Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KASPAROV

kuva | kuva | kuva | kuva | kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Tasarov ♂ †, Zetrov ♂ †
Vanhemmat Lidia ♀ †, Komarov ♂ †
Kumppani Natasha
Pennut Ei ole
Soundtrack SIAMÉS - The Wolf | Hurts - Mercy

 

Ulkonäkö

Kasparov on voimakasrakenteinen, siniharmaaturkkinen venäjänsininen kolli. Kollin kuivan jäntevä keho mahdollistaa sulavat ja notkeat liikkeet, mitkä ovat hyvin hallittuja ja näyttäviä. Kasparovin ulkomuoto on elegantti kuten venäjänsinisellä kuuluukin, ryhdiltään suoristettu ja selvän sotilaallinen. Marsalkan turkin laatu on hieman karhea keskeltä selkälinjaa, mutta muuten se on silkinpehmeä ja karvanlaadun vaihtelu saa sen näyttämään aaltoilevalta, vaikka se ei sitä varsinaisesti olekaan. Turkki on niin sanotusti kaksinkertainen eli turkin aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvojen kanssa, joten se nousee hieman koholle. Kasparov omistaa voimakkaat käpälät, joilla se kykenee loikkaamaan erittäin korkealle sekä pitkälle. Kollilla on myös loistava tasapaino hieman liian pitkän, taipuisan häntänsä ansiosta, mikä yleensä vääntyileekin puolelta toiselle omistajansa ollessa kireässä mielentilassa.

Kasparovilla on tummat silmänrajaukset, mikä saa kollin näyttämään siltä, että sillä olisi jopa liioitellusti kajaalia. Tummennus korostaa Kasparovin komeita piirteitä oikein mallikkaasti. Venäjänsinisen silmät ovat ovaalinmuotoiset, hitusen vinohkot ja väriltään eri paria. Eriparisuus on pistävä tuntomerkki ja silmistä vasemmanpuoleinen onkin kirkkaankeltainen kuin keväisten hankien joukosta pilkistävä leskenlehti ja oikeanpuoleinen on sininen kristallinkirkkaan meriveden tavoin. Kollin silmät ovatkin suorastaan, kuten sanonta kuuluu, sielua heijastava peili, eikä niiden katse jätä kylmäksi. Venäjänsinisen katseesta voi lukea paljon marsalkan viestimiä asioita, mutta jos ei omaa taitoa tai kokemusta Kasparovin kohdalla... noh, sen tuijotus näyttää vain kylmän karulta ja arvokkaalta. Kasparov omistaa myös tuhkanharmaan nenän sekä pehmeät polkuanturat, jotka ovat samaa sävyä nenän kanssa. Kuononvarsi on aavistuksen tummempi kuonon päästä, mutta se vaalenee siniharmaaseen turkkiin otsaa kohti mentäessä. Kollilla on myös pitkät viikset, jotka ovat muuten kokonaan valkoiset mutta tyvestä hyvinkin tummat.

Kasparovilla ei ole paljoakaan arpia kehossaan, mutta yksi merkittävä kokoelma sillä on vasemman silmänsä päällä sekä samanpuoleisella ohimolla. Yksi arpi menee suoraan keskeltä silmää yli, mutta se ei ole vienyt näkökykyä silmästä. Toinen arvista on hieman lyhyempi, ohimolla oleva. Kasparovilla on myös tatuoitu numerosarja oikean korvansa sisäpuolella tunnistusmerkiksi kaksijalkojen kanssa elon ajoilta.

 

Luonne

Kasparov on kauan tunnettu Killan, entisen Imperiumin, johtajana, joka jakaa käskyjä mutta ei suinkaan vastaanota niitä. Asiat kuitenkin menivät pahemman kerran mönkään ja pian kollilla Sacran ilmaantumisen jälkeen ei marsalkalla ollut käpälissään enää koko Imperiumia, ja nämä tapahtumat muuttivatkin sen käyttäytymistä jonkin verran. Kasparov on edelleen kohtalaisen monimutkainen persoona. Se vaikuttaa olevan koko ajan kuin kytevä hiillos, mikä vain odottaa edes yhtä tuohenpalaa roihahtaakseen takaisin ilmiliekkeihin. Moni onkin erehtynyt ruokkimaan tätä tulista puolta - huonoin seurauksin.

