Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AHVENTASSU

kuva

Ikä 10 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Aaltotassu ♀
Vanhemmat Merimyrsky ♂, Höyhenaskel ♀
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Nopsavarjo
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Ahventassu on pääväriltään kauniin siniharmaa, rakenteeltaan tanakka ja virtaviivainen sekä pituus-korkeus saralta kohtalaisen neliömäinen. Ahventassulla on siniharmaan värin lisäksi valkoinen vatsapuoli sekä posket. Myös sen tassut ovat valkeat. Sillä on myös tummemman siniharmaa raidoitus, kokonaan tumma häntä, korvantaustat, pallokuviot otsassa sekä tumma kuono. Turkki on sillä aavistuksen normaalia pidempää, kaksikerroksista ja tiheää, kalan syönnistä rasvoittunutta. Sen kallo on kollimainen, korvat isot ja teräväkärkiset, silmät suurehkot mantelit ja väriltään vihreät. Kolli näyttää vahvemmalta vastukselta kuin se onkaan.

Ahventassun liikkumistapa kielii jo paljon sen luonteesta. Se näyttää kolean ylimieliseltä, kovasanaiselta ja jämäkältä tapaukselta, jonka kasvoilla vallitsee useimmiten hyvin halventava ilme. Kolli ei näytä ottavan keneltäkään paskaa vastaan. Sen ilme on silti lähinnä avoin, vaikka kukaan ei sitä tahdokaan hirveämmin lähestyä.

Ahventassulla on kaulassaan yksi arpi, joka näyttää melkeinpä siltä kuin sen kurkku olisi kerran meinattu repiä rajusti auki. Sillä on myös vaaleanpunainen nenä sekä polkuanturat.

 

Luonne

Ahventassusta voi ensimmäisenä päättää joko sanovansa tuota ylimieliseksi pikku paskaksi tai todella syvältä sydämestä tulevan homokammoiseksi. Ne ovat kaksi sen vakinaista pääpiirrettä, eikä mikään tunnu kääntävän sen päätä homokammoisuudesta. Tästä tekeekin hauskaa se, että Ahventassun mestari Nopsavarjo on homo. Tämä on yksi syy, miksi Ahventassu ei vuorostaan kunnioita Nopsavarjoa millään saralla ja tuon on todella, siis todella vaikea ottaa varapäälliköltä minkäänlaisia käskyjä vastaan. Jos sävy ei ole tarpeeksi käskevä, se ottaa asiat vastaan pyyntöinä ja jättää ne täten suorittamatta.

Kolli kuvittelee olevansa jotenkin suosittu naaraiden keskuudessa ja se onkin tällä hetkellä oppilaan päätavoite. Olla suosittu. Olla pidetty naaraiden piireissä. Ahventassu flirttailee helposti, mutta jos se ei saa vastakaikua, yrittää se kääntää vian hylkääjäänsä. "Ei hän niin kaunis olekaan" voisi olla lainaus Ahventassun eniten käyttämästä lausahduksesta, jos se tulee torjutuksi.

Jos ei vielä tullut selväksi, on Ahventassu hyvin sosiaalinen. Se pyrkii olemaan joka tilanteessa mukana, mutta jotta juttu olisi viety astetta pidemmälle, se tahtoo olla kaikessa keskipisteenä. Se on jonkin verran narsistinen eikä se ota vastaan kritiikkiä. Oppilas tulistuu helposti ja on hyvin pitkävihainen.

 

Menneisyys

Ahventassu syntyi Jokiklaaniin, vaikka se ei olekaan täysiverinen metsäkissa. Sen isä oli kokenut soturi Merimyrsky sekä kuningatar Höyhenaskel, joista kummankaan olinpaikasta ei tällä hetkellä ole enää tietoa. Ahventassu on noiden osalta hyvin katkera. Sillä kuitenkin on Jokiklaanissa vielä vanhempi sisarensa Aaltotassu, jonka kanssase tulee hyvin toimeen.

 

Muuta

  • Ahventassussa on hieman turkkilaista angoraa isänsä Merimyrskyn puolelta, mutta se ei enää pari sukupolvea alaspäin näy niin radikaalisti. Sen emo oli Höyhenaskel ja sillä on myös yksi sisar, Aaltotassu, Jokiklaanissa.
     
  • Ahventassu on umpihetero, eikä se voi sietää homoja tai muita kaltaisia. Täten se myös kokee jonkinlaista kunnioituksen kaltaista mutta myös inhoa klaaninsa varapäällikköä sekä päällikköä kohtaan. Se ei kuitenkaan uskalla sanoa noille poikkipuolista sanaa asiasta.

 

Copyright

Luke

kuva © Enderfox, Srhwonea, Luke

©2019 Ahventassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com