Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OHDAKEMYRSKY

kuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Pohjantuuli ♂
Vanhemmat Light Of Northern Skies ♀ †, Wanderer ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Within Temptation ft. Piotr Rogucki - Whole World Is Watching

 

Ulkonäkö

Ohdakemyrsky on veljensä Pohjantuulen tavoin solakka, mutta kuitenkin jäntevä soturi. Naaras on normaalikokoinen ja tuon selkä on hivenen korkeutta pidempi. Ohdakemyrsky ei ole mitenkään erityisen siro, muttei tanakkakaan. Naaras on enemmänkin solakka ja taipuisa, tuolta löytyy myös jonkin verran lihaksia, jotka kuitenkin näkyvät lähinnä liikkeessä. Naaraan turkki on lyhyttä, ja näyttää ohuelta. Kuitenkin pohjavilla on tiivistä ja pitää hyvin erityisesti tuulen ja kylmän loitolla. Vesikään ei mitenkään suunnattoman hyvin turkkiin imeydy, kaatosateelta se ei tosin tietenkään suojaa. Turkki on väriltään vaalean kerman tai beigen väristä. Sävy muistuttaa myös suorassa auringon valossa hieman hiekkaa. Turkissa on tiheään hieman tummeman ruskeita, haaleita ”pilkkuja”, jotka muuttuvat jaloissa, niskassa ja hännässä ohuiksi raidoiksi. Naaras on perinyt turkkinsa värityksen suurimmaksi osaksi isältään. Ohdakemyrskyn käpälät ovat normaalin mittaiset. Niissä on vahvat lihakset ja ne ovat soveltuneet nopeaan ja pitkäkestoiseen juoksemiseen, mutta toimivat myös uinnissa hyvin. Naaraan varpaat ovat mustat. Kynnet ovat kuitenkin tumman harmaat, kuten koviksi ja kestäviksi parkkiutuneet polkuanturatkin. Ohdakemyrskyn kasvot ovat selväpiirteiset ja joidenkin silmiin kauniit. Naaraan kasvot ovat hieman suipot, vaikkakin poskien luut ovat selvästi kaareutuneet. Naaraan viikset ovat keskipitkät ja valkoiset. Ohdakemyrskyn kapea leuka on ruskea, ja samaa harmaanruskeaa sävyä kuin kuviot. Naaraan kuono on vaalean tuhkan värinen. Tuon silmät ovat ilmeikkäät ja terävän mantelin muotoiset, niiden väri on vaalean sininen. Naaraan korvat ovat suipot ja teräväkärkiset, niiden sisäpuoli on tumman ruskea ja niiden sisällä kasvaa vaaleanharmaata karvaa. Naaraan korvien kärjet ovat mustat. Ohdakemyrskyn häntä on normaalin mittainen, kapea ja sen kärki on musta. Ohdakemyrskyllä on kaksi arpea vasemmassa kyljessään, toinen arvista on selvästi pidempi. Naaraalla on myös kaksi lähes identtistä, ohutta arpea oikean silmän alapuolella.

 

