartalokuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Pohjoistuuli ♀ †, Hopealumi ♀ †, Taivaspentu ♂ †, Kuutuli ♀ †, Puolikuunsirppi ♂, Hallakuura ♀ †, Routahenki ♂, (nimetön) ♀ †, (nimetön) ♀ †, (nimetön) ♂ †
Vanhemmat Kuutamotähti ♀ †, The Unknown ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole

Soundtrack Devil May Cry 3 - Cerberus Battle

 

Ulkonäkö

Kolli on tavallista kissaa suurikokoisempi ja lihaksikkaampi. Vahvat käpälät ja lavat, joiden ansiosta tuo pystyy loikkimaan pitkälle ja korkealle. Turkki on laadultaan tuuheaa ja pehmeää. Väriltään se on luonnonvalkoista, mutta sen seassa joissain kohdin näkyy häivähdys vaaleanharmaatakin. Keskellä vatsaa mustia kuvioita, jotka muistuttavat vähän täysikuun kraatereita, mutta niitä ei näe sivuilta. Ainoastaan altapäin katsottuna taikka, jos kolli on kyljellään tai selällään makaamassa. Niskassa on myös pari pientä samanlaista mustaa kuviota, niinkuin hännän alapuolellakin. Mustat kuviot ovat niin mustat, että jossain valossa saattavat näyttää violetille tai bensiinin värisille. Pitkän ja taipuisan hännän avulla tämä pystyy tasapainottelemaan hyvin huterissakin paikoissa. Terävät sekä pitkät kynnet ja hampaat ovat viiksien tavoin valkoiset. Nenä ja polkuanturat mustanharmaat, mutta kaikissa anturoissa on pari vaaleampaa läiskää. Vaaleanviolettejen silmien pupillit tavallisia suuremmat. Silmissä näkyy myös vähän harmaan vivahteita ja niissä on yleensä kylmä kiilto. Korvat tavallisia pidemmät ja niiden päät ovat terävät. Itseasiassa hän on aika komeakin näky.

 

Luonne

Välillä hieman arvaamaton ja saattaa vaihtaa mielipidettään lyhyelläkin aikavälillä. Aavekuisketta kuvaillaan yleensä kylmäsydämiseksi tyypiksi, joka ei ajattele kuin itseään. Se tosin on tavallaan tottakin. Kolli ei oikein jaksa välittää muista ja hänen mielestään on typerää perustaa ystävyyssuhteita. Parhaimmatkin ystävät voivat nimittäin salata toisiltaan jotain tai jopa pettää toisen luottamuksen. On turvallisinta siis ajatella vain omasta parastaan ja pitää itsensä hengissä, kuin kaveerata pettureiden kanssa. Aavekuiske kuvittelee pärjäävänsä ilman ketään, eikä hänelle olisi vaikeaa olla ainoana elävänä olentona koko maapallolla. Paitsi, mistä hän tietää mikä on maapallo. Tuskin kukaan kissa tietää. Ei ole ujo tai pelkää ilmaista mielipiteitään, mutta hän ei myöskään ole yleensä se ensimmäinen, joka möläyttelee jotain. Ei ole mitenkään hyvä puhumaan ja hänen puhetaidoillaan tuskin saa ketään vakuutetuksi. Saattanee johtua siitä, että hän ei ole kauheasti toisten kanssa tekemisissä. Yleensä ei sääli vastustajiaan, muttei murhaa ketään ellei sille ole suurta merkitystä. Mitä sitä turhaan kynsiään likaamaan?

 

Menneisyys

Ei tiedossa.

 

Muuta

  • Myrskyklaanin päällikön Kuutamotähden ja entisen varaskissan The Unknown pentu. Kuutuli, Puolikuunsirppi, Routahenki ja Hallakuura ovat tuon sisaruksia. Kolmanneksi vanhin pentueesta. Hopealumi ja Pohjoistuuli ovat hänen kuolleita siskopuoliaan. Kaikusielun, Savukynnen ja Keskiyönusvan, menehtyneen Virtapennun, Talvituulen ja Pimeäsielun setäpuoli. Aavekuiske on Kyymyrkylle ja Myrskyhaukalle sekä menehtyneelle Valkopennulle isosetä. Unisydämen ja Savukynnen pennut ovat hänelle siskopuolen lapsenlapsia.
     
  • Vahvat ja lihaksikkaat jalat mahdollistavat sekä pitkälle, että korkealle hyppimisen. Hänen tasapainonsa on erittäin hyvä ja kolli pitääkin kiipeilemisestä ja tasapainoilusta. Yleensä hyökkää vastustajansa kimppuun puusta.

 

Copyright

Aquarius

Vartalokuva © Enderfox

©2019 Aavekuiske | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com