Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KEDROV

kasvokuva | vartalokuva | vartalokuva | yhteiskuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Volkov ♂ †, Daire ♂ †
Vanhemmat Veronika ♀ (?), Arkady ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Sam Tinnesz - Watch Your Back | Welshly Arms - Bizarre Love Triangle

 

Ulkonäkö

Kedrov luokitellaan rodultaan venäjänsiniseksi, mutta hän eroaa selvästi normaalista venäjänsinisestä, koska kollin turkin pääväväri on valkoinen. Kedrovin emon emo ei ollut rodultaan venäjänsininen vaan venäjänvalkoinen. Kedrovin turkin väri on siis periytynyt suurelta osin kollin isoemolta. Kollin päälaella, niskassa, selässä, lonkissa ja hännässä on harmaata väriä. Jos katsoo tarkasti, väri on oikeasti raitamaisia, melko epäselviä kuvioita. Ne erottuvat selkeimmin päälaella ja hännässä. Turkki on melko pehmeää ja silkkisen tuntuista. Normaalin venäjänsinisen kissan turkin tapaan sekä alus- että päällyskarva ovat yhtä pitkiä, minkä vuoksi turkki on hieman koholla ja näyttää ilmavalta.

Kedrovin pää on kiilamainen. Hänen poskiluunsa erottuvat selvästi ja hänen leukansa ovat voimakkaat. Kollin korvat ovat suuret ja kärjistä melko pyöreät. Karva niiden sisällä on osittain valkoista ja osittain harmaata. Kedrovilla on suuret mantelin muotoiset silmät, jotka ovat väriltään vihreät. Tarkemmin sanottuna sävy on suurelta osin vaaleanvirheää, mutta myös hieman tummahkoa vihreää. Kolli on rakenteeltaan solakka ja selvästi jäntevä. Koholla oleva turkki kätkee alleen Kedrovin vahvat lihakset, jotka ovat tulosta siitä harjoittelusta, jonka hän on käynyt läpi Imperiumissa. Kollin häntä on pitkä ja ohut, melkein ruoskamainen. Hän ei anna sen lähes koskaan koskettaa maata liikkuessaan. Kollin nenä ja polkuanturat ovat harmaat. Anturat ovat karaistuneet koviksi Imperiumin kanjonissa liikkumisen vuoksi.

Kedrovin keho on erittäin notkea ja liikkeet sulavia, miltei liitäviä. Kolli liikkuu mielellään kevyesti, jos ei ole tarvetta tehdä toisin. Kolli on kooltaan normaalin rotunsa edustajan kokoinen. Kedrovin korvissa on epäsäännöllisiä repeämiä, jotka ovat tulleet harjoittelun ja taisteluiden aikana. Lisäksi hänen silmiensä välistä kuonolle kulkee ohut, epätasainen viiltoarpi, joka saa hänet kenties näyttämän hieman ilkeämmältä.

 

Luonne

Kedrov on koulutettu taistelijaksi ja tappajaksi. Hän ei kuitenkaan odotuksista poiketen ole täysin tunteeton työssään. Kolli kykenee tappamaan muita riippumatta siitä, ovatko nuo kolleja tai naaraita, vanhuksia tai pentuja. Kedrovin tapoihin kuuluu kuitenkin kunnioittaa uhrejaan ja vähintäänkin lausua noille jokunen kunnioittava sana noiden kuollessa. Hän ei pidä muiden elämää arvottomana, vaikka kykenisikin riistämään sen. Kolli on vertaisiaan kissoja kohtaan usein kylmä ja pidättyväinen. Hän kyseenalaistaa harvoin ylempiarvoistensa käskyt, ja jos kyseenalaistaa, hän yleensä pitää ajatuksensa ominaan. Hän ei kerjää hankaluuksia, mutta ei liiemmin pelkää kipua taikka oman verensä vuodattamista. Hän ei kuitenkaan salli, että kuka tahansa loukkaa häntä - sen verran oman arvon tuntoa hänellä on.

