Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SPIRIT

kuva

Ikä 12 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Klaani Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Tappo ♂, Tuomio ♀, Henkitassu ♂, (nimetön) ?, Lili ♀
Vanhemmat Hopeankiilto ♀, Soundwave ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack USA for Africa - We Are The World

 

Ulkonäkö

Spirit on siro naaras, mutta myös lihaksikas vaikka sitä ei päälle päin näykään. Hänellä on vaaleanpunainen, pieni nenä, tavallista isoammat korvat ja pitkät viikset. Koska hänen korvansa ovat isot, hän saattaa kuulla asioita paljon helpommin kuin muut. Hänellä keskipitkä sileän 'sininen' eli harmaa turkki. Se on pehmeää ja mukavan tuntuista nukkussa. Tuolla on tavallisen pituiset jalat, mutta hiukan tavallista pitemmät kynnet. Kynnet ovat ohuen valkoiset ja hiukan kaarevat. Spiritille on tärkeää pitää kynsistään huolta, jotta hän saisi saalista kiinni. Hänellä on myös valkoiset puhtaan terävät hampaat, jotka tekevät paljonkin vahinkoa. Joskus jopa vahingossa. Spiritillä on pitkähkö häntä joka auttaa pitämään häntä tasapainossa, naaras kun tykkää paljon kiipeilystä. Hän saa puunrungosta ja oksista näin hyvän otteen. Spiritillä on oikeastaan vain pelkkää 'sinistä'/harmaata turkissaan, ja tuon mahassa on hiukan valkoista. Vaikka tuo on oppilas tuolla on aika paljonkin arpia. Tuon vasemmasta korvasta puuttuu palasia. Hänen kuonossaan on kolmet kynnen jäljet ja kummankin silmän päältä kulkee melkein ristissä olevat kynnen jäljet. Tuon selässäkin on pieniä viiltoja paljon. Tuolla on kuitenkin yksi isohko viilto selässä joka alkaa tuon niskasta ja loppuu vasemmalle puolelle kylkeä. Sitä ei kuitenkaan näy turkin alta niin hyvin. Tuon mahassakin on kynnen jäljet joista joskus pulppusi paljon verta. Ne näkyvät myös hyvin.

 

Luonne

Spiritin kaikista mahdollisista arvista voisi luulla, että hän on kova tappelemaan. Ei hän oikeasti ole, hän vain on joutunut tappeluihin. Tämän vuoksi hän on hyvinkin hiljainen kissa. Tuo ei juuri koskaan puhu, mutta on silti ystävällinen. Hän uskoo Tähtiklaaniin ja auttaa mielellään klaaninvanhimpia ja kuuntelee heidän tarinoitaan. Tuo pitää erityisesti kiipeilemisestä ylhäällä puissa, ja saattaa jopa välillä loikata puusta puuhun, jos arvioi toisen oksan siihen hyväksi ja hyppy matka ei ole mikään pitkä. Hän pitää kuitenkin enemmän käpälänsä maan kamaralla. Spirit ei juurikaan kiipeile ensinnäkään sen takia ettei Tuuliklaanin reviirillä ole juuri puita, mutta onhan puuhun kiipeämisen taito hyvä. Tuo rakastaa myös juoksemista nummilla kun tuuli saa tuivertaa tuon turkilla. Hänellä on myös jokin pakkomielle auttaa kaikkia hädässä olijoita, sen takia hänellä on niin paljon arpiakin.

 

Menneisyys

Spirit syntyi Tuuliklaanin leirin ulkopuolella. Tuon emo synnytti pentunsa salaa, sillä hänen isänsä oli erakko tai kulkukissa. Spiritin emo ja isä jakoivat pennut. Hänen isänsä otti kaksi juuri syntynyttä mukaansa ja lähti sitten kaksijalkalan kujille, tai missä hän nyt onkaan. Sielutassun emo vei yhden poikasen Jokiklaaniin ja toisen Myrskyklaanin reviirille. Vain Spiritin hän jätti luokseen. Pieni 'sininen'/harmaa pentu sai nimensä sen mukaan, mitä hänen emonsa toivoi, että Tähtiklaani yhdistäisi koko perheen yhdeksi suureksi Sieluksi. Tämän jälkeen hän vei pennun Tuuliklaaniin, lähti pois leiristä eikä koskaan palannut takaisin. Spirit luulee, että hän on yhä elossa.

Repaleisen korvan sekä arvet naamaansa ja ison viillon kylkeensä Spirit sai tappelussa kun tuo puolusti kaniinin poikasia ketulta. Tuo ei koskaan tekisi tarkoituksella pahaa kaneille. Etenkään kanin poikasille. Tuo tappeli kettua vastaan aivan Tuuliklaanin reviirin rajalla, mihin partio harvemmin eksyi. Kun kanit lähtivät juoksuun posi Tuuliklaanin reviiriltä, kettukin oli lähtenyt Myrskyklaanin suuntaan. Spirit oli ollut yksin kettua vastaan, ja saanut sen perääntymään. Se varmaankin johtui osittan siitä, että sen päivällinen oli karanut sen kuonon alta. Spirit palasi leiriin ja tyynesti asteli parantajan pesään, jossa tuo kauhistui Spiritin veristä naamaa.

Lukuisat kynnen jäljet selässä tulivat monista tappeluista kun tuo puolusti pieniä pentuja. Spirit oli lähtenyt klaansita ja luvannut, ettei ikinä palaisi, mutta toisin kävi. Hän oli kujalla Kaksijalkalassa kun kulkukissat hyökkäsivät avuttomien pentujen kimppuun. Tuo raapi isompia kissoja paljon, mutta liika oli aina liikaa. Jossain vaiheessa tuo kaatui selälleen ja suurikokoinen kissa pääsi raapimaan tuon mahaa. Jossakin vaiheessa paino katosi Spiritin päältä ja tuo pääsi nousemaan huojuen pystyyn. Sumein silmin hän katseli hetken kun joukko muita kissoja tappeli pentujen kimppuun hyökänneitä vastaan. Sitten hän olikin kaatunut tajuttomana maahan, ja löytänyt itsensä myöhemmin Tuuliklaanin leirin lähistöltä. Tuo miettii edelleen miten pääsi pois kujalta, ja miten joutui takaisin leirin lähelle. Lisäksi tuon mahassa oli nyt hämähäkin seittiä joka oli veren peitossa. Tämän jälkeen hän raahautui leiriin, ja hämmästyneet oppilaat saattoivat tuon parantajan pesälle.

Spirit on kokenut paljon jo lyhyen elämänsä aikana, ja paljon on vielä edessä, vaikka hän ei tiedäkään sitä vielä...

 

Muuta

  • Kaksi sisarusta Kaksijalkalassa, yksi Jokiklaanissa ja yksi Myrskyklaanissa. Lili on Spiritin sisarpuoli.
     
  • Taitava kiipeilijä, vaikka onkin Tuuliklaanissa. Hän on myös hyvä juoksija sekä tappelija. Saalistaminenkin käy ihan hyvin, vaikka useimmiten saalis pääseekin karkuun. Uiminen taas ei suju yhtään.

 

Copyright

Storm

©2019 Spirit | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com