Luonne

Ohdakemyrsky on päällisin puolin yleensä ystävällinen ja saa monesti muut pitämään itseään miellyttävänä keskustelijana niin halutessaan. Kuitenkin naaras omaa myös manipuloivan ja jopa hieman sadistisen puolen. Ohdakemyrsky on taitava valehtelemaan ja esittämään tarvittaessa jotakin roolia. Naaras uskoo voimakkaasti kostoon, eikä koskaan päästä itselleen tai läheisilleen vääryyttä tehneitä helpolla. Ohdakemyrskyn julma, jopa kylmä puoli tuleekin esiin kun naaras on valmis kostaessaan menemään hyvinkin pitkälle. Kuitenkaan naaras ei ole koskaan tappanut ketään, vaikka olisi luultavasti siihen kykenevä. Ohdakemyrskystä löytyy myös aggressiivisempi puoli ja suututettuna naaras voi olla hyvinkin vaarallinen ja arvaamaton. Hän on pitkäjänteinen ja kykenevä pitkälliseen suunnitteluun. Ohdakemyrsky on myös hyvin kärsivällinen. Huolimatta toisinaan julmasta puolestaan naaras on läheisilleen hyvin uskollinen ja nuo ovat naaraalle todella tärkeitä. Myöskään aivan läheisilleen ei naaras tätä synkempää puolta itsestään paljasta vaan on noille hyvin ystävällinen ja parhaimmillaan hyvinkin rakastava. Ohdakemyrsky ei myöskään koskaan tahdo satuttaa viattomia, ei edes silloin jos voisi noiden avulla maksaa velkoja itselleen vääryyttä tehneille. Ohdakemyrsky yrittää yleensä aina pysyä vahvana, ja naaraalla on tietynlainen ulkokuori ja hän pelkääkin hieman päästää muita lähelleen. Mikäli naaraan ulkokuoren lävitse kuitenkin pääsee, saattaa hän jopa paljastaa haavoittuvamman ja epävarmemman puolensa. Oikeudenmukaisuuttakin naaraasta siis löytyy, huolimatta tämän salailevasta puolesta. Ohdakemyrsky elää kahden periaatteen mukaan, jotka ovat: Minkä jätät taaksesi, löydät edestäsi sekä; en ikinä unohda enkä ikinä anna anteeksi. Ohdakemyrsky kuitenkin kunnioittaa myös itselleen läheisten mielipiteitä, joten tuolle tärkeiden kissojen on mahdollista pidätellä naarasta, mikäli tuo osoittaa julmemman puolensa. Useimmat naaraan tuttavat kuitenkin tuntevat hänet vain miellyttävänä ja mukavana seurana. Ohdakemyrsky ei usko tai ole uskomatta yliluonnolliseen, kuten Tähtiklaaniin, naaras ei oikeastaan uhraa asialle paljoakaan ajatusta.

 

Menneisyys

Ohdakemyrsky syntyi kaukana vuoristossa kaksijalkojen omistamalle kissalle nimeltä Light. Ohdakemyrskyn silloinen nimi oli Silver ja naaraalla oli yksi vanhempi veli edeltävästä pentueesta, nimeltään North. North oli Silverin tavoin ainoa pentueestaan eloonjäänyt. Kaksikon isä oli kulkukissa, jota kumpikaan ei ollut kertaakaan tavannut. Heidän emonsa Light, oli entinen heimokissa, mutta naaras ei juuri koskaan puhunut menneistään heille, hieman enemmän kuitenkin Silverille kuin valehtelevaiselle veljelleen, joka pysyi nuorta sisartaan vähemmän kotosalla emonsa seurana. Silverille North oli kuitenkin hyvin tärkeä ja eräänä päivänä kollin kadotessa pitkäksi toviksi omille teilleen luultavasti Coldheart nimisen naaraan mukaan, Silver oli asiasta hyvin katkera. Naaras kuitenkin odotti veljeään palaavaksi, mutta toisin kävi. Kaksijalat päättivät muuttaa ja yrittivät raahata Lightin ja Silverin mukaansa. Hirviön vatsassa matkustaminen oli liikaa kaksikolle ja hätääntynyt Light käski tyttärensä paeta ja etsiä veljensä heti tilaisuuden tullen. Silver teki kuten sen emo pyysi ja pakeni lopulta. Ennen sitä naaras kuitenkin yritti parhaansa mukaan kostaa emonsa napanneille kaksijaloille, se oli tietysti aivan hyödytöntä ja naaras joutui pitkästä suunnittelusta huolimattaan luovuttamaan, eihän hän voinut heittää emon pyyntöä ja lahjaa vapaudesta hukkaan. Hän lähti etsimään veljeään. Kuitenkaan nuori alle vuoden ikäinen naaras ei tiennyt missä oli, ja harhailuistaan huolimatta veljen löytäminen osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi.