Kedrovissa on pieni ripaus kunnianhimoa ja viekkautta huolimatta siitä, että muut ehkä useammin ajattelevat hänen olevan suora ja täysin kuuliainen. Kolli sanoo kyllä useimmiten suoraan, mitä ajattelee varsinkin, jos häneltä kysytään mielipidettä. Hän ei kuitenkaan ole se kaikkein puheliain kissa missään joukossa. Hän ei ole vallanhimoinen eikä kovin oikeudenmukainenkaan ja ajattelee, ettei muiden määräileminen ole häntä varten. Hän ei tahdo ottaa liikaa vastuuta muista vaan pysyy ennemmin syrjässä sen alan asioista. Se johtuu siitä, ettei Kedrov ajattele olevansa kykenevä huolehtimaan muista sen vuoksi, koska on tappaja eikä mikään pentuja hoitava emokissa. Hän pitää mukavuuksista, muttei koskaan missään tilanteessa valita likaisuudesta tai kivusta muille.

Kolli ei pelkää montaa asiaa tosissaan, mutta hänen pelkoihinsa kuuluvat ystävien ja muiden läheisten menettäminen, hylätyksi tuleminen ja toimintakyvyn menettäminen joko pelon tai fyysisen vamman vuoksi. Kolli pelkää myös melko paljon tulta ja suuria villieläimiä, kuten ilveksiä ja karhuja. Kedrov ei usko yliluonnolliseen, eikä hänellä ole tapana ottaa tosissaan muiden puheita hengistä. Kolli on enemmän maanläheinen ja osaa arvostaa sitä, mitä hänen ympärillään on, koska ei usko kuoleman jälkeiseen elämään. Hän uskoisi, jos näkisi.

 

Menneisyys

Kedrov on elänyt koko elämänsä Pohjoisen Kanjonin Imperiumissa. Hänen emonsa Veronika oli kotikissa, jolla kaksijalkaiset tuottivat pentuja erään toisen venäjänsinisen kanssa. Veronikan puhtaudesta ei kuitenkaan ollut olemassa papereita, joten tuon omistajat eivät tienneet tuon emon olleen venäjänvalkoinen. Alkaessaan odottaa pentuja Veronica kuitenkin katosi. Tuo karkasi kodistaan, koska oli kuullut villikissojen elämästä ja se kiehtoi tuota erittäin paljon. Tuo halusi antaa pentujensa elää luonnossa. Veronika päätyi perusteillaan olevan Imperiumin luokse kuultuaan, että luonnossa oli muitakin venäjänsinisiä. Tuo liittyi Imperiumiin ja synnytti sinne kolme pentua, jotka nimettiin Volkoviksi, Kedroviksi ja Daireksi. Kedrov oli keskimmäinen kolmesta pennusta. Pentuja alettiin opettaa tappajiksi heti, kun nuo olivat tarpeeksi vanhoja aloittamaan oppimisen. Nuorin Daire kuoli koulutuksessa, koska ei kestänyt oppimattomuudestaan saamiaan rangaistuksia. Pentunsa kuoltua Veronika yritti taivutella kaksi jäljellä olevaa poikaansa lähtemään kanssaan pois Imperiumista. Naaras ei pitänyt siitä, millaiseksi joukon luonne oli paljastunut. Kedrov ja Volkov eivät kuitenkaan lähteneet, joten Veronika joutui luopumaan pennuistaan ja lähtemään yksin. Tuo aikoi palata kotikisun elämäänsä, koska villikissana oleminen ei ollut ollut alkuunkaan sitä, mitä naaras oli kuvitellut. Veljekset eivät ole kuulleet emostaan sen jälkeen. Nuo saivat kumpikin aikanaan sotilaan aseman Pohjoisen Kanjonin Imperiumissa.

Jonkin aikaa järvireviireitä koetelleen suuren tuhon jälkeen Sacra saapui Imperiumin luokse. Kedrov oli tietenkin kuullut tuosta kissavanhuksesta, joka oli kouluttanut Imperiumin sotilaita. Sacra käski Pohjoisen Kanjonin Imperiumia liittymään oman suuren kulkukissajoukkonsa jatkeeksi. Hopeasilmäinen kulkukissa aikoi johtaa joukkonsa valtaamaan järven takaisin. Yksi viidestä klaanista, Taivasklaani, oli jäänyt sinne asumaan tuhosta huolimatta, kun muut klaanit olivat lähteneet etsimään uutta kotia. Sacra halusi tuhota Taivasklaanin viimeistä kissaa myöten ja palauttaa siten järven vihdoin kulkukissoille ja vain kulkukissoille. Kedrov oli niihin aikoihin kolmen vuoden ikäinen.

