Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JÄÄKYYNEL

kuva

Ikä 5 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Huurrepentu ♀ †
Vanhemmat Hopeatuhka ♀, Varjoaalto ♂ †
Kumppani Tähtiviiksi ♀ †
Pennut Harhakuva ♂, Helmililja ♀ (?)
Oppilas Varjotassu
Soundtrack Three Days Grace - Riot

 

Ulkonäkö

Jääkyynel on perinyt melkein koko ulkonäkönsä emoltaan. Kollin keho on tavallista isompi ja ruumiinrakenne lihaksikas. Turkki on laadultaan sileää ja ehkä hitusen tavallista pidempää, koska kollin suvussa on puolipitkäkarvaisia kissoja. Leopardikuvioita on melkein koko kehossa, mutta kasvoissa ei ollenkaan ja kuviot ovat haaleita kaulassa ja vatsassa. Turkin pohjaväri aikalailla vaaleaa harmaata. Kaula, niska, vatsanalus ja hännän alapuoli valkoista. Kuonon päällys on silmien väliin asti valkoinen. Jääkyynel on saanut nimensä toisen osan oikeinpuoleisen silmänsä alla olevasta tummanharmaasta kuviosta joka muistuttaa kyyneltä. Silmät vaaleanvihreät ja pupillin ympäriltä väri on vaaleampaa, lähes valkoista. Korvat pyöreähköt. Viikset valkoiset kynsien ja hampaiden tavoin. Kynnet ja hampaat tavallisia paksummat ja pitkät. Kuono ja polkuanturat harmaat, mutta niissä on vähän punertavaa sävyä.

 

Luonne

Kolli on kiivasluonteinen, muttei pitkävihainen. Yleensä tämä on ensimmäinen, joka pyytää anteeksi riidan päätteeksi, vaikka on ylpeä luonteeltaan. Ei mitenkään itserakas taikka kunnianhimoinen. Tuon kanssa ei tarvitse olla läheinenkään ystävä, jotta saisi Jääkyyneleestä turvan. Kolli ei siedä pilkkaa ketään kohtaan ja tämä osaa ymmärtää hyvin toisten tunteita henkilöstä riippumatta. Mukava lähes kaikkia kohtaan ja auttaa ketä tahansa, joka apua tarvitsee. Suojelee Jokiklaania henkensä edestä, mutta se ei merkitse, etteikö tämä kunnioittaisi kaikkia klaaneja. Uskollinen Tähtiklaanille ja Soturilaille, mutta ei matele noiden edessä. Jääkyynel haluaa olla enimmäkseen itsensä herra ja tuo ei hyväksy määräilemistä. Päällikön, varapäällikön ja parantajan käskyjä tuo kuitenkin kuuntelee. Väkivaltaa tämä kolli ei suosi, eikä Jääkyynel ole eläessään vielä tappanut ketään. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tuo olisi valmis pieksämään jokaista vastaantulevaa luopiota henkihieveriin. Luopiot taitavatkin olla ainoita, joita Jääkyynel tosissaan vihaa.

 

Menneisyys

Tämän emo Hopeatuhka sai pentunsa kaksivuotiaana. Toinen näistä kuitenkin kuoli heti syntyessään ja toinen, Jääkyynel, katosi mystisesti. Pentu oli vasta päivän ikäinen, joten tämä ei itsekkään tiedä mitä kävi, mutta on kuullut huhuja Jokiklaanin kissoilta, että joku luopio oli läpikulkumatkalla heidän reviirinsä halki ja tuo kantoi Jääkyyneltä hampaissaan. Jokiklaanin kissat olivat pysäyttäneet luopion matkan ja pelastaneet Jääkyyneleen tuolta. Koska he eivät tienneet mistä pentu oli kotoisin, niin tuosta tuli Jokiklaanin jäsen.

 

Muuta

  • Hopeatuhka on kollin emo, joten Jääkyynel on Varjoklaanin, Myrskyklaanin ja Tuuliklaanin verta. Kollin isä oli kotoisin Varjoklaanista.
     
  • Hyvä taistelemaan ja nopeaälyinen. Jokiklaanilaisten tavoin hyvä uimari ja sukeltaja. Kollin luut ovat vahvat, eikä niitä saa helposti rikki.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Jääkyynel | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com