Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TYHJÄKATSE

vartalokuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Varjopuro ♂
Vanhemmat Syyshalla ♂ ?, tuntematon ♀ ?
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Tyhjäkatse on sirorakenteinen. Tällä on ohuet ja pitkät jalat. Turkki on tyypiltään sileää sekä kiiltävää ja hyvin hoidettu, kun taas turkin väri on sinertävänhopeista. mutta näyttää valossa lähes aina enemmän sinertävälle. Vatsa, osa naamasta, rinta ja jalat ovat vaaleampaa. Korvat, häntä, lavat ja selkä ovat vaalean harmaita tai juovia täynnä. Tyhjäkatseella on kirkkaan keltainen kaulapanta. Häntä on normaalia pidempi ja korvat terävät. Nenä on vaaleanpunainen. Hänellä on valkoiset kynnet, jotka on aina teroitettu teräväksi. Tyhjäkatseessa on yksi ominaisuus, joka tekee hänestä muista poikkeavan. Hänellä on sokean oloiset silmät, jotka eivät oikeasti ole sokeat, mutta kaikki uskovat niin, koska Tyhjäkatse näyttelee sokeaa. Silmät ovat mantelin muotoiset ja jäänsiniset. Pupillit ovat harmahtavat, mikä saa tämän silmät näyttämään entistä enemmän tyhjiltä ja jäänsinisyys vielä lisää tätä.

 

Luonne

Tyhjäkatse on itsenäinen mutta mukava nuori kissa. Hän pitää kyllä  seurasta ja tulee kaikkien kanssa toimeen, mutta pärjää hyvin yksinkin. Hän saattaa aluksi vaikuttaa hieman kylmältä, mutta on oikeastaan ihan mukava, vaikka sanookin aina rehellisesti mielipiteensä. Hän ei pelkää todellakaan puolustaa itseään tai toisia sanallisesti tai taistelukentällä. Tyhjäkatse säilyttää rauhallisuutensa ja viileytensä aina paineenkin alla. Hänellä on hyvin vähän ennakkoluuloja toisia kohtaan ja ei pelkää tutustua keneenkään. Vaikka monet saattavat luullakin tästä, että hän on vain hempeä neitokainen, joka alistuu kaikkien tahtoon. Näin ei kuitenkaan ole vaan hän pitää kyllä omasta mielipiteestään ja aatteestaan kiinni ehkä jopa hieman rajustikin. Ja jos hän innostuu jostain, niin hän on täysillä myöskin mukana. Hänellä on huumorintajua eikä ota leikkiä liian vakavasti vaikkakin tämä todella harvoin hymyilee. Naaras pitää ihan hyvin huolta ulkonäöstään. Tyhjäkatse välttelee turhaa draamaa eikä voi sietää kissoja, jotka aiheuttavat turhan takia ongelmia esimerkiksi kaverisuhteissa. Mutta hän arvostaa todella paljon lojaalisuutta, rehellisyyttä sekä itsevarmoja ja kunnianhimoisia kissoja. Ja tuleekin vähän tulisempien luonteiden kanssa paremmin toimeen. Tyhjäkatse voi olla huonoille teille helposti johdateltavissa, mutta tässäkin hänen täytyy olla itse suostuvainen, sillä häntä ei voi pakottaa mihinkään.

 

Menneisyys

Naaras syntyi Jokiklaaniin ja silloin kaikki luulivat tämän syntyneen sokeaksi ja tämä alkoikin näytellä silloin.

Kun kissojen vanha metsä tuhoutui, kaksijalat nappasivat hänet. Sieltä tämä sai kaulapantansa, mutta naaras onnistui kuitenkin pakenemaan. Hän palasi klaanien alueelle, mutta ketään ei ollut siellä, joten hän päätyi vihjeiden avulla etsimään muita.

 

Muuta

  • Kuten tuli ilmi, Tyhjäkatse ei siis oikeasti ole sokea vaan tämä näyttelee niin. Ja kenenkään on lähes mahdoton nähdä, ettei tämä oikeasti ole sokea. Kun tämä puhuu tai liikkuu toisten seurassa, niin hän joutuu lähinnä käyttämään hajuaistiaan sekä joskus kuuloaan, ja siitä syystä hänen hajuaistinsa ja kuulonsa ovatkin hyvin kehittyneitä ja tarkkoja. Mutta tästä näyttelemisestä on suuri etu esimerkiksi taisteluissa tai muissa kikkailuissa. Joku voi yrittää huijata tai valehdella tälle mutta ei luultavimmin onnistu. Tämä on niin hyvä näyttelemään että sai nimekseen "Tyhjäkatse", koska kaikki oikeasti olettivat tämän syntyneen sokeana. Ainoastaan silloin, kun naaras on täysin varma, että ketään ei ole lähistöllä, hän saattaakin silloin käyttäytyä kuin normaali kissa.
     
  • Tyhjäkatse on hyvä näyttelemään ja hallitsee hyvin taistelutaktiikat. Myös hänen sosiaaliset taitonsa ovat hyvät.

 

Copyright

Shadow

©2019 Tyhjäkatse | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com