Imperiumin kissat liittyivät Sacran joukkoon ja lähtivät kanjonistaan kohti järveä. He kohtasivat Taivasklaanin taistelussa klaanin omalla reviirillä, mutta lopputulos ei ollut sellainen kuin kulkukissat olivat halunneet. Keskellä taistelua paikalle saapui kolmas osapuoli, jota kukaan ei tuntenut. Tuota kissajoukoa johti naaraskissa nimeltä Heavy Rain. Kedrov oli ollut aikeissa tappaa taivasklaanilaisia saamiensa käskyjen mukaisesti, mutta joutuikin sitten taisteluun parin vieraan joukon jäsenen kanssa. Nuo olivat kovempia vastuksia kuin hän luuli. Hän haavoittui taistelussa pitkästä aikaa, mutta ei kuitenkaan niin pahasti, ettei olisi kyennyt kävelemään ja jatkamaan vielä, elleivät Heavy Rainin joukot olisi päättäneet alkaa ajaa Taivasklaanin kissoja pakosalle. Tämä käännös taistelussa ei tietenkään miellyttänyt Sacraa tai myöskään Kedrovia. Sen vuoksi he eivät onnistuneet tuhoamaan klaania haluamallaan tavalla. Jokunen kissa oli kuollut taistelussa. Noiden joukossa oli Kedrovin veli Volkov. Kedrov jätti veljensä ruumiin taistelukentälle, koska olisi ollut melko turhaa kantaa tuota koko matka takaisin kanjonille. Oliko hän surullinen veljensä kuolemasta? Tietysti. Volkov oli ollut hänen ainoa oikea perheenjäsenensä ja oli kuollut sotilaan arvoisella tavalla. Kedrov päätti, että taistelutanner olisi parempi hautapaikka Volkoville kuin mikään muu. Hän myös kutsui muita kissoja sisarikseen vain velvollisuuden vuoksi. Imperiumin kissat olivat hänelle saman aatteen jakavia veljiä ja siskoja, mutta hänestä siinä oli ero oikeisiin sisaruksiin verrattuna. Lisäksi - vaikka hän ei sitä olisi koskaan missään tapauksessa kenellekään myöntänyt - hän oli rakastanut veljeään jo pidemmän aikaa eri tavalla kuin veljeä kuuluisi rakastaa. Ne tunteet olivat myös saaneet hänet tajuamaan, etteivät naaraskissat olleet häntä varten. Oliko hän siis surullinen? Volkovin kuolema oli Kedroville kuin kynsien isku vasten kasvoja. Veri lakkaisi vuotamasta vasta pitkän ajan kuluttua, vaikka tapojensa mukaisesti hän ei näyttänyt muille, että haavat sattuivat.

Matkalla pois Taivasklaanin reviiriltä tapahtui jotakin kummallista. Ilma täyttyi yllättäen pahaenteisestä kuiskeesta, jonka lähdettä kissat eivät kyenneet kertomaan. Saman aikaisesti tapahtui toinenkin hämmentävä asia: Sacra menetti tajunsa. Imperiumin johtaja Kasparov ja Sacran joukkoihin kuulunut nuori kissa nimeltä Ghost kantoivat kulkukissojen johtajan takaisin pohjoiselle kanjonille, missä tuo virkosi jonkin ajan kuluttua. Kedrov ei kysynyt, mitä Sacralle oli tapahtunut. Jos kyseessä olisi ollut Kasparov tai joku muu Imperiumin kissa, hän olisi voinut olla huolestuneempi asiasta. Ulospäin osoitetusta piittaamattomuudesta huolimatta hän silti mietti, mistä kummallinen kuiske oli johtunut.

