Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KASTETASSU

kokokuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Kirjolehti ♂, Yöhäntä ♀ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Corner Stone Cues - Madokara Mieru

 

Ulkonäkö

Kastetassun rakenne on siro ja notkea, vaikka sitä ei välttämättä aina näykään puolipitkän turkin alta. Naaraan häntä on erittäin pitkäkarvainen ja pöyheä. Kooltaan tämä on melkeinpä samaa luokkaa kuin keskiverto oppilaista tuossa iässä, mutta ei tule kasvamaan paljoa iätessään. Kastetassu omaa musta/kerma/valkoisen kilpikonnakuvioisen värityksen, josta eniten kuviointia sijoittuu naaman ja hännän alueille. Turkkissa on eniten mustaa selässä. Rintakehä, mahan alusta ja varpaat ovat valkoiset ja naamassa menee kohtisuoraan vino valkoinen viiru. Naamassa ja selässä on muutama kerman värinen laikku. Turkki yleensä näyttää puhtaalta ja kiiltävältä, sillä nuori oppilas tykkää pitää huolta turkistaan ja kalan syöminen auttaa pitämään turkin kiiltävänä. Korvat ovat suuret ja karvaiset ja korvien päissä on pienet mutta huomattavissa olevat tupsut. Kastetassun silmät ovat oliivinvihreät, joissa on kellertävää väriä pupillien ympärillä. Nenä on vaalean kerman värinen, jossa on musta täplä oikealla. Viikset ovat valkeat ja erittäin pitkät myös kulmissa.

 

Luonne

Kastetassu on rauhallinen ja ymmärtäväinen. Naaras ei näytä paljoa tunteitaan, ja kasvoillaan tuolla on yleensä aina sama rauhallinen ilme. Naaras on aika leikkisä, vaikka usein käyttäytyy jokseenkin aikuismaisesti. Naaraalla on myös seikkailunhaluisia piirteitä ja pitää uuden oppimisesta. Kastetassu ei kye tuntemaan pelkoa normaalisti sairauden takia, jonka tuo peri emoltaan. Vaikka se voi kuulostaa ehkä hyvältä, ettei pelkoa tunne, se saattaa saada kuitenkin naaraan arvioimaan uhkia virheellisesti. Kastetassu ei myöskään turhaan lempeile asioista vaan sanoo mielipiteensä niinkuin se on. Naaras ei pidä taistelemisesta, mutta tulee itseään puollustamaan jos tilanne sitä vaatii. Tuo ei myöskään pidä ulkopuolisista kissoista paljoa, ja ymmärtäväisestä luonteestaansa huolimatta naaraalla ei ole melkein minkäänlaista kunnioitusta kotikisuja kohtaan. Tuon usko Tähtiklaaniin on kova, vaikka monia pahoja asioita on tapahtunut. Kastetassu uskoo, että Tähtiklaani helpottaa asioita sitten kun sen aika on.

 

Menneisyys

Kastepentu syntyi ainoana pentuna Jokiklaanin sotureille Kirjolehdelle ja Yöhännälle. Muutama kuu hänen syntymänsä jälkeen ennustukset Suuresta tuhosta tulivat toteen. Pentu pääsi perheensä ja muun klaanin kanssa Kuulammelle, jonne muutkin klaanit olivat kokoontuneet. Uutta reviiriä etsiessä klaanit kohtasivat Pimeän metsän kissoja. Kohtauksessa Kastepennun emo, Yöhäntä kuoli yhden hengen kynsissä suojellessaan pentuaan. Klaanikissat loppujen lopuksi voittivat, mutta Kirjolehti ja Kastepentu jäivät suremaan menetystään, kuten jotkut muutkin kissat. Klaanit kuitenkin löysivät uudet reviirinsä ja asettuivat aloilleen. Kastepentu oli aina halunnut tietää, että mitä vanhoilla reviireillä on meneillään, ja toivoi että voisi joskus matkustaa sinne. Pentu oli myös kiinnostunut parantajan roolista, sillä ajatteli, että jos joskus jollekkin kävisi samalla lailla kuin hänen emolleen, ehkä hän voisi auttaa ja pelastaa muita kissoja menetyksen surulta. Vaikka se olikin vain pennun haave, ainahan kissoja kuolee epäreilusti eikä sille voi mitään tehdä.

 

Muuta

  • Pitää uusien asioiden oppimisesta.
     
  • Lempi kala syödä on ahven, vaikka piikit evissä ovat joskus vähän hankalia.
     
  • Hyvä hajuaisti, tunnistaa monia hajuja toisistaan.

 

Copyright

Waffle

©2019 Kastetassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com