Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NOCTURNO

kuva

Ikä 11 vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Kulkukissa
Asema Asematon
Sisarukset Saw ♂ †, Sacra ♂, Kotkasiipi ♂ †
Vanhemmat Ophira ♀ †, Ferither ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Ääni Tulossa
Soundtrack Tulossa

 

Ulkonäkö

Nocturno ei ole kovinkaan vaikeasti tunnistettavissa, jos tuo sattuu jonkun tielle: vanhan kulkukissan rakenne on kevyt ja askellus enemmänkin liitävää ja tasaisen rauhallista. Tuo ei kokonsa puolesta ole mikään kotikisu, vaan Nocturnolta löytyy niin turkkia kuin korkeuttakin. Kollin kulmaukset ovat pehmeät ja selvälinjaiset, tuon kallo on maskuliinisen jykevä näyttämättä kuitenkaan raskaalta ja käpälät voimakkaat sekä kehoon nähden sopivan pitkät. Nocturnon korvat ovat kolmiomaiset ja pyörekärkiset, viiksityynyt ylevästi korostuneet ja kulmat aavistuksen koholla. Se ei kuitenkaan saa kollia näyttämään hämmästyneeltä, vaan pikemminkin viileältä puoliavoimen ilmeensä kera. Kulkukissakollin häntä on pitkähkö ja tuo kantaa sitä suurimman osan ajasta matalalla, ryhti suorana ja eleet yksinkertaisina. Nocturno ei näytä turhan kopealta, vaikka se kantaakin leukaansa normaalia linjaa ylempänä. Ele luo sille vain sotilaallisen, jokseenkin tyytymättömän kuvan jos sen yhdistää kohotettuihin kulmiin. Siltä löytyy edelleen iästään huolimatta karaistunutta voimaa sekä omaleimaista notkeutta.

Nocturnon puolipitkä turkki on väriltään mustempaa kuin pimein talviyö vailla tähtiä. Se on laadultaan hyvin silkkistä ja tasaista unohtamatta tyylikästä kiiltoa pitkässä päällyskarvassa. Karva ei mene pituudestaan huolimatta helposti takkuun ja vanha kolli pitääkin huolen siististä ulkonäöstään. Nocturnon turkki on pidempää myös kyynärvarsissa aina ranteisiin saakka, ei mitenkään kamalan merkitsevästi että sen pitäisi liehua tuulessa, mutta huomattavasti yhtä kaikki. Sama sillä toistuu takajaloissa ja sille onkin muodostunut normaalia pidemmät housukarvat. Kaiken muun karvoituksen tapaan myös häntäkarvat Nocturnolla ovat pitkät. Sen häntä ei näytä yhtään vähemmän huolitellulta kuin kollin muukaan osa sen ulkomuodosta.

Tunnusomaisin piirre Nocturnossa ovat varmaan sen silmät. Nämä sulaa hopeaa olevat sielunpeilit antavat siitä esille kaiken tarvittavan, eikä kollin tapa katsoa muita jätä kamalasti erehdyksen varaa. Se näyttää samaan aikaan kauniilta ja vaaralliselta, jopa melkein yhtä houkuttelevalta kuin Eedenin puu. Nocturnon silmät ovat teräväilmeiset, muodoltaan mantelia muistuttavat sekä aina laskelmoivat. Ensikertaa Nocturnon tapaavan onkin vaikea uskoa sen päällisenä esiintyvää luonnetta, sillä se tuntuu olevan kaikkea muuta kuin vaikuttaisi. Kaikkea sitä synkkää mustuutta korostavat vielä musta nenä, mustat polkuanturat sekä mustat viikset. Arpia Nocturnolla taas ei niinkään ole.

 

Luonne

tulossa

 

Menneisyys

tulossa

 

Muuta

tulossa

 

Copyright

Luke

©2019 Nocturno | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com