Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SINISTER

vartalokuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Erakko
Asema Erakko
Sisarukset Judi ♂, Homi ♂
Vanhemmat (ei tiedossa) ♀ †, (ei tiedossa) ♀ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Sinister on erittäin sirorakenteinen kolliksi. Tätä voisi jopa kutsua luikuksi. Tällä on kokonaan vaaleahkon musta silkkinen turkki, joka on muuten lyhyt, mutta tällä on rintakehässä pidempää turkkia. Häntä on tuuhea. Saman tapaista pitempää karvaa kasvaa jaloissa, edestäpäin katsottuna takanana. Hänellä on kissaksi pidemmät ja terävämmät korvat. Pää on kissaksi matalampi (samaan tapaan kuin koiraeläimillä). Tämän silmät ovat keltaiset ohuet viirut, jossa on pienet veikeät pupillit. Sinisterin pitkät ja terävät valkoiset kynnet ovat yleensä aina esillä, ikäänkuin varoittaakseen toisia olematta leikimättä tämän kanssa (vaikkakin joidenkin mielestä Sinister näyttää typerälle ulkonäkönsä takia). Sinisterin liikeet ovat sulavat. Kun tämä kävelee tällä on tapana keinuttaa häntäänsä, koska se näyttää pitkien karvojensa vuoksi hienolle. Tämän perusilme on yleensä viekas hymy.

 

Luonne

Sinister omistaa keljun luonteen ja näyttää siltä että tämä vetäisi kokoajan jotain roolia peittääkseen todellisuutensa. Tämä on salaperäinen eikä paljasta aina kaikkea heti. Sinister on hyvin terävä ja käyttää päätään yleensä pahojen suunniteluun. Vaikkei tästä heti huomaisi, hän on paha sisimmältään ja empatia kyvytön. Jokainen joka tämän kanssa on, huomaa yleensä että jokin Sinisterissä ei ole kohdallaan. Hän ei muodosta läheisiä suhteita kovin hyvin, vaikka onkin taitava puhumaan. Hän on enneminkin sisimmältään yksinäistä tyyppiä koska ei päästä ketään lähelleen. Tämä ei suutu helposti, eikä ota vakavia asioitakaan tosissaan. Hän on usein myös sarkastinen. Sinisterillä on tapana kiusoitella ja härnätä toisia. Tosin tämä härnää yleensä vain henkilöitä, joista on kiinnostunut.

 

Menneisyys

Sinisterin syntyperä ja menneisyys on vielä hämärän peitossa. Tämä tulee kaukaa klaanien ulkopuolelta velipuolensa kanssa. Sinister eli nuorempana laumassa jossa tätä kiusattiin ulkonökänsä vuoksi (mikä saattaa olla yksi syy tämän luonteeseen) ja sanotaan, että tämä itse aiheutti laumansa tuhon tulipalossa.

 

Muuta

  • Hän liikuskelee velipuolensa Judin kanssa lauman alueilla.
     
  • Sinister on siro ja ketterä, joten tältä onnistuu hyvin juokseminen ja kiipeily. Hän on myös älykäs ja käyttää sitä yleensä puhuessaan muille. Hän ei ole kovin vahva, mutta osaa taistella hyvin.

 

Copyright

Shadow

©2019 Sinister | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com