Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

BOUNCER

kuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Kuu ♀, Illankajo ♀, Tattoo ♂
Vanhemmat Kermaviiksi ♀, Tumma ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Anna - Here Comes A Thought (piano cover)

 

Ulkonäkö

Bouncer on maine cooniksikin melko suurikokoinen, vaikka melko paljon siitäkin on hänen pitkän ja paksun turkkinsa ansiota. Bon suurikokoisuus johtuu myös paljolti siitä, että hän on suuriluinen, lihaksia hänellä ei mitenkään erityisen paljoa ole ja koostaan huolimatta ei pärjää juurikaan taisteluissa, sillä ei erityisemmin osaa liikkeitä, vaikka toisin voisi ensinäkemältä luulla. Kollin pitkä turkki on väriltään tummanruskeaa ja siinä on sekaisin ohuita ja vähän paksumpia mustia juovia. Selän päällä juovat muuttuvat suuremmaksi tummaksi alueeksi, joka jatkuu lonkkiin, alue ei kuitenkaan ole tasainen vaan rikkoutuu raidoiksi sieltä täältä. Myös Bon niskassa ja selän päällä on paksumpaa raitaa muistuttava alue tummaa, lähes mustaa, turkkia. Tummaa turkkia löytyy lisää kollin pään päältä ja poskista, jossa vaaleampi väri näyttää enemmän muodostavan raitoja tummemman lomaan kuin toisin päin. Puolessa välissä poskia ja leukaa lähestyttäessä väri vaihtuu hieman muuten suklaanruskeaa pääväriä vaaleampaan ruskeaan, jota halkovat muutamat mustanruskeat juovat. Bon kuononpäällys on suklaanruskea ja hänen leukansa on vaaleampaa ruskeaa. Tunnistettavin piirre kollin ulkonäössä ovat tämän erityisen korostuneet ja suorastaan muhkeat viiksityynyt, jotka ovat väriltään mustat, samoin kuin pitkät ja paksut viikset. Kollin kuono itsessään on tummanruskea, melkein musta, kuitenkin sävyltään hieman viiksityynyjä vaaleampi ja erottuu siksi kollin kasvoista.

Bon silmät ovat pyöreät ovaalit ja hieman vinot. Väriltään silmät ovat vihertävän keltaiset ja niiden ympärystät ovat väriltään vaaleanruskeat. Bon korvat ovat korkeat, suipot ja niiden päissä kasvaa tummanruskeat, melkein mustat tupsut. Bon korvien sisällä kasvaa vaaleanruskeaa karvaa ja päältä ne ovat suklaanruskeat. Bon paksu turkki hylkii hyvin vettä ja pitää kylmän loitolla, helteillä se on hieman tukala. Rakenteeltaan kolli on kokonsa lisäksi pitkäselkäinen ja hänen jalkansa ovat erityisen jykevät ja tassut isot. Väriltään kollin tassut ovat mustat, etukäpälissä nilkkojen yläpuolelta asti ja takakäpälissä hieman alempaa. Bon häntä on tuuhea ja hieman normaalia pidempi, sen yläosassa kulkee musta raita, josta poikittaiset raidat erkaantuvat. Bon polkuanturat ovat mustat samoin kuin kynnet. Bouncerin kaulassa on tällä hetkellä pastellinsininen ohut kaulapanta, jossa lukee pienessä laatassa hänen nimensä. Panta hukkuu paljolti paksun turkin sekaan. Arpia ei ole.

 

