Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SEER OF HUNDREDS OF SEAS

vartalokuva

Ikä 7½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Erakko (Edema Ruh)
Asema Ei ole (Näkijä)
Sisarukset Firefly That Flies in the Dark ♀, Nightingale Who Sings on the Branches ♂
Vanhemmat Ice That Burns Hotter Than Fire ♀, Fog That Refuses to Fade Away ♂ †
Kumppani Eagle That Sees Everything ♂ †
Pennut Light Of Northern Skies ♀ †, Honey That Flows from the Tree ♀ †, Moon Who Never Leaves the Night Sky ♀ †, Truth That Likes to Hide ♂
Soundtrack Johanna Kurkela – Satojen Merien Näkijä

 

Ulkonäkö

Seer on melko suurikokoinen naaras. Sen turkki on pitkää ja sotkuista. Turkki on väriltään harmaata ja aina kovilla takuilla. Seerin jalat ovat melko lyhyet naaraan pitkään runkoon nähden, mutta niissä on paljon voimaa. Seerillä on ollut nuorempana hyvinkin leveät lavat jotka ovat iän myötä hieman menettäneet lihasmassaansa. Vanhuudestaan huolimatta naaraan hampaat ovat edelleen puhtaan valkoiset ja kulmahampaat ovat normaalia pidemmät. Seerin runko on melko vankka ja se näyttää edelleen vahvalta. Naaraan rinta, vatsanalus ja kuononympärys ovat vaalean harmaat. Hännänpää on samaa sävyä. Seerin häntä on hieman normaalia pidempi ja pörheä, sen karva ei takkuunnu. Naaraan käpälät ovat voimakkaat ja keskipitkät. Niissä on matalat hailakan ruskeat sukat ja varpaat ovat mustat. Kynnet ovat sirppimäisiksi kaartuvat ja kiiltävän mustat. Polkuanturat ovat koviksi karaistuneet ja savun harmaat. Seerin korvat ovat ehkä hieman normaalia pidemmät ja kääntyvämmät mutta eivät paljon. Korvien sisustat ovat vaaleanpunaista sävyä. Naaraan pää on leveä ja kuono persialaiseen tyyliin hieman littana vaikka naaras ei rotukissa olekaan. Seerillä on pitkät harmaat viikset, jotka ovat kärjistä hieman hopeaiset. Naaraan kuono on vaaleanpunainen. Seerin silmät ovat mantelinmuotoiset ja kirkkaan violetit. Naaraalla on arpia mm. vasemmassa lavassa, takajalassa ja oikeassa kyljessä. Naaraan suun yli kulkee arpi leuasta ylöspäin oikealla puolella. Oikean silmän nurkasta ja vasemman silmän päältä kulkee myös arpi. Seerin silmissä ei kuitenkaan ole vikaa.

 

Luonne

Seer on hiljainen naaras. Sillä ei ole tapana mainostaa itseään turhia. Naaras saattaa olla ensi alkuun hieman varautunut vieraiden suhteen ja saattaa jopa tiuskia niille karkottaakseen ne tiehensä. Seer ei luota kehenkään kovin helposti tai päästä lähelleen, sen mielestä ystävistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Jos naaraalle antaa tarpeeksi aikaa ja siihen tutustuu siitä saa hyvän juttukaverin. Seer saattaa joskus jopa innostua kertoilemaan tarinoita ja naaras on erityisen lempeä pennuille. Seer osaa välillä olla hyvinkin tiukka ja ojentaa kyllä muita jos katsoo sen tarpeelliseksi. Ei kunnioita murhaajia ja luopioita. Naaraalla on oikeudenmukaisuutta ja tekee aina sen minkä katsoo oikeaksi. Seer ei tapa turhaan mutta tekee niin jos on pakko. Naaras ei myöskään pelkää näyttää kynsiään. Seer ei juurikaan tunne empatiaa sellaisia kissoja kohtaan jotka ovat pettäneet sen tai sen luottamuksen ja saattaa olla näille hyvinkin julma. Seerillä on tapana kostaa sille aiheutetut vääryydet. Naaras suuttuu helposti eikä lepy kovinkaan äkkiä, se myös saattaa hyökätä toisen kimppuun ollessaan vihainen. Seer on muissa tilanteissa hyvin kärsivällinen (paitsi jos sitä ärsytetään), vaikka saattaakin tiuskia joskus mitättömistä asioista. Naaras pitää surunsa sisällään ja vain sen silmät peilaavat mitä se tuntee. Seer on hyvin terävä kieleltään ja saattaa joskus jopa saada muut pahastumaan. Sillä on hyvä huumorintaju ja se saattaa usein vitsailla muiden kustannuksella. Seer myös osaa tulkita muita yleensä melko hyvin.

