Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SIN

vartalokuva

Ikä 4½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Kulkukissa (Sacran joukko)
Asema Ei ole
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat (tuntematon) ♀ †, (tuntematon) ♂ †
Kumppani Lie ♂
Pennut Ghost ♂
Soundtrack Evanescence - End of the Dream

 

Ulkonäkö

Sin on solakka ja virtaviivainen naaraskissa. Sen keho on malliltaan pitkä ja naaras mahtuu kulkemaan pienistäkin raoista. Sin ei ole mitenkään kaikista pienin kissa muttei suurikokoisinkaan. Naaraalla on lihaksia, mutta vain sen verran, että ne näkyvät lähes yksinomaa liikkeessä. Sin:in selkä on suhteessa jalkoja pitempi ja antaa naaraalle hieman puumaa muistuttavan olemuksen. Sin:in turkki on väriltään helmen valkoista, selän päällä karvojen kärjet ovat kuitenkin hopeaiset. Turkki on laadultaan pehmeää muualta paitsi selän päältä josta karvapeite on karkeampi. Turkki pitää hyvin vettä ja tuulta, pakkastakin kohtalaisesti. Sin:in häntä on pitkä, kapea ja valkoinen, se tasapainottaa naaraan kulkua hyvin. Vaikka Sin ei ole kaikkein korkein kissa sen jalat ovat silti kohtuullisen pitkät, niiden avulla naaras loikkaakin pitkälle. Käpälät ovat lihaksikkaat ja tassut kapeat. Tassujen kärjet ovat hopeaisen harmaat. Sin:in kynnet ovat niin vaaleat että ne ovat käytännössä läpinäkyvät. Polkuanturat ovat hailakan harmaat ja koviksi karaistuneet, ne eivät kuitenkaan pidä juurikaan ääntä kävellessä. Sin:in pää on hyvin naarasmainen ja sen piirteet ovat selvästi erottuvat ja kauniiksikin naarasta voisi kuvata. Sin:in silmät ovat terävät ja mantelin muotoiset. Niiden rajat ovat tummat ja silmät ovat väriltään kuulaan harmaansiniset. Valosta riippuen silmät näyttävät joko enemmän harmailta tai sinisiltä. Naaraan viikset ovat valkeat ja leuka on samaa sävyä kuin naaraan varpaat. Sin:in korvat ovat kohtuullisen korkeat, sirot ja terävät kärjistä. Korvien kärjet ovat myös hailakan harmaat. Naaraalla on joitakin arpia, useimmat niistä saatuja tappeluissa tai pystykulkijoiden koneiden aikaansaannoksina. Naaraan kyljessä on leveät, pitkät arvet jotka näkyvät kohtuullisen selkeästi turkin läpi. Niskassa on myös yksi lyhyt viilto ja kurkusta leukaan kulkee yksi ohut, huomaamaton arpi. Vasemmassa korvassa on pieni lovi. Sin:in oikean silmän päällä on kaksi arpea.

 

Luonne

Sin on hyvin äkkipikainen naaras. Sen viha leimahtaa äkisti ja suuttuessaan naaras käy helposti päälle tai kohottaa ääntään. Se osaa kuitenkin hillitä temperamenttiaan, mutta sanoo kyllä loukattuna hyvinkin napakasti takaisin. Sin on yleensä hyvin viileä. Sillä ei ole tapana päästää ketään itsensä lähelle ja on suoraan sanottuna tunnekylmä. Se ei välitä juuri kenestäkään, eikä tunne kuin jonkinlaista rakkautta ainoastaan poikaansa ja kumppaniaan kohtaan (joskaan jälkimmäistä se ei suostu myöntämään.) Sin ei ole anteeksiantavaista sorttia, naaraas kyllä muista sille tapahtuneet vääryydet pitkään. Sin ei ota loukkauksia helposti itseensä sillä naaras loukkaa muitakin yhtenään. Toisin kuin kumppanillaan Liella, Sin:illä on tapana laukoa loukkaukset pokerinaamalla joten jotkut saattavat loukkaantua pahoin hänen sanoistaan. Useimmiten Sin ei mieti turhan paljoa niitä asioita joita sanoo. Naaras ei välitä siitä satuttavatko sen sanat muita vai eivät. Sin on hieman ylimielinen eikä mielellään ota keneltäkään vastaan ohjeita. Naaras seuraa vain ja ainoastaan kissaa jota arvostaa. Sin osaa tehdä järkeviä päätöksiä ja suunnitella, mutta usein sen äkkipikainen luonne saattaa vaikuttaa päätöksiin. Sin nauttii taisteluista ja kuolemanvaarasta, sellaiset tilanteet tuovat Sin:in elämään jännitystä ja naaras rakastaa sen kihelmöivää tuntua turkillaan. Sin ei myöskään välitä kivusta samalla tavoin kuin useimmat. Sen kipukynnys on korkeampi kuin useimmilla, minkä tähden se saattaa olla joskus turhankin uhkarohkea. Sin ei pelkää kuolemaa. Naaras ei myöskään pelkää tappaa, joskus Sin tekee sitä jopa huvin vuoksi. Sin ei oikein osaa surra, naaras ei ole vielä joutunut tilanteeseen jossa olisi oikeasti surullinen, joten se ei tiedä miten toimisi.

