Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KALLATASSU

kokokuva | yhteiskuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Varjotassu ♂
Vanhemmat Victor ♂ †, Kuisketähti ♀ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Kevythalla
Ääni Zendaya
Soundtrack Chase Atlantic - Okay

 

Ulkonäkö

Kallalehti on lyhytturkkinen kaunotar. Hänen notkeaa, normaalikokoista ja siroa feminiinistä kehoaan peittää lumenvalkoinen paksu turkki, joka pitää häntä säällä kuin säällä suojassa, lukuunottamatta kovia helteitä. Se hylkii vettä hyvin, eikä sen pintaan tartu niinkään mitään ylimääräistä kiinteää, kuten oksia sun muita luonnonkappaleita. Muta tai jokin muu sellainen on asia erikseen, mutta ei naaras siitä niinkään välitä, jos se hänen muuten puhtaan turkkinsa sotkeekin. Ei hän niin nirso kuitenkaan ole. Naaras on suhteellisen voimakaskin, mitä ei välttämättä ensimmäisenä ajattelekkaan hänet nähdessään. Hänellä on iän myötä voimistuneet lihakset raajoihinsa, mikä saattaa tehdä hänestä myös aika kestävän juoksijan sekä sen myötä myös saalistajan ja tasapainoittelijan. Saalistuksessa hän apunaan käyttää kuunsirpin muotoisia harmaanvalkoisia kynsiä, jotka ovat kuin ovatkin terävät, kuten kissalla luonnostaan.

Kallalehti ei ole kuitenkaan täysin lumenvalkoinen, vaan hänen poskillaan on suklaanruskeita paksuhkoja raitoja ja hänen kulmansa ovat samaa sävyä. Myös hänen niskaansa pitkin kulkee ohuempia raitoja, jotka hälvenevät ennen lapaa sekä pitkän hännän päässä. Kallalehden korvatkin ovat suklaanruskeat, muualla väriä ei niin sitten näekään raitojen lisäksi. Hänellä on elottoman hopeiset, hiukan mantelinmuotoiset silmät ja pitkät hopeisenvalkoiset viikset mustan kuonon sekä anturoiden kera.

 

Luonne

Kallalehden ulkonäkö saattaa pahimmassa tapauksessa hämätä hyvinkin paljon. Hän saattaa olla muiden silmissä eloisalta vaikuttava nuori kaunokainen, joka ottaa jokaisen huomioon ja on muutenkin ystävällinen, mutta ei ole sitä oikeastaan. Kun vanhempansa eivät olleet niin kauan läsnä hänen lapsuudestaan, hänestä kasvoi aivan oma persoonansa. Kallalehti on itsenäinen tapaus ja yleensä puhuu aina omasta puolestaan, jos tilanne sitä vaatii, joka saakin hänet inhoamaan komentelua. Siksi hän ei tee niinkään toisten puolesta mitään palveluksia, oli se sitten vanhempi tai nuorempi kissa, sairas, vanha tai ei. Naaras harvoin kunnioittaa ketään, ellei löydä siihen hyvää syytä.

Kallalehti useinmiten ajattelee ja tekee asioita melko itsekkäästi, eikä välillä jaksa edes ajatella muiden tunteita, jos hän niitä sattuu vahingossa satuttamaan. Tuo piirre on varmaan yksi syy, miksei naaras osaa pistää itseään muiden saappaisiin eikä ole minkään sortin parhain lohduttaja klaanissa, jos joku yhtäkkiä tulee avautumaan hänelle. Mutta jos on kyse hänen lähimmäisistään, niin asia on ihan hieman toisin. Niiden puolesta naaras tekisi melkein mitä vain, vaikkei sitä välttämättä äänen heille kerrokaan. Kyseisten kissojen kanssa Kallalehti viihtyy parhaiten, vaikkei suurimmaksi osaksi hänen käytöksensä muutukkaan. Siitä huolimatta, Kallalehdellä on pehmeä kohta sydämessään veljeensä Varjohäivähdykseen, johon pystyy turvautumaan, jos sen kokee tarpeelliseksi. Muuta kissaa ei löydykkään, johon hän ei luottaisi yhtä paljon kun juovikkaaseen kolliin.

