Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LUKKI

vartalokuva | pääkuva | pääkuva

Ikä 5½ vuotta
Sukupuoli Leikattu kolli
Klaani Erakko
Asema Ei ole
Sisarukset 7 muuta nimeämätöntä pentua
Vanhemmat (nimetön) ♀ (?), (nimetön) ♂ (?)
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Game Of Thrones – Two Swords

 

Ulkonäkö

Lukki on hyvin erikoinen kissa myös ulkonäöltään. Lukki on risteytys american curlia ja devon rexiä. Lukin keho on melko raskas, vaikkei kissa lihaksikas olekaan. Toisin sanoen hänellä on isot luut mutta Lukki on siitä huolimatta solakka. Lukilla ei juurikaan ole lihaksia, mutta hän on silti melko jäntevä ja ketterä. Lukki mahtuu isoista luistaan huolimatta kulkemaan ohuistakin raoista. Sen turkki on lähes koko kehossa lyhyttä, nukkamaista ja kiharaa, lukuun ottamatta vatsanalusta, rintakehää, kaulaa sekä häntää joissa karva on pitkää ja paksua. Lukin keho on väriltään musta ja sen turkki on sileää ja kiiltävää. Lukin pää on väriltään nahan värinen ja karvaton. Korvat ovat american curlille tyypilliset kiertyneet ja pyöreähköt. Korvien sisällä kasvaa valkoiset karvatupsut. Lukin leuka ja silmän lähellä oleva läiskä ovat mustat. Näissä kasvaa hitusen ohutta karvaa. Lukin otsa on hieman ryppyinen ja silmät suuret ja ulkonevat. Väriltään ne ovat hailakan ruskeat. Lukin kasvot ovat pyöreät ja leveät. Kuono on leveä ja väriltään musta. Viikset ovat melko pitkät ja valkoiset. Oikean silmän yli kulkee pitkä arpi tuloksena eläinkokeista. Lukin ihossa on myös paikoitellen punertavaa ihottumaa, joka ei tartu, sillä se on tulosta eläinkokeista sekin. Lukin selässä kulkee ohut valkoinen siima niskasta hännän tyveen. Niskassa on kolme ohutta arpea. Lukin jalat ovat hyvin pitkät ja kapeat ja kaikissa paitsi vasemmassa takajalassa on valkoiset varpaat. Kynnet ovat valkoiset ja hyvin läpikuultavat. Polkuanturat ovat hailakan lohen väriset. Lukilla on alapurenta. Lukilla on kolmion muotoinen arpi otsassa Natashan kanssa käydyn selkkauksen jälkeen.

 

Luonne

Lukki on lipevä kissa. Se ei hanki itselleen ystäviä ja viihtyy yksin (ainakaan sellaisia ystäviä joita ei olisi valmis pettämään). Se on tarkkaavainen ja kuulee asioita. Koska Lukki on käynyt leikkaajalla, sitä eivät kiinnosta vastakkaisen sukupuolen edustajat. Toisista leikkaajalla käyneistä kissoista poiketen Lukki ei ole lihava eikä apaattinen. Sillä on kyllä taipumusta lihoa mutta koska Lukki liikkuu paljon, se ei pääse lihomaan liiaksi. Lukki on viekas ja taitava juonittelija. Se siirtyy niiden puolelle jota sitä huvittaa auttaa ja saattaa heti myös pettää ne. Lukki osaa puhua kissoja puolelleen ja ympäri ja käytteleekin kieltään yhtä terävänä aseena kuin toiset kissat kynsiään. Lukki osaa valehdella toisille ilman tunnontuskia. Se ei suutu koskaan vaan pysyy aina lipevän rauhallisena. Lukki hymyilee yleensä omaa, omahyväistä hymyään joka saa useat raivostumaan. Lukki kuulee asioita ja sen tiedot saattavatkin olla joillekin hyödyksi, joillekin vastaan. Lukilla on käytössään monia kissoja joita se kutsuu ”pikkulinnuikseen” pieniä käskyläisiä jotka vakoilevat huomaamattomasti sen puolesta. Lukilta ei jääkään juuri mitään huomaamatta ja sillä on yllättävän laaja tietovarasto lähes kaikkien kissojen tulemisista ja menemisistä. Lukin kätyreitä on soluttautuneina myös klaaneihin eikä Lukki paljasta koskaan kätyreidensä nimiä. Lukin mielestä jokaisella kissalla on hintansa ja se auttaa mielellään toisia jos hinnasta sovitaan. Joskus Lukki auttelee tiedoillaan muita ihan vain omaksi huvikseen ja joskus syöksee suohon. Lukkia ei kiinnosta kohota korkeaan asemaan missään vaan viihtyy sivussa valtapeleistä, tökkimässä omia käpäliään soppaan aina kun parhaaksi katsoo. Lukilta ei jääkään mikään huomaamatta ja jotkut jopa uskovat että sillä on taipumus tietää asioita etukäteen. Lukki pitää kuitenkin vain korvansa höröllä ja pysyttelee varjoissa, poissa valokeilasta.