Lopulta yksin ja nälissään oleva naaras saapui klaanien järvireviireille, minne pakeni jouduttuaan muutaman kulkukissan riepoteltavaksi. Tuuliklaani otti vastaan nälkiintyneen ja epätoivoisen naaraan, joka oli jo aikeissa luovuttaa oman henkensä suhteen. Vaikka naaras oli varautunut ja kantoi syvää kaunaa itseään kaltoin kohdelleita kissoja kohtaan, huomasi Silver saapuneensa toisenlaisten kissojen joukkoon. Naaras sai oppilasnimen Ohdaketassu hieman normaalia oppilasikää vanhempana ja hänelle opetettiin paremmat metsästys ja taistelutaidot. Naaras alkoi kasvamaan klaaniin ja pikkuhiljaa nuoren kissan kuva veljestään Northista sumeni ja naaras hädin tuskin enää muisti perhettään, hän myös alkoi vihata Northia ajatellen kollin hylänneen heidät aikanaan ja naaras päätti unohtaa tämän. Vihattu veli oli helpompi jättää taakse kuin rakastettu. Naaras sai lopulta soturinimensä ja oppi olemaan klaanilleen ystävällinen ja uskollinen kissa, kuitenkin välillä kaivaten vapautta. Ohdakemyrskyksi nimitetty naaras tapasi metsästäessään kulkukissat, jotka olivat aikanaan häntä kaltoin kohdelleet, pitkään hiekan välinen naaras oli kostoa kaavaillutkin ja saattoi viimein toteuttaa sen. Kissojen elämä päättyikin ukkospolulle naaraan toimesta, kun taas yksi heistä joutui kaksijalkojen nappaamaksi Ohdakemyrskyn suunnittelun toimesta. Naaras tunsi olonsa varsin vapautuneeksi kostonsa jälkeen ja sen mieltä painanut pilvi väistyi. Jonkin ajan kuluttua klaaniin saapui toinen kissa, joka muistutti hieman Ohdakemyrskyn kadonnutta veljeä, mutta naaras ei todellakaan uskonut tämän olevan sama kissa kun ei tunnistanut hajuakaan, hän ei myöskään enää ollut varma, miltä veli todella oli näyttänyt. Niinpä Ohdakemyrsky ei vieläkään tiedä, että Pohjantuuleksi nimitetty soturi todella on kuin onkin hänen veljensä.

Suuren tuhon aikaan Ohdakemyrsky säilyi jokseenkin vammoitta ja pakeni yhdessä klaaninsa rinnalla Kuulammelle, mistä klaanit lopulta jatkoivat matkaa kohti toivoa uusista reviireistä. Matkan aikana Ohdakemyrsky tutustui yllätyksekseen Jokiklaanin soturiin nimeltä Jääkyynel ja pikkuhiljaa heidän välinsä lähenivät. Pitkän matkan aikana naaras sai huomata rakastuneensa kolliin, mikä oli suuri yllätys hänelle itselleen. Lopulta naaras käsitti, ettei kokenut voivansa enää olla uskollinen soturi Tuuliklaanille, jos osa hänen uskollisuudestaan olisi muualla. Hän ei uskonut voivansa taistella Jääkyyneltä vastaan, mikäli sellainen tilanne tulisi. Asian näin ollessa Ohdakemyrsky päätti riskeerata kaiken ja kertoi Kastetähdelle, ettei voinut enää olla uskollinen Tuuliklaanille. Päällikkö oli surullinen ja pettynyt asiasta, mutta ymmärsi naaraan valinnan. Päällikkö onkin ainut, jolle Ohdakemyrsky kertoi tunteistaan. Ohdakemyrsky ei ollut varma, että hänet hyväksyttäisiin Jokiklaaniin, mutta päätti yrittää, tietämättä mitä muutakaan tehdä. Hän toivoi Jääkyyneleen hyväksynnän riittävän ja kaikeksi onneksi Ohdakemyrsky hyväksyttiin Jokiklaaniin. Naaras vasta totuttelee oloaan tuoreessa klaanissaan ja yrittää parhaansa olla uskollinen soturi, mutta uskoo, ettei häneen vielä luoteta. Joskaan Ohdakemyrskyllä ei koskaan ollut kamalan tiiviitä siteitä Tuuliklaaniinkaan syntyperänsä vuoksi, hän mietti puskiko kulkukissan verenperintö sittenkin läpi. Niin tai näin naaras tahtoo tehdä parhaansa klaaninsa hyväksi.

 

Muuta

  • Ohdakemyrsky on entiseltä nimeltään Silver, naaras oli ennen kulkukissa. Ohdakemyrsky ei tiedä olevansa sukua Tuuliklaanin Pohjantuulelle. Seer Of Hundreds Of Seas on naaraan isoäiti ja tuon tyttären pentu Lie on hänen serkkunsa, sekä kollin pentu Ghost hänen pikkuserkkunsa. Seer Of Hundreds Of Seasin sisar Riddler on Ohdakemyrskyn isotäti.
     
  • Ketterä taistelija, nopea juoksija ja erityisen hyvä lukemaan vastapuolen eleitä.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Ohdakemyrsky | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com