 

Menneisyys

Sin syntyi kahdelle kulkukissalle myöhään lehtikadon aikaan. He asuivat Kaksijalkalassa, missä ruoka oli kortilla. Hän oli pentueensa ainoa.  Sin:in emo kuoli, kun naaras oli melko nuori. Tuo jäi kaksin isänsä kanssa. Sin:in isä ei kuitenkaan välittänyt pennustaan sen kummemmin. Kolli opetti tyttärestään taitavaa taistelijaa, mutta pieksi tuon samalla henkihieveriin. Sin kasvoi oppien vihaamaan isäänsä.

Sitten eräänä päivänä hän kohtasi kaduilla ikätoverinsa Lien. Hän näki mustan kollin ukkospolulla, seisomassa pelottomasti kasvot kohti saapuvaa pystykulkijoiden konetta. Sin oli varma että kolli kuolisi, mutta sen sijaan tuo menikin matalaksi juuri ennen kuin pystykulkijoiden kone suhahti hänen ylitseen. Musta kolli odotti koneen käpälien välissä ja nousi vahingoittumana ja virnistäen ylös koneen mentyä ohitse. Sin oli vaikuttunut ja kiinnostunut, ja myös yllättynyt siinä vaiheessa kun kolli tuli hänen luokseen juttelemaan. Silloin Sin ensimmäisen kerran kuuli Lien niemen. He tulivat heti juttuun keskenään ja ystävystyivät. Molemmat heistä olivat ensi alkuun kylmiä kuoreltaan ja äkkipikaisia. Kumpikin heistä oli yhtä uhkarohkea ja piittaamaton.

Sin joutui kahakkaan isänsä kanssa vuoden ikäisenä ja kahakka loppui siihen että tytär surmasi isänsä. Hän asui siitä eteenpäin yksin ja kertoi Lielle, että hänen vanhempansa olivat häätäneet hänet äkkipikaisen ja arvaamattoman luonteensa takia. Hän ei koskaan kertonut kenellekään totuutta isästään. Sin eli uhkarohkeaa elämäänsä Lien kanssa kolme vuotta. He olivat kehittyneet taistelupariksi, joka taisteli saumattomasti yhdessä. He suorastaan kerjäsivät tappeluita, ja heitä pelättiin, sillä he selviytyivät niistä usein voittajina. Heidän mielipuuhaansa oli pystykulkijoiden koneiden kanssa pelleileminen ja he usuttivat toisiaan yhä uhkarohkeimpiin suorituksiin, välittämättä välillä vakavistakin loukkaantumisista.

Sitten eräänä päivänä Sin jäi pystykulkijoiden vangiksi ollessaan tasan 3-vuotias. Hän sähisi ja sylki mutta ei päässyt irti pystykulkijan käpälien otteesta. Lie yritti pelastaa hänet, mutta turhaan. Sin suljettiin pystykulkijoiden koneen vatsaan ja kuljetettiin pois. Naaras oli jo valmiiksi heikko vammoista, joista oli vasta toipumassa kulkukissoja vastaan käydyn taistelun jälkeen. Sin suljettiin häkkiin ja pian naaras huomasi olevansa tiineenä. Kyseessä oli ollut vain lähinnä kokeilu Lien kanssa ennen kuin Sin oli jäänyt kiinni. Kummallakaan heistä ei ollut ollut kumppania ja he olivat tahtoneet kokeilla miltä se tuntuisi, kumpikaan tunnustamatta tunteitaan toisilleen. Sin ei tiennyt, mitä ajatella siitä, että odotti Lien pentuja. Hän ei myöntänyt itselleen rakastavansa kollia, eikä ole myöntänyt vieläkään. Kaikki ei mennyt odotetusti, kun tuli Sin:in aika synnyttää. Pentuja syntyi kolme mutta vain yksi niistä jäi henkiin. Pystykulkijat joutuivat leikkaamaan pennut hänen vatsastaan. Kesti aikansa kunnes Sin toipui sen verran että pystyi jälleen kävelemään. Hän nimesi pienen kollipennun Ghostiksi.

Hän tiesi, ettei voisi jäädä kaksijalkojen paikkaan, niinpä sopivan tilaisuuden tullen hän pakeni yhä sokean pentunsa kanssa. Hän otti mukaansa erään toisen naaraskissan, Rosen, johon oli tutustunut. He harhailivat hetken kahdestaan, kunnes pystykulkijat olivat vähällä saada heidät uudestaan kiinni. Sin usutti Rosea juoksemaan pystykulkijoiden koneen keulan ohitse pelastautuakseen. Rose ei kuitenkaan ollut tottunut sellaisiin uhkarohkeisiin tempauksiin ja naaras kuoli jäädessään auton alle. Sin pääsi pakenemaan pentunsa kanssa.

Sin oli yhä leikkauksesta heikko ja hän ja pentu olivat suojattomia. Hänellä ei ollut aavistustakaan, missä Lie oli ja oliko kolli ylipäätään elossa. Sin oli kuitenkin kiitollinen siitä, ettei häntä oltu ehditty viedä leikkaajalle. Sin teki päätöksen liittyä Sacran johtamaan kulkukissajoukkoon väliaikaisen suojan toivossa. Hän ja Ghost olivat liian avuttomia sillä hetkellä kahdestaan. Kun Sin:in voimat palasivat ja Ghost kasvoi, he jäivät molemmat joukkoon. Vaikka Sin oli edelleen uhkarohkea ja oman tiensä kulkija, hänestä lauman tarjoamat haasteet olivat kiinnostavia.

 

Muuta

  • Sin on taitava taistelija ja puissa kiipeilijä. Naaras ei myöskään pelkää kuolemaa, mistä on sille etua taistelussa.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Sin | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com