Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NATASHA

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Tuntematon ♀ †, Tuntematon ♂ †
Kumppani Kasparov ♂
Pennut Ei ole
Soundtrack SVRCINA - Battlefield

 

Ulkonäkö

Natasha on rodultaan venäjänsininen. Naaras on hyvin solakka ja notkea. Väreilevät lihakset näkyvät ja tuntuvat turkin lävitse, vaikka ne ovatkin näkyvissä enimmäkseen liikkeessä. Natasha ei ole yhtä siro kuin monet naaraat, mutta hoikka sekin on. Naaraan vartalo on voimakas ja elegantti, selkä on korkeutta pidempi. Natashan turkki on siniseen vivahtavaa harmaata. Turkki on lyhyttä ja samettisen pehmeää. Turkki kiiltää hopeanhohtoisena, sillä karvojen kärjet ovat hopeisenharmaat. Aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa, mikä nostaa turkin hieman koholle. Natashan turkki ei pidä mitenkään kovin hyvin vettä, mutta kylmää melko hyvin. Natashan käpälät ovat pitkät, ja voimakkaat. Tassut ovat pyöreät ja polkuanturat ovat aivan tumman tuhkan harmaat. Varpaat ovat väriltään mustat, mikä luokitellaan rodussa virheeksi. Naaraan kynnet ovat sirpeiksi kaartuvat, todella terävät ja harmaat nekin polkuanturoiden tavoin. Polkuanturat ovat koviksi karaistuneet ja äänettömät. Naaras teroittaa kynsiään säännöllisesti. Natashan häntä on pitkä, kapea ja ruoskamainen. Toisin kuin useimmilla venäjänsinisillä, hännässä ei ole tummempaa kuviointia vaan se on samaa sävyä turkin kanssa. Natashan pää on elegantti, vahvasti kulmautunut ja suippo. Pää on jopa venäjänsiniselle korostetun kapea kuonoinen ja kiilamainen. Natasha on jollain silmiin pistävällä tavalla kaunis. Naaraan korvat ovat leveät ja teräväkärkiset. Natashan silmät ovat hyvin terävät mantelinmalliset, hieman vinot. Silmät ovat väriltään sinisenvihreät. Pupillit ovat yleensä pelkät viillokset. Kuono on väriltään hyvin tumman tuhkan harmaa, samoin viikset. Natashan vasemmassa kyljessä on yksi pitkä pystysuuntainen arpi, joka ulottuu melkein vatsaan asti, tuloksena kamppailusta Victoria vastaan.

 

Luonne

Natasha on hyvin viileä persoona. Naaras pitää yleensä tunteensa omana tietonaan, eikä paljasta kasvoillaan yleensä juurikaan mitään. Päällisin puolin naaras on aina lähes kylmä ja naaraan silmissä on viileän pistävä katse. Natasha ei suutu helposti. Tuo saattaa kyllä tiuskaista jotain takaisin, mutta yleensä pelkkä jäinen olemus riittää pelotteeksi niskuroijille. Jos naaraan oikeasti onnistuu suututtamaan, on syytä varoa. Natasha on oikeastaan pitkävihaista tyyppiä, vaikkei se päällepäin näykkään. Natasha muistaa kyllä mitä sille on tehty. Naaraalla on pitkä muisti. Natasha ei pelkää käytännössä mitään, ei ainakaan taistelua. Se ei yleensä ole uhkarohkea vaan ennemminkin laskelmoiva. Natasha suunnittelee tarkasti ennen kuin tekee mitään. Natashasta pelon ja surun näyttäminen on merkki heikkoudesta, niinpä se ei itse näytä omaa suruaan koskaan. Kenties vielä joskus tulee sellainenkin päivä, kun naaraan ulkokuori särkyy, mutta niin ei ole vielä käynyt. Natasha on oikeastaan hieman sosiaalisesti rajoittunut, ja peittelee tätä epävarmuuttaan rautaisen kuoren taakse. Natasha ei myöskään uskalla paljastaa kenellekään minkäänlaista heikkoutta. Natasha ei oikeastaan ystävysty. Pitkällä aika välillä Natashan olisi mahdollista rakastua. Kollin tulisi kuitenkin olla kärsivällinen ja rauhallisempi kuin naaras itse, jotta suhde voisi onnistua. Siltikään ei olisi varmaa että Natasha koskaan myöntäisi tunteitaan vaikka rakastuisikin johon kuhun. Natasha, syvällä sisimmässään, pelkää menettämistä. Tuo ei tahdo ketään lähelleen. Natasha on sisukas, eikä luovuta koskaan. Kärsivällinenkin tuo osaa olla, eikä kammoksu verta tai tappamista. Natasha pystyy valehtelemaan ilman tunnontuskia, ja naaras osaa helposti teeskennellä jotakuta toista. Natasha ei pidä lainkaan kollien pompottelusta tai käskytyksestä, mutta kuuntelee ylempiään, vaikka sanoo kyllä rohkeasti mielipiteensä jos on eri mieltä. Natasha pysyy enimmäkseen hiljaa. Jos joku kolli koettaa lähestyä tuota rakkaudellisissa merkeissä ilman tuon tahtoa, kolli tuskin toipuu seurauksista ihan heti. Yksi asia kuitenkin on mitä Natasha pelkää yli kaiken: nimittäin tulta. Naaras ei puhu siitä koskaan kenellekään mutta menee paniikkiin tulen läheisyydessä, ei nyt sentään ihan kaksijalkojen pienistä roihuista kuitenkaan.

