Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

FASAANISYDÄN

parikuva

Ikä 7 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Itäviima ♀ †, Lumenkaste ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Fasaanisydän on siro naaras, ehkä jopa hieman nälkiintyneen näköinen. Naaraalla on ruskea turkki jossa on pieniä valkoisia pilkkuja. Kaula sekä rinta ja pieni osa selästä on valkeaa aluetta. Tuon turkki on pitkähköä. Pää on harmaaseen päin. Silmät ovat meripihkanväriset, hieman vivahdus sinistä. Naaraan korvat ovat suurehkot ja niiden sisäpuolinen on ulkopuolta vaaleampi. Viikset ovat pitkähköt. Tuon hampaat ovat pienet ja valkoiset, mutta terävät. Naaraan jalat ovat vahvat ja käpälät leveät. Kynnet kuluneet eivätkä kovin terävät, mutta niilläkin saa vahinkoa aikaan. Tassut ja pieni osa jalasta ylös kohti polvea olevalta alueelta ovat karvattomat. Pitkä, valkopilkullinen häntä jonka pää on tuuhea.

 

Luonne

Naaras on luonteeltaan aika kärttyisä. Tuo löytää lähes joka asiasta huonon puolen eikä osaa iloita juuri mistään. Hän yleensä pysyttelee omissa oloissaan. Saattaa joskus komennella muita ja antaa nuhtelut. Tuo vihaa kylmyyttä jalkojensa takia ja pysyttelee sisällä pesässä. Naaras osaa kyllä myös olla inhottavan sijaan joskus mukavakin. Jos tuo herätetään kesken nokosten saattaa saada joko nuhtelut tai kynsistä. Pitää muita välillä kajahtaneina. Uskoo Tähtiklaaniin, muttei niin suuresti kuin jotkut muut. Naaras pitää myös joskus uimisesta jos vesi on lämmintä. Jaloilla seisominen ei ole mitään herkkua tuolle jalkojen takia.

 

Menneisyys

Fasaanisydän syntyi kahden muun pennun kanssa keskellä lehtikatoa. Nuo kaksi olivat kuitenkin kuolleita. Vanhemmat antoivat nimen Fasaanipentu tuon värityksen vuoksi. Pentu kasvoi ja oli aluksi pienikokoinen meinaten kuolla nälkään ruuan puutteen takia. Ihmeen kaupalla tuo selvisi hengissä kylmästä lehtikadosta ja kasvoi.

Vielä oppilas aikanaan Fasaanitassu oli pienikokoinen. Sekä tietysti kärttyisä. Eräänä päivänä tuo lähti omille teilleen tutkimaan kaksijalkalaa. Hän oli meinannut jäädä hirviön alle ja pinkoi takaisin leiriin. Sinne saavuttuaan hän näki kaksi ruumista keskellä leiriä, mitkä hän tunnisti vanhemmikseen. Fasaanitassu oli muutaman seuraavan vuodenajan murheen murtama eikä saanut mitään aikaiseksi vaikka hänet siinä välissä nimitettiin soturiksi. Hänestä tuli entistä kärttyisämpi.

Fasaanisydän oli onneton. Pienen tulipalon sytyttyä kaksijalkalassa tuo yritti polttaa itsensä hengiltä. Joku klaanista ehti estää häntä. Fasaanisydämen jaloista olivat palaneet karvat. Muuten ne olivat kunnossa vaikka muutamien viikkojen ajan niihin koskikin. Hän opetteli uudestaan kävelemään, mutta alkoi vihata sitä. Hän alkoi myös olla vanha.

Fasaanisydän nimitettiin klaaninvanhimmaksi, koska tuo ei pystynyt tekemään oikein mitään klaanin hyväksi ja alkoi olla vanha. Naaras jätti ilomielin soturin paikkansa klaanissa ja muutti klaaninvanhinten pesään.

 

Muuta

  • Taitava nukkumisessa ja hätyyttelyssä. Osaa olla eritoten kärttyisä.

 

Copyright

Storm

©2019 Fasaanisydän | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com