 

Menneisyys

Seer syntyi vuoristossa Kuohuvan Veden Heimoon, silloin naaraan nimi oli Seer That Has Seen Hundreds Of Seas. Naaras oli heimon luolanvartija. Hän eli elämäänsä siellä kolme ensimmäistä vuottaan ja rakastui kissaan nimeltä Eagle That Sees Everything. Kolli oli heimon riistanpyytäjä ja pian naaras synnytti tälle kolme pentua: Light Of Northern Skies, Honey That Flows From The Tree ja Moon Who Never Leaves The Night Sky. Seer oli ylpeä kolmesta pennustaan. Lightista ja Honeysta tuli riistanpyytäjiä ja Moonista luolanvartija. Kului jonkin aikaa ja pian Seer synnytti uuden pentueen. Pentuja oli kaksi mutta vain toinen jäi henkiin. Pienen kollipennun nimeksi tuli Truth That Likes To Hide.

Sitten kurjuudet alkoivat. Suuri kissapeto iski heimoon ja kissoja kuoli. Talvi koitti ja toi mukanaan kylmyyden. Honey ja Light jättivät molemmat heimon. Seer oli tolaltaan heidän lähdöstään ja murtui täysin pedon tappaessa Eaglen. Pian sen jälkeen nälkä vei Moonin. Seer oli sekaisin surustaan ja päätti jättää heimon. Hänen poikansa, Truth yritti saada hänet jäämään mutta Seer oli päätöksensä tehnyt. Hän lähti matkaan yksinään, sillä oli turhautunut heimoonsa ja sen johtajaan joka ei koettanut tehdä mitään uhan torjumiseksi. Naaras taivalsi kauan ja kulki monessa paikassa. Hän viihtyi merien ja järvien lähellä ja matkasi välillä kaksijalkojen hirviöissä. Seer lyhensi oman nimensä ja oli siitä eteenpäin Seer Of Hundreds Of Seas. Naaras oli huomannut kuinka osuva sen nimi oli sillä hän oli tosiaankin nähnyt monta vesialuetta pitkällä matkallaan.

Seer alkoi kuitenkin vanheta ja löydettyään tiensä järvelle hän päätti jäädä. Nyt hän majailee klaanikissojen reviireillä.

Seer törmäsi muun muassa Soundwave-nimiseen kulkukissaan ja auttoi tuota tuon aikeissa löytää pentunsa Suuren Tuhon jälkeen. Naaras itse oli pelastautunut liekkimereltä sukeltamalla järveen ja uimalla saarelle turvaan. Hän vietti tuhon ajan kiven kolossa ja säästyi enemmiltä vammoilta.

 

Muuta

  • Seer on entinen heimokissa. Seer on sukua erakolle nimeltä Lie, sillä tuon emo on Seerin pentu Honey That Flows From The Tree. Naaras on myös sukua Tuuliklaanin Pohjantuulelle sillä myös tämän emo, Light Of Northern Skies on Seerin pentu.
     
  • Seer on edelleen hyvä taistelija ja taitava suunnistaja. Naaras on myös melko hyvä uimari.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Seer | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com