Ja kuten arvata saattaa, Kallalehti ei ole kovin avoin oikeista tunteistaan ja on suurimmaksi osaksi sisäänpäin suuntautunut, vaikka puhuukin paljon muiden kissojen ollessa läsnä ja osoittaakin mielipiteensä melko vahvasti, jos idea sellaisesta hänen mieleensä tupsahtaa. Naaraalla on ongelmia muihin luottamisen kanssa, joten hän ei ota aivan jokaista avosylin vastaan epäileväisyydestä, oli se sitten klaanitoverinsa tai klaanin ulkopuolinen kissa. Kallalehdellä ei ole kovaa hinkua hankkia ystäviä, eikä koe niitä tarpeelliseksi itselleen. Sama juttu myös rakastumisen kanssa; Kallalehteä ei vain kiinnosta, vaikkei voikaan kieltää itseään rakastumasta johonkuhun. Kaikki ovat klaanikissalle vain tuttuja tai vihamiehiä, joita saattaa syntyä hänelle monesta syystä. Hän on aika riidanjanoinen kaveri, oli sitten itse siinä osallisena tai ei ja pyrkii sanomaan kaiken suoraan kaunistelematta mitään. Kallalehti on myös melko sarkastinen tapaus, ja sen luultavasti kuulee jo hänen äänensävystään, kun hän puhuu toisille kissoille.

 

Menneisyys

Kallalehti syntyi Suuren tuhon jälkeen, kun klaanit olivat vielä yhdessä Kuulammella miettimässä, missä he voisivat asua, kun leireihinkään ei voinut palata. Hänen emonsa oli Kuisketähti, Jokiklaanin silloinen päällikkö, mikä kirjaimellisesti leimasi silloisen Kallapennun automaattisesti isoveljensä kanssa Jokiklaanin jäseneksi. Isäänsä Victoria (entistä Häivähdystähteä) Kallapentu ei koskaan ehtinyt tapaamaan nuoren ikänsä takia, kun klaanit olivatkin lähteneet jättääkseen järvialueen taakseen uuden kotiseudun toivossa. Silloin pentujen huoltajana toimi vielä heidän oma emonsa, ennen kuin hän katosi aivan yhtäkkiä, luultavasti Pimeän Metsän kissojen toimesta. Häntä ei oltu sen koommin nähty tapahtuman jälkeen, eikä nuori Kallapentu tiennyt mitä tapahtumasta ajatella, olihan hän niin nuori. Heille nimitettiin kuitenkin uusi sijaisemo, joka piti heistä huolta matkan aikana ja siihen asti, kun heistä nimitettäisiin klaanille uusia oppilaita.

Jokiklaani löysi jonkin ajan kuluttua matkan päätteeksi uuden paikan, jota kutsua heidän omakseen. He pystyttivät leirin pian kasaan, vaikka heitä uhittelikin lumimyrsky, vielä sinä päivänä, jolloin Kallapennusta pitäisi tulla oppilas veljensä Varjopennun kanssa. Saa nähdä mitä tapahtuu.
 

Muuta

  • Varjohäivähdyksen pikkusisko ja on hyvin läheinen veljensä kanssa heidän emonsa kuoleman jälkeen.
     
  • Isänsä puolelta hänen veressään on kulkukissan verta, ja emoltaan Jokiklaanin. Vaikka Victor olikin Taivasklaanin päällikkö, Kallalehden suvussa ei ole kissoja kyseisestä klaanista.
     
  • Kärsii erilaisista parasomnisista erityishäiriöistä unen aikana. Hyviä esimerkkejä ovat esimerkiksi unissa kävely ja puhuminen. Naaras saa myös välillä unihalvauksia.
     
  • Kuten tyypillinen jokiklaanilainen, Kallalehti osaa uida mainiosti eikä niinkään nössöile sen suhteen. Hän on myös oiva saalistaja, vaikka mieluummin pyydysteleekin kalaa muun riistan sijaan. Taitava tasapainoittelija.

 

Copyright

Ender

©2019 Kallatassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com