Kasparov on tavoiltaan hyvin sotilaallinen, joskus jopa patsasmainen, miten se tilanteen nyt parhaaksi näkeekään. Kolli noudattaa edelleen oppimiaan arvoja eikä se kovasti niistä luista, minkä vuoksi se toivoo muidenkin ymmärtävän, miten sen seurassa tulee käyttätyä. Marsalkka ei ole ylimielinen, mutta se kaipaa aina elämäänsä tietynlaista kunnioitusta tietääkseen olevansa vielä pinnalla. Kaiken turhamaisuuden alla on kuitenkin pehmeä sisus lämpöä, kaipuuta ja rakkautta, vaikka sitä ei ihan ensimmäisenä uskoisikaan. Kasparov on elänyt pitkään yksin, mutta kun se valtasi paikkansa Imperiumin marsalkkana, niin asiat muuttuivat. Se alkoi vainoharhaisuuden sijaan nähdä kissat eri tavalla ja hankki jopa pari ystävää, joita se arvostaa enemmän kuin mitään muuta maan päällä. Kasparov on uskollinen, mutta vain tahtoessaan ja sellaisia kissoja kohtaan, joita se oikeasti arvostaa.

Se oppii hitaasti, mutta oppii kuitenkin. Ja silloin kun se oppii, se ei tee samankaltaisia virheitä toiste. Se ajattelee nykyään pitkälle välttääkseen erehdyksensä, eikä se usein kerro ajatuksiaan eteenpäin, sillä se kokee sen vaarallisena. Jos tahtoo sen paremmalle puolelle, ei yksi tapaaminen riitä, vaan on oikeasti taisteltava päästäkseen johonkin arvoon tai luotettavana pidettyjen piiriin Kasparovin silmissä. Kasparov halveksii syvästi ylimielistä paskaa, joka ei oikeasti ole saavuttanut tai tehnyt mitään. Ja se kyllä näyttää sen ja osoittaa luulot vääriksi.

 

Menneisyys

Koko historiansa ajan Pohjoisen Kanjonin Imperiumi on ollut itsenäinen, pohjoisen kanjonin maita hallitseva joukko ja turva venäjänsinisille kissoille. Vuosia sitten Sacra aloitti tämän liikkeen tavoitteenaan koulia hyväkuntoisia ja laadukkaita sotilaita, jotka voisivat vielä joskus karaistuttuaan nousta palvelemaan sitä. Se oli yksi Sacran suunnitelmista, ässä hihassa nimittäin. Imperiumi oli ja on edelleenkin pääosin vain täynnä venäjänsinisiä ja on kyllä todella harvinaista, jos joukoista olisi löytynyt joku tavan tallustelija. Kasparov itse on aina ollut osa Imperiumia. Se ei pentuna tiennyt ollenkaan muunlaisesta kohtalosta kuin Imperiumin sotilaaksi nousemisesta ja marsalkan palvelemisesta. Niinpä se veljiensä vanhemman Tasarovin ja nuoremman Zetrovin kanssa syntyi pimeään kanjoniluolaan pohjoiseen kahdelle sotilaalle, Lidialle ja Komaroville. Pentue oli odotettu ja haluttu, mutta ei rakastettu. Pennut tahdottiin vain koulutusta ja sotilasrivistöä varten, ei mitään muuta, joten ne myös saivat kasvaa sellaisissa olosuhteissa koko alkuelämänsä. Kasparov sai jo nuorena kuulla Sacrasta ja siitä, miten kokeneimmat sotilaat manailivat jo tulevaa, että pian Sacra tulee hakemaan Imperiumin itselleen omiin tarkoituksiinsa. Nuori Kasparov vain ihmetteli, mikä muita vaivasi. Eikö olisi juuri hienoa palvella marsalkkaakin ylempää tahoa?

Vaikka veljekset kävivät koulutuksen vanhempiensa ohjeistuksella, eivät ne olleet mitenkään kovin läheisiä toistensa kanssa. Jokainen oli ottanut itselleen Imperiumin karun linjan siitä, että vain vahvimmat selviäisivät, eikä edes omia sukulaisia säälitty, jos tilanne siihen tuli. Niinpä Kasprovista kasvoi kovin jyrkkä ja kivikasvoinen koulutuksensa myötä, kun tuo pistettiin joka päivä jopa ympärivuorokautisesti koetukselle niin vaarallisessa kanjonissa kuin huonolla säälläkin. Kasparov ei kuitenkaan missään vaiheessa menettänyt uskoaan Imperiumiin, sillä sen vuoksi nuori kolli eli: palvellakseen marsalkkaansa. Se ei tahtonut tuottaa pettymystä kenellekään, mutta ei ennen kaikkea myöskään itselleen. Kasparov oli nuorena jo hyvin itsevarma ja selvästi sotilaasta ylemmäs pyrkivä taho.