Kuiskeelle ei löytynyt selitystä. Ei ainakaan sellaista, josta Kedrov olisi kuullut. Kanjonijärvellä Sacra heräsi ja huomasi yhden pennuistaan, Chaosin, kadonneen. Kulkukissojen johtaja lähetti raivoissaan koko joukkonsa etsimään kadonnutta poikaansa, jota tuon kasvattiemo ei ollut vahtinut kunnolla. Imperiumi ei kuulunut Sacran joukkoihin, vaikka he taistelivatkin kulkukissojen rinnalla, joten Kedrov ja muut imperiumilaiset jäivät kanjonijärvelle ja sen lähistölle. Kedrov lähti partioimaan kolmen muun Imperiumin kissan kanssa. Partioidessaan he löysivät kanjonijärven laidalla kasvavasta metsästä kolme kissanminttua mässännyttä kulkukissaa, jotka juoruilivat keskenään Chaosin etsimisen sijaan. Imperiumilaiset jäivät salakuuntelemaan keskustelua, koska sattumalta kulkukissat puhuivat Imperiumista ja Kasparovista. Sacra aikoi kuulemma tappaa Kasparovin ja alistaa Imperiumin oman valtansa alle heti tilaisuuden tullen ja kun Kasparovista ei enää olisi hyötyä Sacran suunnitelmille. Imperiumin kissat raivostuivat tiedosta. He tappoivat juoruilijat, jotka eivät yllätettyinä ja pää kissanmintusta pyörällä juurikaan kyenneet laittamaan vastaan. Sen jälkeen he veivät tiedon sotilastovereilleen. Imperiumi päätti yhteistuumin aloittaa kapinan Sacran joukkoja vastaan ja tappaa kulkukissojen johtajan ennen kuin tuo ehtisi toteuttaa suunnitelmansa. He odottivat aamuyöhön, kunnes Sacran joukot olivat viimein taas kokoontuneet kanjonijärvelle ja Chaos oli löydetty. Sitten he aloittivat yllätyshyökkyksen.

Hyökkäys alkoi Imperiumille edullisesti. Päivän ympäriinsä juoksennelleet kulkukissat eivät osanneet odottaa taistelua, joten etu oli aluksi vahvasti Imperiumin puolella. Tilanne kuitenkin muuttui vähitellen ja kääntyi heitä vastaan. Kulkukissoilla oli selvä ylivoima Imperiumiin nähden. He olivat ajatelleet, että yllätyshyökkäys riittäisi avaamaan joillekin heistä tien Sacran luokse, mutta kissavanhus sai rivinsä järjestykseen ja pakotti alaisensa nopeasti vastahyökkäykseen. Taistelu oli ollut itsemurhaisku alun alkaenkin, mutta nyt se muuttui molemminpuoliseksi teurastukseksi. Kasparov ja Natasha saapuivat myös paikalle. Marsalkka käski imperiumilaisia perääntymään, mutta he eivät joko kuunnelleet tai päässeet perääntymään ylivoiman tieltä. Haavoistaan huolimatta Kedrov onnitui puikkelehtimaan vapaaksi taistelun keskeltä. Monet hänen tovereistaan olivat silloin jo kuolleet eikä lopuilla enää ollut suuria mahdollisuuksia päästä pakoon. Kedrovin päässä muotoutui hatara suunnitelma, jonka hän epätoivoisena päätti yrittää toteuttaa. Hän juoksi pesälle, jossa Sacran pennut olivat. Pentujen kasvattiemo tuli hänen tielleen, joten hän joutui tappamaan tuon. Sen jälkeen hän kaappasi Psycho-nimisen pennun ja juoksi takaisin taistelukentälle, missä hän kiinnitti Sacran huomion itseensä ja esitti vaatimuksensa. Pennun henki säästyisi, jos Sacra päästäisi elossa olevat imperiumilaiset menemään. Heillä ei enää ollut mitään toivoa voittaa taistelua. Kedrovilla ei ollut mitään takeita siitä, että Sacra välitti pennustaan niin paljon, että päästäisi Imperiumin petturit pakoon säästääkseen oman tyttärensä hengen. Pitkähkön neuvottelun jälkeen Sacra viimein joutui myöntymään ehtoihin ja osoitti yhden heikoista kohdistaan. Kolme viimeistä elossa ollutta imperiumilaista - Kedrov, Kasparov ja Natasha - pakenivat taistelusta panttivanki Psycho mukanaan. Imperiumi oli kuitenkin kuollut. Sotilaat olivat kuolleet marsalkkansa puolesta. Pakenijoiden lähtöä säesti Sacran raivokas huuto, jonka syystä kolme kissaa eivät olleet varmoja. He eivät kääntyneet takaisin katsomaan uutta kapinaa, joka oli syttynyt Sacran omien joukkojen sisällä.

