Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SOUNDWAVE

kuva

Ikä 5½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Black ♂ †, Flew ♂ †, Slash ♀ †
Vanhemmat Fly ♀, Surf ♂ †
Kumppani Hopeankiilto ♀
Pennut Spirit ♀, Henkitassu ♂, Tappo ♂, Tuomio ♀, Lili ♀ †
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Kolli on täysin musta. Hänellä on pelkkä noenmusta turkki, jossa ei ole oikeastaan muita värejä. Turkki on silittäessä silkinpehmeä. Vastaan silittäessä se on karhea ja jotenkin piikikäs. Tuolla on paljon arpia siellä sun täällä, joilla kaikilla on omat tarinansa. Kollilla on ametistin, tai violetin väriset silmät joista paistaa viisaus, ystävyys ja vuosien erilainen kokemus elämästä ja kuolemasta. Kollilla on toisessa korvassaan hiukan repeilyä. Häntä tuolla on katkennut hiukan päästä joskus tappelussa. Pitkähköt, vahvat jalat ja leveät tassut. 'Varpaat' ovat hiukan pidemmät jostain syystä, ja kynnet kiiltävän valkoiset sekä ohuet. Ne ovat myös kaarevat ja hyvin terävät, sekä tavallista hiukan pitemmät, mitkä aiheuttavat paljon vahinkoa. Kolli on lihaksikas vaikka tuo jotenkin siro onkin. Hänellä on pitkähköt, korvat joiden päät ovat terävä päiset. Korvien päissä on hyvin pienet tupsut, kuin ilveksellä, mutta erittäin pienet.

 

Luonne

Kolli on mykkä, eikä siksi puhu mitään. Hän kuitenkin saa yleensä kommunikoitua toisten kanssa melko hyvin. Tuolla on päättäväinen mieli ja yleensä, mitä tuo päättää tehdä, hän tekee sen. Kolli on ystävällinen ja mukava herrasmies, joka tekee kaikkensa, teki mitä tahansa, vaikka ystäviensä tähden. Hänestä on myös mukava oleilla nuorempiensa seurassa ja huvitella noiden kanssa, joskus myös tuo oleilee vanhempien kanssa. Aina tosin hiljaa ilmettä väräyttämättä. Kukaan ei tosin ole saanut tuon naamalle hymyäkään, saati sitten mitään ilmettä koskaan. Oikeastaan aina rauhallisen luonteinen. Ei suutu - yleensä - hirveän helposti, jos joku tuota kiusaa.

 

Menneisyys

Syntyi kahdelle erakolle. Jäi ainoana pentuna henkiin. Tuo ei koskaan vikissyt pentuna, kuin vain muutaman kerran jonka jälkeen hiljeni. Kun oli vuoden vanha, tuon vanhemmat olivat jo jättäneet kollin yksin oman onnensa nojaan. Ennen kuin vanhemmat tuon hylkäsivät, oli kaikki ollut kuin paratiisissa. He olivat eläneet kolmestaan pienellä syrjäisellä alueella, josta hän ei koskaan ollut lähtenyt vielä. Isänsä toi hänelle ja emolleen aina jotain ruokaa. Vesi virtasi pienelle reviirille vuolaasti eikä kaksijalkojakaan ollut. Myöhemmin, he joutuivat lähtemään koska veden tulo loppui jostain syystä, ja riista oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Tuon jälkeen hänen vanhempansa jättivät hänet omilleen.

Parin vuoden kuluttua tuo tapasi Tuuliklaanin Hopeankiillon. Naaras oli harmaanjuovikas ja sinisineen silmineen aiheutti jotain kunnioitusta ja jotakin muuta, kollin sisällä. Myöhemmin Hopeankiilto oli kertonut kollille innoissaan odottavansa pentuja. Tästäkös hän oli hämmentynyt ja ollut hiukan kauhuissaankin. Myöhemmin, kun naaras oli synnyttänyt pennut, kolli auttoi viemään kaksi pennuista Jokiklaaniin ja Myrskyklaaniin, ja itse otti kaksi mukaansa: Tuomion ja Tapon. Tuomio oli naaras joka oli samanlainen kuin emonsa, ja Tappo kolli. Samanlainen kuin isänsä. Kummatkin aivan hiljaisia.

Katkenneen hännän päänsä (hännän päästä siis puuttuu muutama sentti) hän sai kun hyökkäsi pentuja ahdistelevien muiden kissojen kimppuun. Toinen kissa, Sielutassu, jota tämä ei kuitenkaan tiennyt eikä tunnistanut omaksi pennukseen, oli jo auttamassa, mutta alakynnessä. Tuo auttoi lastaan tietämättään tätä omakseen. Kun hän oli häätänyt toiset aikuiset kissat lopulta, kolli lysähti hetkeksi maahan ja lepäsi hetken ennenkuin haki lähistöltä hämähäkin seittiä ja sitoi haavat sillä. Tuon jälkeen hän piilotti hylätyt pennut ja vei Sielutassun pois sinne arolle, tietämättään mitä oppilaalle tapahtuisi.

Tuo sai kaikki haavansa pienissä katutappeluissa ja muissa. Ruuan hankkiminen oli hankalaa. Koska tuo metelöi joskus öisin tonkien roskiksia, alkoivat tuon pennut kutsumaan häntä sillä nimellä mikä hänellä on nyt. Edellinen nimi hänellä oli ollut Kumma.

Kolli oli vaeltanut Tapon ja Tuomion kanssa pitkään kahdestaan ja tuo lopulta päätti lähteä etsimään kolmea muuta pentuaan. Tuo ensimmäisenä tapasi Sielutassun, Tuuliklaanin oppilaan. Myöhemmin myös Henkitassun Myrskyklaanista.

Kului jonkin aikaa ja taivaalta satoi tulipalloja. Tuo oli päässyt niitä juuri karkuun ja palannut järvelle sen jälkeen. Tuo lähti etsimään muita pentujaan.

Myöhemmin tuo oli saalistamassa yksinään. Hän näki hiiren ja sai sen kiinni. Samassa Aavekuiske riisti sen häneltä. Taka-ajoon lähdettyään hän oli hypännyt tuon kimppuun. Aavekuiske kuitenkin potkaisi ja osui hänen kaulaansa. Sen seurauksena hän menetti äänensä.

 

Muuta

  • Pentuja kaksi mukanaan, Tappo ja Tuomio. Henkitassu Myrskyklaanissa, Sielutassu Tuuliklaanissa ja Jokiklaanissa olevan pennun nimeä tuo ei tiedä.
     
  • Erittäin taitava kiipeilemään, tappelemaan sekä metsästämään. Myös juokseminen sujuu hyvin, ja saakin yleensä kaneja kiinni.

 

Copyright

Storm

©2019 Soundwave | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com