 

Menneisyys

Lukki syntyi kaksijaloille risteytyspentuna suureen pentueeseen. Hän ei juurikaan muista pentuajoistaan mitään eikä hänelle oltu annettu kunnollista nimeä. Hän oli vain pentu numero 8, pentueensa pienin. Lukki annettiin pois koe-eläimeksi koska kukaan ei ollut lopultakaan kiinnostunut pienestä ja rumasta risteytyskissasta. Lukki vietiin leikkaajalle jo varhaisessa iässä eikä se muista juuri mitään ajasta ennen leikkaajalla käyntiä. Lukille tehtiin testejä kosmetiikkatuotteilla ja lääkkeillä. Ne saivat hänet tuntemaan olonsa heikoksi ja väsyneeksi. Hän kärsi ihottumista, huonovointisuudesta, allergioista ja välillä Lukin silmät jopa muurautuivat kokonaan umpeen.

Lopulta Lukki sai tarpeekseen, vuoden ikäisenä ja saatuaan sopivan tilaisuuden, hän pakeni häkin oven alitse. Rautaverkko repi Lukin niskaa jättäen siihen arvet. Lukki harhaili pitkästi itsekseen ja aina kun vastaantulija kysyi hänen nimeään leikattu kolli vastasi olevansa Lukki. Sen nimen hän otti kantaakseen ja siitä eteenpäin kaikki ovat tunteneet kissan nimellä Lukki. Lukki huomasi pian että hänellä oli kyky kuulla asioita ja puhua muita ympäri. Ajan kuluessa hän oppi kuuntelemalla ymmärtämään hieman kettujen ja mäyrien puhetta ja hankki itselleen suuren joukon kätyreitä, jotka kuiskuttelevat hyödyllisiä ja vähemmän hyödyllisiä tietoja hänen korviinsa. Nyt Lukki asustelee milloin missäkin järvireviirin läheisyydessä ja aina hänen pikkulintunsa kertovat hänelle uusia ja hyödyllisiä tietoja.

Lukki jututti useampaakin kissaa järvellä ollessaan ja kiinnostui mustasta kulkukissasta joka väitti itseään Samiksi mutta ei suostunut kertomaan oikeaa nimeään. Lukki päätyi juttusille Sacran, kulkukissojen johtajan kanssa ja solmi tuon kanssa sopimuksen. Lukki lupasi kertoa omia tietojaan Sacran hyväksi jos tuo ottaisi hänet laumaansa. Pian Lukki ilmoittikin Sacralle Häivähdystähden lähdöstä järveltä ja päätti itseä lähteä perässä.

 

Muuta

  • Lukilla on monta kätyriä, joita kolli kutsuu ”pikkulinnuikseen”. Nämä kätyrit kertovat hänelle paljon asioita ja hän tietääkin lähes kaikista järvireviirin ympärillä tapahtuvista asioista ja juuri mitään keskustelua ei käydä ilman etteikö Lukki sitä kuulisi. Pikkulintuja on myös kaikkien klaanien joukossa. Lukki käyttelee tietojaan milloin mitenkin ja saattaa joskus auttaa muita jos hinnasta sovitaan.
     
  • Lukki tietää lähes kaikki alueen kissojen menemiset ja tulemiset ja myös asioita kauempaa. Sillä on monia kätyreitä joita kolli kutsuu ”pikkulinnuikseen” klaaneihin soluttautuneina ja muualla. Tieto on siis Lukin taito ja se ymmärtää jonkin verran kettujen ja mäyrien kieltä. Lukki ei juurikaan osaa taistelija mutta on taitava väistelijä ja piiloutuja. Lukki on myös taitava käyttämään kieltään.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Lukki | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com