Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KAIKUKOSKI

kuva | kuva

Ikä 4½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Halla , Rusko
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Hän on rakenteeltaan keskikokoinen kissa, joka on arpien peitossa. Hänellä on vahva ja kestävä keho, joka on vuosien varrellla karaistunut. Hänen vahvat jalkansa saavat aikaan kovaa vahinkoa. Hänen tassunsa ovat suuret ja kynnet vaaleat ja vahvat. Hänellä on kova puruvoima ja valkeat hampaat ovat terävät. Hänen turkkinsa on puolipitkää ja pehmoista, joten ilma pääsee sen läpi helposti. Turkki on väriltää puhtaan valkoista, täysin puhdasta muista väreistä. Hänen korvansa ovat pitkät ja ohuet. Hänen kasvonsa ovat tietyllä tapaa ylväät ja jopa komeat, jos pitää hieman karskimmasta ulkokuoresta. Vasemmassa korvassa on lovi, sekä keskellä kasvoja viistosi kulkee pitkä arpi, jonka vierellä on vasemman silmän yllä pienempi. Muuten hänellä on arpia ympäri kehoa. Silmät ovat kirkkaat purppuran väriset. Anturat ja nenä ovat tumman harmaat. Anturat ovat kovasta Kaksijalkalan maasta kovettuneet ja vahvat.

 

Luonne

Kaikukoskesta saa heti helposti lähestyttävän kuvan. Kolli on ystävällinen ja varttunut. Hän on kokenut vaikka mitä elämänsä aikana, joista on viisastunut huomattavasti. Mutta silti kollilta löytyy melkeinpä lapsellinen puoli, hänen huumorinsa ja leikkimielisyytensä puolesta. Kun hän todella innostuu jostain, tulee hänestä esiin enemmän nuoruutensaa villiä  puolta, karskimmalla huumorilla. Hän tutustuu mielellään toisiin kissoihin ja vaikka ei ehkä ihan heti ala avautumaan, saa hänestä silti mukavaa seuraa. Hän ei mielellään puhu nuoruudestaan ennen klaaniin liittymistä. Hän on kärsivällinen, eikä tunkeile toisten joukkoon, jos huomaa, ettei häntä kaivata. Hän on rauhallinen ja varautunut kireissä tilanteissa, joten häneen voi luottaa pitämään kylmän pään, oli tilanne mikä tahansa. Hän tulee mainiosti toimiin nuorten kanssa. Hän on huolehtivainen kaikkia klaanilaisiaan kohtaan, tosin ehkä eri tavalla jokaista kohtaan. Hän nauttii silloin tällöin ihan vain rentoutumisesta tai vaikka rauhallisista kävelyistä metsän halki.

Hänessä on kuitenkin hyvin lämmin ja isämäinen puoli, jota ei ole vaikea huomata. Hän on suojelevainen  läheisiään kohti ja tukee näitä aina parhaansa mukaan. Hänelle on helppo avautua, sillä hän jaksaa kuunnella toisia. Hän toivoo saavansa joskus perheen ympärillee. Hän haluaisi kumppanin ja pentuja itselleen. Hän oli nuoruudessaan oikein villi ja vapaa, jolloin saattoi hölmöillä ja pitää lyhyitä suhteita muiden kanssa, mutta nykyään toivoo jo loppuiän suhdetta. Hän on todella heikko flirttailulle, punastuen saman tien. Hän on jopa hieman ujo ihastuksen seurassa, pyrkien tietenkin miellyttämään toista. Hän on kiinnostunut kummastakin sukupuolesta, mutta on ujompi kollien kanssa, kun taas uskaltaa näyttää kiinnostustaan naaraisiin enemmän julkisesti.

Hän on ahkera, tahtoen olla kaikessa klaanin tehtävissä mukana. Hän pitää toiminnasta ja onkin hyvin taitava taistelija. Hän kuitenkin on valmis pidättelemään kynsiään ja pyrkii selvittämään tilanteet ilman verenvuodatusta. Hän on päättäväinen ja joskus jopa jääräpäinen, ilmaisten mielipiteensä useimmiten hyvinkin selkeästi. Hän ei tykkää siitä että häntä aletaan kauheasti komentelemaan ympäriinsä, mutta ymmärtää että yleisiä sääntöjä pitää totella. Tämä on yksi syy, miksi hän pyrkii ehdottelemaan ideoita ja kertomaan omaa mielipidettään yleisesti. Hän silloin tällöin unelmoi takaisin kulkukissan elämään, jolloin hän sai tehdä mitä tahtoi milloin tahtoi. Tätä haavetta kuitenkin pidättelee pelko, että hän ei halua olla enää yksin. Hän on hyvin oikeudenmukainen. Hän kantaa kauan kaunaa, mutta tekee sen hiljaisesti. Hän voi edelleen keskustella toisen kanssa, mutta ei missään nimessä päästä tätä lähelleen. Hän taas toisinaan ei ole kovinkaan pitkänvihainen, vaan leppyy helposti.

