Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KYYHYKYNLENTO

kuva

Ikä 4½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Kirjopöllö ♀ †
Vanhemmat Tuiskusielu ♂ ?, Yönhenkäys ♀ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Naaras on ruumiinrakenteeltaan siro ja notkea. Lihaksia tuolla ei ole nimeksikään, eikä sen takia jaksa esimerkiksi juosta tai matkata kovinkaan pitkään eikä varsinkaan jaksa taistella isompiaan vastaan. Kyyhkynlennolla on puolipitkä, silkkinen ja hieman sulkamainen karvapeite, joka on väriltään lumenvalkoinen. Soturilla on kasvoissaan ja selässään mustia pilkkuja. Kasvoissa pilkkuja on otsassa ja poskissa. Selässä olevat pilkut muodostavat naaraan turkkiin miltein tähden muotoisen kuvion. Kyyhkynlennon jalat ovat pitkät ja heiveröiset. Tuolla on lyhyet, mutta terävät mustat kynnet ja pitkät, hieman tylpät hampaat. Soturi omistaa isot ja kauniit ruohonvihreät silmät. Naaraan häntä on pitkä ja päähän päin mennessä turkki muuttuu pidemmäksi. Jokiklaanilaisen viikset ovat lyhyehköt ja väriltään mustat. Tuon korvat ovat sopivat ja kolmiomaiset. Soturin polkuanturat ovat kuonon tavoin mustat. Kyyhkynlennon vasen korva on kuuroutunut ja oikea on kuuroutumassa hitaasti, mutta varmasti.

 

Luonne

Kyyhkynlento on luonteeltaan rauhallinen ja huomaavainen muita kissoja kohtaan. Tuo ei koskaan tiuski muille, varsinkaan pennuille ja oppilaille. Soturille voi huoletta kertoa, vaikka huolensa, koska tuo ei levittele muiden asioita ellei ole pakko. Naaras ei luota vieraisiin kissoihin, mutta ei kuitenkaan käyttäydy epäkohteliaasti heitä kohtaan. Kyyhkynlento ei suutu helposti, mutta saattaa närkästyttyään näpäyttää jotain epäkohteliasta ja lähteä paikalta. Naaras ei pidä taisteluista, mutta pakon tullen taistelee henkensä edestä. Tuo noudattaa soturilakia ja uskoo koko sydämellään Tähtiklaaniin. Vaikka Kyyhkynlento ei kuule kovinkaan hyvin, se ei häntä lannista. Ainakaan kovin paljoa. Veren näkeminen saa soturin voimaan pahoin ja herättää pakokauhun tuon sisällä.

 

Menneisyys

Kyyhkynlento syntyi kahdelle Jokiklaanin kissalle. Tuiskusielulle ja Yönhenkäykselle. Tuolla oli yksi sisarus nimeltä Kirjopentu. Kyyhkynpentu ja Kirjopentu olivat erottamattomia, vaikka riitelivätkin aika useasti. Kyyhkynpentu halusi aina leikkiä Kirjopennun kanssa, että hän olisi päällikkö ja Kirjopentu olisi ilkeä kulkukissa, joka tahtoi vallata klaanit. Siitä heille tulikin riitoja. Eräänä päivänä pentujen isä Tuiskusielu ei ollut palannut saalistamasta. Häntä etsimään lähetettiin partioita, mutta kukaan ei löytänyt häntä. Yönhenkäys oli murheissaan ja pennut yrittivät piristää emoaan.

Pian Kirjopennusta ja Kyyhkynpennuista tuli oppilaita. Kyyhkynpennusta tuli Kyyhkyntassu ja Kirjopennusta tuli Kirjotassu. Kumpikin oppilaista harjoitteli ahkerasti, mutta sitten Haukantassun mestari, Oksahäntä, huomasi, että naaras ei usein ymmärtänyt häntä, vaikka hän sanoi tuolle jotain vähän matkan päästä. Pian kävi ilmi, että Kyyhkyntassun kuulo heikkeni. Yönhenkäys kauhistui, että hänen pennustaan ei tulisikaan soturi, mutta Kyyhkyntassu ei välittänyt siitä. Hän uskoi, että kuuro hänestä ei ainakaan tule. Naaras harjoitteli yhä ahkerasti, mutta tuloksetta. Kyyhkyntassu ei millään saanut lihasmassaa, vaan pysyi heiveröisenä. Samaan aikaan oppilaan vasen korva kuuroutui kokonaan. Kirjotassu ja Yönhenkäys lohduttivat kuuroutuvaa Kyyhkyntassua. Naaraan koulutus meinattiinkin keskeyttää, mutta Kyyhkyntassu ei halunnut sitä. Oppilas oli vakaasti päättänyt, että hänestä tulisi soturi.

Tuli se päivä jolloin oppilaista tuli sotureita. Yönhenkäys oli onnellinen pennuistaan joiden nimeksi tulivat Kirjopöllö ja Kyyhkynlento. Pian sen jälkeen Yönhenkäys nukkui pois. Kyyhkynlento ja Kirjopöllö olivat hyvin surullisia ja surivat emonsa kuolemaa. Kyyhkynlento toipui menetyksestä aiemmin kuin hänen sisarensa. Kyyhkynlento tuki sisartaan, joka ei toipunut surusta, vaan teki itsemurhan. Kirjopöllö ei halunnut nähdä enää kuolemaa, vaan hyppäsi järveen, koska ei osannut kunnolla uida. Kyyhkynlento yritti pelastaa ainoan perheenjäsenensä, mutta liian myöhään. Kyyhkynlento oli järkyttynyt, surullinen ja vihainen. Hän erakoitui muista ja pysytteli visusti sisällä sotureidenpesässä. Naaras laihtui ja laihtui. Pian hänen kuntonsa romahti ja hän joutui olemaan parantajanpesässä monta kuuta. Viimein naaras ryhdistäytyi. Hän päätti tulla kunnon soturiksi. Emonsa ja sisarensa puolesta, joita niin kovasti suri. Kyyhkynlento oli kuitenkin vielä heikko, eikä enää voinut saada lisää lihasmassaa. Soturin toinenkin korva oli alkanut kuuroutumaan, mutta hän ei välittänyt. Kyyhkynlento on nykyään muille kissoille ystävällinen ja hymyilee paljon peittäen menneisyyden surut siihen toivoen ettei hänen tarvitsisi koskaan ajatella sitä...

 

Muuta

  • Kyyhkynlento on melkein kokonaan kuuro. Näkee usein painajaisia sisarensa kuolemasta.
     
  • Naaras on taitava kiipeilemään ja metsästämään pienriistaa. Lihaksien puutteen vuoksi tuo ei ole kovinkaan hyvä uimaan, mutta taitaa senkin jotenkuten. Kyyhkynlento osaa hiipiä aluskasvillisuudessa äänettömästi.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Kyyhkynlento | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com