Luonne

Bouncer on hyvin ystävällinen kissa. Hän saattaa kokonsa takia näyttää hieman uhkaavalta, mutta on oikeastaan juuri sen vastakohta. Bo on yleisesti ystävällinen ja mukava, kuitenkin jopa hieman ehkä ujonpuoleinen kolli jossain asioissa. Bo ei oikeastaan ole ujo niinkään muille jutellessaan vaan enemmänkin paljastamaan itsestään kaikkea, vaikka kolli onkin lämminhenkinen, hän on melko herkkä eikä aina uskalla helposti paljastaa syvimpiä tunteitaan. Bo välittää paljon perheestään, varsinkin sisaruksistaan ja jos joku on riitaa aloittamassa, se ei melko varmasti ole ainakaan Bo. Hän ei mielellään hötkyile minnekään ja tykkää ottaa rauhallisesti, vaikka ei varsinaisesti mikään laiskimus olekaan. Bo on hyvä kuuntelija ja yleensä huomaavainen, hän on hyvin uskollinen läheisilleen ja pyrkii olemaan myös reilu. Kuten sanottua kollin on vaikea puhua tunteistaan ja ei ole oikeastaan uskaltanut vielä kenellekään myöntää seksuaalisuuttaan, vaikka tämä saattaisikin muuten tulla jonkun kanssa ilmi, niin potentiaaliselle ihastukselle asian myöntäminen on Bolle monesti vaikeaa. Kolli kaipaisi kovasti itselleen sitä jotakuta rakastavaa ja onkin hieman romantikko sen suhteen, vaikkei sitä välttämättä myönnäkään. Kolli myös punastuu hyvin herkästi nolostuessaan, vaikkei tätä paksun turkin alta huomaakaan. Bo järkyttyy loppujen lopuksi melko herkästi eikä ole niin karski miltä näyttää, vaikka joskus kollista löytyy yllättävää päättäväisyyttäkin. Mikäli Bon luottamuksen pettää hän ottaa sen hyvin raskaasti ja suree muutenkin aina hyvin avoimesti ja pitkään, mikäli menettää jonkun itselleen tärkeän. Bota surettaa myös luonnon tuhoaminen ja kolli harmittelee joskus tätä seikkaa niillekin, jotka jaksavat kuunnella. Bo ei mielellään tapa ketään eikä mielellään ryhdy tappelemaan. Mikäli Bouncerin kanssa pääsee läheiseksi saa valmistautua pitkiinkin keskusteluihin kollin kanssa. Ja jos siis kollin sydämen onnistuu viemään saa Bosta uskollisen ja varman kumppanin, jonka herkkää puolta on syytä vaalia.

 

Menneisyys

Bouncer syntyi kotikissaksi neljän pennun pentueeseen toisiksi nuorimmaisena. Tuolloin maine coonin pentua nimitettiin vielä Mustikaksi tummien viiksityynyjensä ja käpäliensä mukaan. Bouncerin vanhin sisar oli nimeltään Kuu, toisiksi vanhin Ilta ja nuorimmainen Hämärä. Pennut vieroitettiin vanhemmistaan ja annettiin uusiin koteihin kohtalaisen nuorena. Uudessa kodissaan Mustikka nimettiin uudelleen Bounceriksi ja tätä nimeä kolli käyttää edelleen.

Bouncerin elämän kolme ensimmäistä vuotta sujuivat kohtuullisen harmittomasti sen suhteen, että vaikka kolli kaipailikin muita sisariaan, hän onneksi päätyi asumaan melko lähelle veljeään Hämärää, joka oli nimetty uudestaan Tattooksi. Niinpä Bo välillä tapasi Tattoota, eikä siksi asunut naapurustossa yksinään. Bounceria vietiin muutaman kerran näyttelyihin, mutta kaksijalat eivät suuremmin innostuneet siitä ja tekivät vain tarvittavan. Bokaan ei tilanteista juuri perustanut, eikä sen kummemmin niitä ajatellut. Hän vietti ja viettää yhäkin aikaansa vapaasti sekä ulkona ja sisällä miten mielii, sillä hänen kaksijalkansa asensivat kollille luukun oveen, mistä kulkea.

Ollessaan vähän yli vuoden ikäinen Bounceria ajateltiin käyttää astutukseen ja kollin luokse tuotiin eräs mukava naaraskissa vierailulle. Bo oli kuitenkin vähintäänkin järkyttynyt siitä, mitä hänen oletettiin tekevän ja pikkuhiljaa tuon tapauksen jälkeen kolli alkoi ymmärtää olevansa viehättynyt samaan sukupuoleen. Bon ainoa romanttiseksi tarkoitettu kanssakäyminen naaraskissan kanssa ei sujunut hyvin, eivätkä kaksijalat yrittäneet pakottaa häntä enää (kaikeksi onneksi) moiseen, kun pentujakaan ei kohtaamisesta syntynyt. Bo ei vielä toistaiseksi ole päätynyt paljastamaan seksuaalisuuttaan kenellekään. Bota ei ole leikattu, sillä kaksijalkojen mielestä kollin luonne saattaisi muuttua liikaa.
Nykyään kolli asustelee lähellä klaanien uusia reviirejä, melkein veljensä Tattoon naapurissa ja toivoo tapaavansa muutkin sisarensa. Klaaneista Bo ei tiedä paljoakaan ja on utelias kuulemaan.

 

Muuta

  • Bouncer on rodultaan maine coon.
     
  • Kollin sisar on Tuuliklaanin parantaja Illankajo, ja tämän veli on myöskin kotikissa.
     
  • Bouncer on kokonsa tähden melko vahva, mutta ei pärjää tappeluissa käytännössä ollenkaan, sillä ei ole kovin lihaksikas, eikä ole koskaan opetellut taistelemaan. Kenties kollista voisi paljastua jotakin, mikäli joku häntä opettaisi.
     
  • Bo on keskinkertainen metsästäjä ja hänen suurin vahvuutensa on lähinnä kollin hyvä uimataito.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Bouncer | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com