Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NOPSAVARJO

vartalokuva | nimityskuva | partiokuva

Ikä 2½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset 2 nimetöntä pentua †
Vanhemmat Kirkasvirta ♂, Ukkoskynsi ♀
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Hän on korkea, pitkäjalkainen kolli. Hän on hyvin siro ja hoikka, näyttäen melkein naaraalta. Hän ei ole kovinkaan lihaksikas, mutta nopea ja vikkelä jaloistaan. Viiksiä hänellä ei paljoa ole. Korvat ovat korkeat pään päällä ja poskipäät terävät. Nenä on pikimusta. Hänen turkkinsa on melko lyhyttä ja tiivistä, joten se on hyvin kuuma kuumana kesäpäivänä. Hän on kilpikonnakuvioinen. Hänellä on oranssia ja mustaa sekaisesti turkissaan, mutta ainoa valkoinen kohta on hänen vasemman etutassunsa varpaat. Silmät ovat eriväriset siniset, oikea silmä on vaaleansininen ja vasen enemmän turkoosin sävyä. Kynnet ovat terävät ja vaaleat. Hänellä on kaulansa poikki kaksi pitkää arpea, jotka sai ollessaan vielä oppilas.

 

Luonne

Nopsavarjo on persoonaltaan melko spontaani ja itsevarma, joka ei välitä muiden mielipiteistä itseensä. Hän saattaa olla melkoisen näsäviisas tai sarkastinen, mutta huumorintajua löytyy. Hän on hyvä ystävä jos sellaista kaipaa. Hän viihtyy seurassa ja pitää siitä, että on jotain tekemistä. Vaikka hän on erittäin taitava uimari, kuten kaikki Jokiklaanissa, hän ei useinkaan ole ensimmäisenä kastamassa tassujaan. Nopsavarjo pitää hyvää huolta ulkonäöstään, eikä mielellään rupea mutaisiin puuhiin. Hän saattaa nauraa melko helposti toisten kömmähdyksille, mutta ymmärtää useimmiten, jos on loukannut toisia. Se, että rupeaako hän pahoittelemaan on sitten eria asia. Joskus Nopsavarjon mieliala on yksi vuoristorata. Hän saattaa alkaa murjottaa melko helposti ja valittaa kaikesta mahdollisesta, mutta piristyy hyvin nopeasti. Hän unelmoi salaisesti omasta kumppanista. Nopsavarjo on kiinnostunut pelkästään oman sukupuolensa kissoista, eli kolleista. Hän on kova flirttailija. Hän saattaa ihastua aika helposti, mutta rakastuminen sen sijaan vie aikansa. Häntä ei luulisi uskolliseksi, jos katsoo miten hän käyttäytyy kaikkien kanssa, mutta pinnan alla saattaa ollakin aivan toinen juttu. Nopsavarjo on melko fyysinen sille päälle sattuessa, tönien ja huiskien toista hännällään. Hän on myös hyvin ilmeiskäs, joten häntä on usein melko helppo lukea. Hän tulee toimeen pentujen kanssa, sillä jaksaa viihdyttää niitä usein tunnista toiseen. Hän kertoo hurjia tarinoita ja leikittää niitä mielellään. Nopsavarjo ei ole kovinkaan kova työntekijä, vaan enemmänkin seuramiehiä. Toki hän osallistuu, jos apua kaivataan, mutta ei tee sitä mielellään. Hän on luonteeltaan melko rebelli ja kyseenalaistaa toisten ohjeita, jos ei niistä itse pidä tai jos ajattelee kykenevänsä itse parempaan. Hänestä korkea-arvoisempien pitäisi olla aina valmiina toimimaan, oli tilanne mikä tahansa. Muuten voi suoraan antaa tilaa toisille paremmin kykeneville. Vakavissa tilanteissa hän saattaa lausua vitsejä aivan huoletta, mutta on oikeasti mielessään arvioinut tilanteen jo huolella. Hän ei ole fyysisesti vahva, vaan hänen vahvuutensa piilee terävissä sanoissaan. Häntä ei missään nimessä voisi kutsua tyhmäksi, mutta viisaus piilee nätin ulkokuoren alla. Hänen ihonsa alle pääsevät oikeastaan vain hänen läheisensä. Muiden kommenteista hän ei piittaa. Hän uskoo Tähtiklaaniin, mutta ei mene heittelemään uskomuksiaan ympäriinsä. Hän on vähän kuin se olisi normaali jokapäiväinen asia. Hän ei saata välittää kulkukissoista, mutta ei toivo niitä reviirilleen pyörimään.

 

Menneisyys

Nopsavarjo syntyi kolmiosaiseen pentueeseen Ukkoskynnelle ja Kirkasvirralle. He syntyivät ennen aikojaan, joten olivat hyvin heikkoja syntymästä lähtien. Hänen sisaruksensa eivät selvinneet muutamaan vuorokautta pidemmälle, kun kävivät liian heikoiksi ja nukkuivat pois. Nopsavarjon vanhemmat pelkäsivät kovasti että hänelle kävisi samoin. Tämän takia hänestä tuli vanhempien silmätikku. Vanhentuessaan hän pysyi hyvin hoikkana ja pienensä, mutta sitäkin elämäniloisempana. Hän rakasti vanhempiensa huomiota ja seikkaili niin paljon kuin vain pentu kykeni seillailemaan.

