Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VARJOTASSU

vartalokuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Kallatassu ♀
Vanhemmat Victor ♂ †, Kuisketähti ♀ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Jääkyynel
Ääni Zac Efron
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Varjohäivähdys on normikokoinen, hoikan oloinen kolli. Hänellä on leveät lavat, mutta omaa melko vähän lihasta. Hänellä on pienet tassut ja tummat kynnet, joilla mahtuu hyvinkin ahtaisiin tiloihin. Kuono on tukeva ja hampaat pitkät ja vahvat. Viikset ovat harmaan ja valkean eri sävyissä ja niitä on runsaasti. Korkeat korvat nousevat pään sivuilta. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja karheaa. Se hylkii hyvin vettä, mutta päästää tuulen helposti läpi. Turkki on pohjaväriltään vaalean hopeanharmaata. Hänellä on tummia marmorikuvioita turkissaan. Silmät ovat siniset ja pyöreät mantelin muotoiset. Anturat ja nenä ovat tummat.

 

Luonne

Varjohäivähdys on rauhallinen ja hieman etäinen kolli. Hän on varovainen, oli ympäristö mikä tahansa, mutta yrittää käyttäytyä usein melko tyynesti. Hän on etäinen eikä mieluusti tahdo joukon eteen puhumaan. Hän yleensä ajattelee ennen kuin toimii, mutta poikkeuksia sattuu. Hän viihtyy ihan hyvin joukossa, mutta ei ole missään nimessä heistä kovaäänisin. Hän omaa jonkin sortin huumorintajun, sekä seuraa ystäviään vaikka minne. Hän kuitenkin usein yrittää olla joukon järjen ääni. Hän on rohkea eikä jättäisi koskaan läheistään vaaraan, mutta ei niinkään välitä tuntemattomista. Koska on usein hiljainen tuntemattomien vierellä, häntä voisi luulla kovin ujoksi. Hän saattaa olla silloin tällöin melkoinen juoruilija, jos kuulee jotain mielenkiintoista. Mutta jos joku läheinen avautuu hänelle, pysyy salaisuus hänellä visusti. Hän on melko reviiritietoinen, eli ei tahdo että kukaan tuntematon työntyy ihan iholle, eikä tahdo ulkopuolisia klaaninsa reviirille pyörimään. Hän ottaa neuvoja ja ohjeita vastaan mielellään, sillä ole kovinkaan itsevarma, joten pieni kannustus on joskus aiheen. Hän ei tosin pidä siitä, että häntä aletaan kauheasti komentelemaan ympäriinsä. On hänelläkin ylpeytensä, eikä siksi ihan mihin vaan suostu. Varjohäivähdys on läheinen pikkusisarensa Kallalehden kanssa. Vaikka hän on muuten hiljainen ja vetäytyvä, on hän aina valmis auttamaan siskoaan. Hän vihaa Pimeän Metsän kissoja yli kaiken.

 

Menneisyys

Varjohäivähdys syntyi sisarensa Kallalehden kanssa entiselle Taivasklaanin päällikölle Häivähdystähdelle, joka tunnetaan myös Victorina, sekä Kuisketähdelle, Jokiklaanin päällikölle. He syntyivät Suuren Tuhon jälkeen Kuulammella. josta emo vei heidät kanssaan Jokiklaaniin. Pennut eivät koskaan tavanneet isäänsä, vaan varttuivat emonsa kanssa. He lähtivät klaanin mukana matkalle uudelle reviirille. Matkalla kuitenkin Pimeän Metsän kissat hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Varjopentu oli tuolloin sisarensa kanssa vielä kovin nuori, eikä muista paljoa tapahtuneesta. Pimeän Metsän kissat veivät heidän emonsa Kuisketähden, eikä häntä ole sen jälkeen nähty. Heidät annettiin toisen kuningattaren huostaan siksi aikaa, kunnes heistä nimitettäisiin oppilaita. Matka jatkui, kunnes he löysivät kaikille klaaneille uuden kodin. Siellä, Jokiklaanin uudessa leirissä, heistä nimettiin oppilaita.

 

Muuta

  • Kallalehden isoveli. Hänessä on kulkukissan verta isänsä Victorin kautta ja Jokiklaanin verta emonsa Kuisketähden kautta.
     
  • Kaikkien Jokiklaanilaisten tapaan taitava uimari. Hänellä on erinomainen tasapaino ja osaa kiivetä sulavasti.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Varjotassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com