Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

THE SOUND OF WAVES

kuva

Ikä 2 vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Bloodred Lights Of The Dead ♀ (?)
Vanhemmat Lights Glinting On The Snow ♀ (?), Legend Of The Stars ♂ (?)
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Westlife - Never Gonna Say Goodbye

 

Ulkonäkö

Naaraan turkki on tumma. Sen karva on silkinpehmeää ja tasaista eikä mitenkään erityisen pitkää muttei lyhyttäkään. Naaraalla on hiukan isommat korvat kuin muilla kissoilla, ja niiden takana juuressa ovat pienet tupsut. Tuon silmät ovat keltaiset, aavistuksen violettiin vivahtavat tarkat. Tuolla on musta nenä, jonka alaosassa on haaleanvalkoista. Tuon viikset ovat hyvin pitkät. Naaraalla on pitkät ja neulanterävät hampaat. Tuon kuonossa on vivahdus harmaata tai hopeaa. Naaraalla on pitkät jalat ja ne ovat hyödyksi juoksemisessa. Tuon ruumis on hyvin siro ja tuo saattaa joskus jopa näyttää nälkiintyneeltä. Ulkonäöstä huolimatta tuolla riittää paljon voimaa turkin alla koulituissa lihaksissa. Tuon turkissa on haaleitakuvioita, kuin aaltojen tapaisia ja hyvin pieniä pilkkuja saaden nopealla vilkaisulla näyttämään siltä kuin aaltoja löisi rantaan. Tuon tassut ovat hiukan oudon näköiset. Ne ovat hiukan pitkähköt, mutta muuten kissan tassujen näköiset. Se saattaa johtua tosin naaraan muutenkin laihasta ruumiista. Naaraalla on pienet terävät kynnet joita tuo hyödyntää kiipeilemisessä. Tuolla on pehmeä askel ja saattaa kulkea hyvinkin lähelle kenenkään huomaamatta. Naaraalla on pitkä, piiskamainen häntä.

 

Luonne

Naaras on luonteeltaan melko hiljainen, mutta puhuu kyllä jos kysytään jotain. Tuo viihtyy yksin, muttei pane pahakseen jos ympärillä on väkeä. Liika saattaa kuitenkin käydä tuon hermoille. Naaraalla on pitkä pinna ja tuo ei kovin helposti saata alkaa tappelemaan. Tuo ei pidä tappelemisesta, ja yrittää usein sovittaa asiat puhumalla. Naaraan kasvoilla on yleensä yrmeä ilme, mutta tuo on silti ihan mukava. Tuo saattaa olla helposti huijattavissa ja motivoitavissa vaikka viisas onkin. Naaras pitää puiden oksistoissa olemisesta ja saattaa seurata tapahtumia rauhassa latvustosta. Tuo pitää saalistamisesta ja saaliin syömisestä.

 

Menneisyys

Wave syntyi klaanien reviirien ulkopuolella. Pienestä asti tuo oppi selviytymään luonnossa. Tuon vanhemmat kouluttivat tuosta ja hänen sisaruksistaan hyviä selviytyjiä. Wave eli rauhaista elämää, mitä nyt välillä oli kiistaa ruuasta kujilla.

Naaraan kasvaessa tuon sukulaiset alkoivat mystisesti kadota. Joka täysikuun jälkeen joku oli kadonnut. Naarasta alkoi pelottaa jos hänkin katoaisi. Tuo ei tosin jaksanut välittää siitä sen enempää ja lähti vaeltamaan, saapuen järvelle meteoriittien jälkeen.

 

Muuta

  • Hyvä piiloutumisessa, saalistamisessa ja tappelemisessa.

 

Copyright

Storm

©2019 The Sound of Waves | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com