Kolmikko pakeni metsän halki Psycho mukanaan. He juoksivat niin kauan kuin jaksoivat, kunnes ajattelivat olevansa tarpeeksi kaukana pientä pysähdystä varten. Kedrovin turkki oli pakkasessa jäätyneen veren peitossa ja hänen niskaansa särki pennun kantamisen vuoksi. Tilanne oli heille epätoivoinen, eikä sitä helpottanut se, että Kasparov vaikutti luovuttaneen asemansa suhteen. He eivät tienneet, oliko heidän peräänsä lähetetty takaa-ajajia. Kedrov toivoi, että kulkukissat odottaisivat Psychon palauttamista sen sijaan että hakisivat pennun itse takaisin ja riskeeraisivat tuon hengen. Kolmikko päätti levätä ja pitää vahtia vuorotellen takaa-ajajen varalta tietämättä, että tapahtumat kanjonijärvellä olivat edenneet jo paljon hyvin arvaamattomaan suuntaan ja siirtyneet klaanien järven heikoille jäille. Natasha otti ensimmäisen vartiovuoron. Kedrov asettui tiheäoksaisen pensaan alle lepäämään Kasparovin kanssa, mutta piti pari hännänmittaa etäisyyttä kissaan, joka ei enää halunnut tulla kutsutuksi ja kohdelluksi marsalkkana. Minkä marsalkka tuo olisi edes ollut? Imperiumia ei enää ollut. Kolme kissaa ei siihen riittänyt. Kanjonijärvellä käydyn neuvottelun aikana Sacra oli kuitenkin vihjannut varsin selvästi, mitä Kasparov ja Natasha olivat mahtaneet olla tekemässä ennen saapumistaan Imperiumin kapinan keskipisteeseen. Marsalkka ja kenraali olivat ilmeisesti viettäneet yhteisen yön kahdestaan, vaikka Natasha oli neuvottelun aikana varsin vakuuttavasti Sacralle väittänyt, ettei rakastanut Kasparovia. Odottiko naaras Kasparovin pentuja? Jostakin syystä ajatus vaivasi Kedrovia.

He viettivät levottoman lepotauon, jonka särkivät yllättävät vieraat. Paikalle saapui loput Sacran pentueesta, jotka olivat itsekseen lähteneet etsimään Psychoa. Yllättäen raivostunut Kasparov saapui heidän kolmen suojapaikasta Psycho hampaissaan ja viskasi naaraspennun väkivaltaisesti muille pennuille uhaten tappaa nuo kaikki, elleivät nuo häipyisi heti. Kedrovin väliin meneminen saattoi olla ainoa asia, joka antoi pennuille tarpeeksi aikaa paeta metsään. Kasparov vaikutti pettyneeltä häneen, mikä teki Kedrovin hieman surulliseksi. Hän näki, miten epävakaaksi Imperiumin kuolema oli Kasparovin tehnyt, eikä tiennyt kuinka voisi auttaa entistä marsalkkaansa. He kaikki varmasti olivat hyvillään siitä, että olivat päässeet eroon Psychon tuomasta taakasta. He pelkäsivät kuitenkin, että loput Sacran joukoista saattaisivat olla lähistöllä, eivätkä ainakaan heti tulleet ajatelleeksi, että pentujen ilmaantuminen yksinään oli ollut outoa ja kielinyt kulkukissojen joukoissa tapahtuneen jotakin heidän pakonsa jälkeen. Sacran joukot olivat käyneet kapinaan johtajaansa vastaan ja olisivat tappaneet tuon, ellei Sacran poika Victor suunnitelmineen olisi mennyt väliin ja houkutellut koko joukkoa heikoille jäille, missä Heavy Rain joukkoineen tappoi monta upottamalla kissoja jäihin, mihin myös Victor kuoli. Sacra oli jäänyt vangiksi, eikä tuolla enää ollut johdettavia alaisia lainkaan.