 

Menneisyys

Natasha syntyi kaksijalkojen teettämään pentueeseen keskellä sydäntalvea. Naaraspentu oli pienestä pitäen virheellinen käpäliensä vuoksi. Niinpä Natashan emo tiesi että kaksijalka hankkiutuisi tuosta piakkoin eroon, tuo ei ollut kärsivällistä tyyppiä. Natashan emo pakeni pentunsa kanssa ulos ja jätti tuon erääseen pahvilaatikkoon mistä kaksijalka ei voisi koskaan löytää pentua. Emo lähti takaisin kaksijalan luo ja Natasha jäi yksin hytisemään kylmään ja pimeään.

Pian pennulle tuli nälkä. Hän lähti etsimään syötävää ja joutui pian eksyksiin kadulla. Lunta ei ollut vielä, mutta pakkanen oli kova ja lumisade alkoi juuri kun Natasha tuupertui nälissään pensaan alle. Hän heräsi voimakkaaseen paukahdukseen ja kampesi itsensä säikähtäneenä jaloille. Ilotulitusraketti oli ammuttu ilmaan ihan lähellä ja uusi alkoi sähistä edellisen sammuttua. Kauhuissaan pentu pakeni erääseen varastoon. Siellä hän sai huomata, ettei ollut yksin. Ladossa piti majaa toinen venäjänsininen, jonka toinen korva oli painunut lerpulleen. Kolli kertoi olevansa Pohjoisen Kanjonin Imperiumista ja hän lupasi ottaa nuoren kissan mukaansa.

Vieras kolli opetti Natashaa metsästämään ja taistelemaan. Kolli ei ollut mitenkään hellä ja tuo sai naaraan monesti lähes kuoleman partaalle, mutta Natasha ei lähtenyt tuon luota sillä hän tahtoi tulla vahvaksi. Eräänä päivänä kun kaksikko lähti kohti vuoria liittyäkseen joukkoon josta kolli oli lähtenyt suorittamaan tehtävää, he sattuivat alueelle jossa kuivuus synnytti metsäpalon. Noin vuoden ikäinen Natasha joutui eroon kollista ja loukkuun liekkimuurien keskelle. Hän joutui paniikkiin ja oli vähällä kuolla lamaantuessaan täysin. Liekkien kuumuus kuitenkin laittoi naaraaseen vauhtia ja tuo pääsi pakenemaan liekkien keskeltä, käräyttäen samalla hieman karvojaan. Tuosta eteenpäin Natasha on pelännyt tulta.

Löydettyään kollin uudestaan he jatkoivat matkaansa ja saapuivat Pohjoisen Kanjonin Imperiumin maille ja Natasha pääsi mukaan joukkoon. Siitä eteenpäin lauma on ollut naaraan elämä ja tuo on omistanut elämänsä noille. Natashaa opastanut kolli paljastui lopulta petturiksi, ja surmattuaan kyseisen kollin Natasha kohosi lopulta kenraalin asemaan.

 

Muuta

  • Natasha on rodultaan venäjänsininen.
     
  • Naaras pelkää tulta.
     
  • Natasha on taitava ja nopea taistelija. Natasha osaa myös salamurhaajana tappaa nopeasti katkaisemalla uhrin niskat hampaillaan takaapäin.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Natasha | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com