Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AALTOTASSU

partiokuva

Ikä 10 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Ahventassu ♂
Vanhemmat Merimyrsky ♂, Höyhenaskel ♀
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Täpläjalka
Soundtrack Hiroyuki Sawano: Attack on Titan OST - Call of Silence

 

Ulkonäkö

Naaraaksi Aaltotassu on paljon useampia naaraita suurikokoisempi. Mutta tuolla ei edes ole paljon lihaksia. Tätä voi sen takia luulla huonoksi vastukseksi. Mutta naaras ei ole sitä. Naaras on perinnyt Merimyrskyn peitevärin, eli valkoisen ja tekeekin naaraasta todella kauniiksi. Vaikka naaras ei piittaakkaan paljon kolleista. Naaras pitää hyvin usein ulkonäöstään huolta ja siksi tuolla on sileä, ja kiiltävä turkki, joka ”hehkuu” kuun ja tietenkin auringon valossa. Naaras on periaatteessa vain yksivärinen, eikä tuolla ole muita värityksiä turkissaan. Naaras omistaa yönsiniset silmät joissa on aina toivoinen pilke. Naaraan turkki on muuten puolipitkää ja suojaisaa. Jos naaras menee uimaan, tuon turkki estää hyvin veden tulemasta nahkaan. Siksi kuivuminen on nopeampi naaraalla. Aaltotassun häntä on normaalin kissan tavoin normaalin pituinen. Naaras käyttää sitä paljon tasapainotteluun. Siksi naaras on hyvä tasapainottelemaan esim. puissa, astinkivillä jne. Naaraalla on pitkät jalat ja vahvat sellaiset. Aaltotassulla on valkoiset hampaat ja terävät kynnet, jotka ovat sirpinlaiset.

 

Luonne

Naaras on jo ulkonäön perusteella avulias persoona. Tämä ei välitä millainen jokin olisin syntyperältään. Kaikki ovat tämän ystäviä. Aaltotassun luonne saa useat paremmalle mielelle, ja sitä Aaltotassu haluaa tehdä. Naaras ei kyllä kutsu sitä elämän tehtäväkseen mutta silti. Aaltotassu on ystävällinen useille ja huumorintajuinen. Vaikka naaras usein viihtyykin yksin, mutta yrittää olla mahdollisimman sosiaalinen. Aaltotassu on hyvätapainen nuorukainen, eikä ahmi yleensä ruokaansa. Mutta naaras pitää myös huolta kunnostaan ja ulkonäöstään. Se on erityisen tärkeää hänelle, vaikkei olekkaan itserakas. Aaltotassu on uskollinen klaanilleen, vaikkei niinkään paljon uskokkaan Tähtiklaaniin. Tämä on myös oikeudenmukainen ja haluaa kaikille mahdollisuuden jossakin. Naaras ei tiedä kovinkaan paljon rakkaudesta, mutta ihastuu nopeasti. Se tämän ongelma onkin. Yksi asia, josta Aaltotassu ei pidä: luopiot. Naaras suorastaan vihaa niitä ja ei halua törmätä niihin. Mistä tietää, mitä ne tekisivät? Naaras ei ole kiero, vaikka näyttääkin vihaisena joskus siltä. Naaras ei halua kellekkään pahaa ja joskus toivoisi, ettei tappaisi ketään muuta kissaa vihoissaan. Aaltotassu on lempeä pennuille, vaikka joskus ei toivokkaan saada omia. Mutta mielipide voi muuttua, jos saa puolison. Aaltotassu on rehelllinen, vaikka joskus sattuu lipsauttamaan salaisuuden. Jotkut eivät siis kerrokkaan salaisuuksiaan Aaltotassulle.

 

Menneisyys

Aaltotassu syntyi Merimyrskylle ja tuon puolisolle Höyhenaskeleelle esikoispennuksi.

 

Muuta

  • Merimyrskyn ja Höyhenaskeleen vanhin pentu. Ahvenpennun isosisko. Edesmenneen Cloudin sekä Flowerin siskopuoli. Naaraassa on hieman erakon verta. Aaltotassu on myös puoliksi rotukissa. Merimyrskyn emo Diamond oli nimittäin Turkkilainen Angora. Kadonneen Call of Thunderin lapsenlapsi. Call of Thunderin toisen pentueen Pine oli Aaltotassun setäpuoli.
     
  • Aaltotassu on loistava uimari ja saalistaja. Taistelu sujuu normaalisti.

 

Copyright

Ender

partiokuva © Srhwonea

©2019 Aaltotassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com