Päästessään oppilaaksi Nopsatassu sai mestarikseen Murikkahampaan, joka oli suuri Jokiklaanin soturi. Mestari oli ylpeä ja herkkähermoinen, joka ei selvästikään pitänyt heikosta oppilaastaan. Nopsatassu ei huomannut mestarinsa inhoa häneen. Hän ei meinannut jaksaa istua aloillaan vaan tahtoi heti nähdä kaiken mitä nähtävissä oli, sekä kokea uusia asioita, joka ei auttanut asiaa. Nopsatassun mestari aloitti hänen kanssaan kovan koulutuksen, päättäen vahvistaa hänen hoikan ja siron kehonsa pois. Nopsatassu oppi nopeasti kuuntelemaan mestariaan ja yritti parhaansa, mutta ei vain kyennyt vahvistumaan kuten mestari toivoi.

Eräänä päivänä heidän ollessa joella kalastamassa Nopsatassu liikahti vähän turhan ajoissa ja kalat lähtivät tiehensä. Murikkahammas raivoistui hänelle ja huusi ettei hänestä koskaan tulisi hyvää soturia. Nopsatassu nousi karvat pystyssä vastustamaan mestariaan, kun tälle riitti. Murikkahammas paljasti kyntensä ja viilsi hänen kaulaansa, Nopsatassun ehtiessä väistyä ihan vain tuurilla tarpeeksi, ettei toinen halkonut hänen kaulaansa. Lähellä ollut partio kuuli metakan ja tuli parahiksi huomaamaan mitä tapahtui. Nopsatassun isä Kirkasvirta oli ollut partiossa mukana ja hyökkäsi Murikkakynnen kimppuun. Kaksikko pyörähti veteen, jossa oli äkkisyvää. Vaikka partion toinen soturi meni auttamaan Kirkasvirtaa, ei kaksikko enää noussut pintaan.

Nopsatassu oli murheen murtama ja syytti itseään isänsä kuolemasta. Hän sai pysyvät arvet kurkkuunsa Murikkahampaan kynsistä. Hän sai uuden mestarin nimeltä Auringonvarjo, joka oli paljon entistä mestariaan kärsivällisempi. Nopsatassu oppi hyödyntämään heikkoa kehoaan muin tavoin, mitä Murikkahammas ei koskaan ollut älynnyt. Hänesta tuli taitava uimari ja sukeltaja, sekä vikkelä jaloissaan. Kasvaessaan Nopsatassu huomasi, ettei tuntenut minkäänlaista vetoa klaanin naaraita kohtaan. Sen sijaan klaanin kollit olivat oikein mukavampi näky. Tämä ei oikeastaan haitannut Nopsatassua yhtään, eikä salaillut ihannettaan ollenkaan. Hän ei ollut fyysisesti vahva, mutta oppi käyttämään sanojaan aseinaan. Hänen emonsa Ukkoskynsi ilmeni olevansa raskaana Kirkasvirran toiselle pentueelle. Nopsatassu ei oikein ollut varma mitä mieltä olla siitä että joutuisi jakamaan emonsa huomion, mutta tahtoi Ukkoskynnen olevan onnellinen, joten pyrki olemaan mahdollisimman tukeva emolleen. Ukkoskynsi ei kuitenkaan koskaan ehtinyt synnyttämään, kun sai raskausmyrkytyksen ja nukkui pois.

Suuri tuho iski kuin tyhjästä. Jo soturikisi nimetty Nopsavarjo, uuden mestarinsa jälkeen nimetty, oli ollut tuolloin kalastamassa. Yllättävät valopallot taivaalla saivat kalat tiehensä ja vetivät Nopsavarjon huomion. Paniikki iski koko klaaniin ja he pakenivat kauas pois reviireiltä. He joutuivat etsimään uutta kotia, jonka löysivät kaukana vanhasta kodistaan. Nopsavarjoa ei muutto haitannut, sillä vanhassa kodissa ei ollut kuin ikäviä muistoja, mutta muutos oli suuri. Kaikki oli uutta ja jännittävää, eikä turvallisuuden tunnetta enää ollut.

 

Muuta

  • Nopsavarjo on steriili kissa, eli ei voi saada pentuja. Hän onkin kiinnostunut pelkästään oman sukupuolensa kissoista, eli kolleista.
     
  • Hän syntyi etuajassa ja oli pentueensa ainut eloonjäänyt. Aikasen syntymän ansiosta hän pysyy aina hoikkana eikä kovinkaan lihaksikkaana.
     
  • Taitava uimari, joka pystyy sukeltamaan jopa melko syvälle. Vikkelä jaloissaan.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Nopsavarjo | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com