Imperiumin karkulaisten kimppuun ei käynyt kukaan. He pääsivät klaanien entiselle järvelle, missä Kasparov kertoi Kedroville ja Natashalle haluavansa heidän tekevän omat päätöksensä jatkossa. Kasparov sanoi, että he voisivat seurata tuota tai lähteä. Valinnan vapaus oli suuri muutos kissoille, jotka olivat koko ikänsä vain totelleet käskyjä ja tehneet muiden tahdon mukaan. Kedrov oli maistanut vapautta päättäessään kiristää Sacraa Psychon avulla vain omasta tahdostaan, mutta hän ei silti voinut sanoa tietävänsä, mitä se oli. Eräät asiat vaivasivat häntä, eikä hän voinut tehdä lopullista päätöstään ennen kuin olisi selvittänyt itselleen, mitä oikeastaan ajatteli Kasparovista ja Natashasta ja noiden todennäköisestä suhteesta. Hän tunsi itsensä kolmanneksi pyöräksi kaksikon seurassa, eikä sen vuoksi halunnut jäädä. Lisäksi hänen täytyi tehdä eräs asia toisaalla. Niin Kedrov hyvästeli kaksi ylempiarvoistaan, kun taas Natasha päätti lähteä Kasparovin matkaan. Kasparovin ajatukset vaikuttivat selkiytyneen ja tuolla oli joitain suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Olisiko Kedrov mukana siinä tulevaisuudessa, joka uudella Imperiumilla olisi?

Kedrov käänsi selkänsä kahdelle kissalle, jotka olivat viimeiset rippeet hänen entisestä elämästään. Hän ei lähtenyt kevein mielin ja tiesi, etteivät hänen käpälänsä välttämättä löytäisi takaisin, vaikka hän niin haluaisikin...

 

Muuta

 • Kedrovin nimi kirjoitetaan venäjäksi Кедров.
   
 • Kedrov ei ole täysin puhdas venäjänsininen. Kollissa on myös hieman venäjänvalkoista, joka on venäjänsinisestä luotu vähemmän tunnettu valkoinen versio.
   
 • Hän on homoseksuaali, mutta ei mainosta tätä piirrettä muille. Kedrov ei ole varma, mitä muut hänestä ajattelisivat tai edes onko hänen kiintymyksensä kolleja kohtaan lainkaan tavallista.
   
 • Kedrov on erittäin ketterä ja hänellä on hyvä tasapaino. Ketteryyden vuoksi hän voi liikkua nopeasti myös epätasaisessa maastossa tai puissa. Tietenkin kolli on myös erinomainen taistelija. Kolli osaa myös uida vähintään sen verran, että pysyy pinnalla pidemmälläkin matkalla ja aallokossa, vaikka ei kovin mielellään menekään veteen.
   
 • Jos Kedrov olisi ihminen, hänen nimensä olisi Kazimir Nika Kedrov. Toisen nimensä hän olisi saanut äitinsä Veronikan mukaan. Hän olisi armeijan ilmavoimissa ja pukeutuisi sen mukaan. Vaikka hän luultavasti olisi se kovan ja vaarallisen näköinen ilmestys, hänessä olisi paljon pehmeitäkin piirteitä. Hän pitäisi paljon kaakaosta ja söpöstelyromansseista. Hän myös salaisesti pitäisi puhtaudesta, pitkistä suihkuista ja mukavuuksista, vaikkei silti koskaan valittaisi mistään, mitä työssään joutuisi kokemaan.

 

Copyright

Kedrov © Silagul

Kuvat © Butterfly, Silagul, Cuba Gallery

©2019 Kedrov | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com