 

Menneisyys

Kaikukoski syntyi kulkukissaksi. Hänen vanhempasa saivat pentuja vain hetken mielenjohteesta, eivätkä oikeasti olleet niinkään kiinnostuneita vanhempinia olemisesta. He hoitivat pentua tarvittavan ajan verran ja jättivät sitten omilleen. Kaikukoski, tuolloin Valhalla, oppi nopeasti selviämään yksinään luonnossa, mutta se oli rankkaa niin nuorelle pennulle. Hän kulki alussa suurimmaksi osin kaksijalan katuja pitkin, josta yritti löytää itselleen turvapaikkaa. Valitettavasti ruoka oli siellä harvassa ja kaikenlaiset hämärät kissat liikkuivat ympäriinsä. Valhalla joutui nopeasti mukaan huonoihin piireihin ja niissä hän kasvoi.

Hän sai kasattua itselleen jonkinlaista tuttujen ystäväpiiriä. Hän oli karski ja villi, tehden mitä lystäsi, niin kuin lystäsi ja milloin lystäsi. Hän kerjäsi kahakoita ja taisteluita, pyrki asettamaan itsensä korkealle pinnalle Kaksijalkalan arvotaulussa. Hän suorastaan adrenaliinille ja jännitykselle. Hän kulki huonossa porukassa, eläessään kaksijalkalassa armoa ei tunnettu. Hän oppi olemaan armoton, tai muuten saattaisi itse joutua vaikeuksiin. Hänellä oli monia suhteita, pieniä jotka eivät koskaan kestäneet kovinkaan kauaa. Hän huomasi tuolloin, että oli kiinnostunut kummastakin sukupuolesta, eikä ollut nirso kumppanin suhteen. Kuka tahansa kuka kykeni puolustamaan itseään kelpasi hänelle.

Elämä jatkui näin Valhallan ensimäiset elinvuodet. Mutta se oli rankaa ja yksinäistä, kukaan ei tuntunut pysyvän vierellä pidempään kuin hetken, tai sitten ympärillä oli koko ajan kauhea kohina ja melske, jos yritti liittyä jonkun joukkoon. Ja joukkoihin liittyminen ei ollut edes kovinkaan terveellistä, sillä jokaisella katujen johtajilla tuntui olevan omat tavoitteet ja tarpeet mielessä. Viimein Valhalla sai tarpeekseen ja lähti kaksijalkalasta. Hän suuntasi metsään ja yllättyi, kuinka hiljaista elämä siellä oli. Hän jatkoi koko ajan pidemmälle ja pidemmälle, yrittäen löytää itselleen paikkaa missä elää.
Hän kohtasi sattumalta klaanit ja erityisesti Jokiklaanin. Hän hetken harkittuaan liittyi klaaniin ja on elänyt sen soturina viimeiset vuodet hänen elämästään. Hän sai uuden nimen Kaikukoski. Matka uusille reviireille ei ollut hänelle niin kauhea, sillä ei ollut vielä asettunutkaan täysin entisille reviireille. Se oli melkeinpä virkistävä kokemus. Siinä sitä taas huomasi, minkälaista oli elää luonnossa, jossa mitä vain kykeni sattumaan. Mutta kun oli klaani ympärillä, niin asiat oli helpompi jaksaa.

 

Muuta

  • Hänen nimensä kulkukissana oli Valhalla.
     
  • Hänellä on huonoja kokemuksia vanhemmista, joten pyrkii olemaan itse paras mahdollinen isä, jos joskus saa omia pentuja.
     
  • Taitava taistelija. Hän ui mainiosti ja nauttii ihan vain vedessä lillumisestakin.
     
  • On bi-seksuaalinen, mutta on ujo osoittamaan kiinnostustaan kolleihin, eikä siksi oikein uskalla lähestyä näitä.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Kaikukoski | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com