Eipä ollut veljeskatras ehtinyt täyttää vuottakaan, kun Imperiumia kohtasi uhka. Tai no, ei voitu puhua edes mistään vaarallisesta, mutta heti olivat venäjänsiniset varpaillaan ja ulkona kanjoniluolastaan käskyn käydessä. Kanjonin rinteillä parveili joukko vieraita kulkukissoja, joten ne olisi häädettävä pois omaa rauhaansa rakastavan ja koulutukseensa keskittyvän Imperiumin mailta. Vaikka Imperiumi ei ole mihinkään aikaan ollut kovinkaan suuri, ei sille tehnyt edes pahaa tai vaikeaa ajaa noita tunkeiljoita verilöylyn saattelemana pois. Taistelu käytiin aivan kanjonirotkon reunalla, joten seuraukset olivat myös sen mukaiset. Oli kuitenkin myös epäonnea matkassa, sillä Kasparovin vanhin veli Tasarov putosi tunkeilijoiden mukana, ainoana kissana Imperiumin joukoista. Sen aikainen marsalkka Russia oli raivoissaan joukkojensa heikkoudesta, joten tuo määräsi taisteluareenan avattavaksi, missä jokainen koulutettava ja sotilas ottaisi mittaa toisistaan kaksintaistelussa, joka määräisi Imperiumin seuraavan, entistä vahvemman linjan. Olisi taisteltava kuolemaan saakka ja näytettävä kyntensä, kuka olisi vahvin!

Areena vaati montakin henkeä. Se ei ollut hyvä asia, kun katsottiin Imperiumin sotilaiden lukumäärää. Turvana pidetty Imperiumi alkoi sortua Russian rajuissa otteissa, sillä sotilaita syötettiin kuolemaan toistensa hampaissa, kun voittajat taas auttaisivat lisäämään lukumäärää valitsemalla kumppanikseen vastakkaista sukupuolta olevan voittajan. Sen ajan pennut olivat kuin liukuhihnatuotantoa, eikä Kasparov pitänyt siitä. Russia kuitenkin tahtoi jalostaa vahvimmista vielä vahvempia, joten käskyä oli toteltava. Kun koitti Kasparovin aika otella, sai tuo valitettavasti vastaansa nuoremman veljensä Zetrovin. Kuinkas kävikään, joutui Kasparov surmaamaan pikkuveljensä kylmän rauhallisesti vain vuoden ikäisyyteen päästyään. Vau. Sille ei kuitenkaan löytynyt kumppania, koska kaikki sen hetken voittajat olivat kolleja. Säälikö? Hmm.

Joukkoihin oli jokin aika sitten liittynyt soturitar nimeltä Natasha, jostain Imperiumin ulkopuolelta saapunut naaras, jonka kauan kadoksissa ollut korvansa palelluttanut Sergei toi mukanaan Imperiumiin. Sergeitä kuitenkin pidettiin petturina, joten Natasha sai luvan surmata tuon. Kasparov piti naaraasta ja tuon kylmänviileästä voimasta heti tämän tapahtuman kättelyssä, sillä naaras oli valmis surmaamaan kissan, jota tuo oli pitänyt luotettavana opastajana. Oli kuitenkin yllättävää, että Russia valitsi kenraalikseen naaraan - ja vielä erikoisempaa, että jonkun Imperiumin kanjonimetsän ulkopuolelta saapuneen tapauksen. Se jos mikä riitti lisäämään Kasparovin mielenkiintoa sen jäädessä katsomaan sivusilmällä, mitä tuleman piti!

Sitten Russia lähti matkoille kahden alaisensa kanssa. Adjutantti Ophira, vain yhden askelman Natashan ja Russian välissä oleva naaras, otti Imperiumin siksi aikaa hallintaansa. Kasparov tiesi Ophirasta tasan sen verran, että tuohon ei ollut kamalasti luottamista, joten se osasi odottaa naaraan tekemää vallankaappausta. Se olisi yllättynyt enemmän, jos Ophira ei olisi yrittänyt astua valtaan.

 

Muuta

  • Kasparov oli Russian luottotaistelija, mutta tuon ei ollut tarkoitus periä johtajan paikkaa. Toisin kuitenkin kävi, kun Russian poika Vladimir hävisi valtataistelussa Kasparoville, joka otti Imperiumin heti haltuunsa rautaisella otteella. Kasparovilla saattaa olla hieman karu maine, mutta todellisuudessa se on yllättävän pehmeä, jos sen hyvälle puolelle vain pääsee.
     
  • Vaikka Kasparovia ei voi luokitella yhdeksi Killan vahvimmista kissoista, siltä löytyy tietynlaista taitoa ja kokemusta, joka tekee siitä ihan kohtuullisen hankalan vastuksen. Kolli osaa myös sukeltaa, mikä juontuukin siitä, että se viihtyy yllättävän paljon vedessä.
     
  • Kasparov on nuossut alunperin Pohjoisen Kanjonin Imperiumin marsalkaksi, mutta Sacran tuhottua Imperiumin, lähtivät Kasparov, Natasha ja Kedrov uusille teille ja näin Imperiumi kohosi tuhkista nimenään Kilta.

 

Copyright

Luke

kuvat © Butterfly

©2019 Kasparov | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com