Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LIE

kuva

Ikä 4½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Erakko
Asema Ei ole
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Honey That Flows From The Tree ♀ †, Lust ♂
Kumppani Sin ♀
Pennut Ghost ♂
Soundtrack Within Temptation – Dangerous

 

Ulkonäkö

Lie on rakenteeltaan vahva ja jäntevä kolli. Se on lihaksikas, muttei millään lailla raskas. Kollin keho on sulava ja notkea. Lie on normaalia kollia ehkä hivenen kookkaampi, muttei merkittävästi. Lien selkä on hieman korkeutta pidempi. Kollin voimakkaat lihakset erottuvat hyvin lyhyen turkin alta. Lien turkki on kokonaan kiiltävän mustaa ja lyhyttä. Sysimusta turkki on päältä karkeaa ja aluskarva on tiheää ja pehmeää. Kollin turkki suojaa hyvin kylmältä, tuulelta ja sateilta, sekä vaimentaa myös hyvin iskuja. Lien häntä on normaali mittainen, lyhytkarvainen ja kärjestä pyöreä. Lien jalat ovat jäntevät ja normaalipituiset. Kollin lavat ovat vahvat. Polkuanturat ovat mustat ja koviksi karaistuneet ja kestävät ihmeellisen hyvin kovalla asfaltilla ja kivillä juoksua. Kollin kynnet ovat mustat, kiiltävät, pitkät ja kaartuvat sirpeiksi. Kynsillä saa revittyä pahoja haavoja. Lien pää on kolmionmallinen ja kuono suippo. Kuononpää on musta samoin alaspäin kaartuvat keskipitkät viikset. Lien silmät ovat mantelinmuotoiset ja väriltään syvän pistävän keltaiset. Lien korvat ovat suipot ja teräväkärkiset. Kollin hampaat ovat valkoiset ja terävät. Lien oikeassa lavassa, kaulassa ja kyljissä on muutama pitkä rosoreunainen arpi. Myös niskasta löytyy yksi lyhempi.

 

Luonne

Lie on hyvin erikoinen persoona. Kolli on aina itsevarma ja muille kuin tuttavilleen kylmä. Hän katsoo monesti kissoja joita ei tunne, tai halveksii, alaspäin ja on kova härnäämään muita. Lie on yleensä viileän rauhallinen eikä näytä muille tunteitaan sillä pitää sitä heikkouden merkkinä. Hänen liikkeistään saa rennon ja itsevarman vaikutelman ja hän näyttää pelottomalta mitä mielikuvaa Lie pitääkin mielellään yllä. Lie pystyy valehtelemaan hyvin vakuuttavasti ja valheita, joita hän usein sirottelee puheeseensa, on vaikea havaita ja kolli myös kantaa niitä hyvin. Kollilla on hyvä muisti ja hän yleensä muistaa kaikki tapaamansa henkilöt ja asiat joita on mahdollisesti heille valehdellut, tästä hän on saanut nimensäkin. Lie on uskollinen ensisijassa itselleen, mutta jos sen kunnioituksen ja luottamuksen ansaitsee, kolli on hyvinkin lojaali ystävä. Lie ei hanki itselleen montaa läheistä ystävää, mutta ystävänsä pitää lähellään ja on heille uskollinen. Lie on hieman äkkipikainen mutta on oppinut iän myötä hallitsemaan itsensä paremmin. Lie on hyvin uhkarohkea ja usein jopa välinpitämätön omasta hengestään. Tämä on kollille suuri etu taistellessa, se nimittäin uskoo, ettei sillä ole mitään menetettävää, ja pystyy näin ollen suorituksiin joita muut kissat ehkä harkitsisivat hetken kauemmin. Lie onkin usein käynyt lähellä kuolemaa uhkarohkeiden tempaustensa ansiosta, mutta niiden ansiosta kolli myös selviytyy usein taisteluista voittajana. Lie ei pelkää pystykulkijoita tai niiden koneita. Kolli on tottunut kulkija kaupungissa ja melkein mastossa kuin maastossa. Lie nauttii kaikista eniten taisteluista ja kaikista tilanteista mihin sisältyy kuolemanvaara, sillä ne ovat yleensä ainoita tilanteita joissa kolli kokee tuntevansa jotakin. Kolli ei pelkää tappaa eikä ole kaikista oikeudenmukaisinta tyyppiä. Hankkii mielellään liittolaisia jos katsoo sen tarpeelliseksi ja on yleensä näille uskollinen, elleivät nämä petä sitä.

 

Menneisyys

Lie syntyi Honey-nimiselle naaraalle myöhään lehtikadon aikaan. Lie oli vahinkopentu sekä pentueensa ainoa. Hän ei ikinä tavannut isäänsä. Honey ei todellakaan ollut tyytyväinen saatuaan pennun, mutta piti siitä kuitenkin huolta. He asuivat suuren, saasteisen pystykulkijoiden paikan kaduilla pienellä kujalla, pahvilaatikossa jonne Honey oli yksin pentunsa synnyttänyt.

Lie kasvoi ja jo kolmen kuukauden ikäisenä se huomasi kykenevänsä valehtelemaan sujuvasti ja pian jo puolet sen puheesta oli pelkkiä valheita. Pentu ei kuitenkaan ollut yhtä hyvä säilyttämään valheitaan kuin nykyään ja emo huomasi ne. Honey suuttui ja sanoi, ettei pennun suusta kuullut muuta kuin valheita ja nimesi hänet Lieksi.

Lie kasvoi ja pikkuhiljaa he Honeyn kanssa lähtivät kiertelemään, kuten Honeyllä oli ollut tapana ennen Lien syntymää. Lie muuttui pikkuhiljaa kylmemmäksi ja pistäväksi kieleltään, emolta kun ei sille kovin paljoa huomiota liennyt, oli kollin huolehdittava itse itsestään. Hän opetteli elättämään itse itseään, vaikka Honeyn kanssa yhä asustikin. Ollessaan kuuden kuukauden ikäinen hän tapasi niillä kulmilla, joille he olivat asettuneet asumaan, ikätoverinsa, Sin-nimisen kulkukissanaaraan. Heistä tuli heti ystävät. He olivat hyvin samankaltaisia ja tulivat siksi hyvin toimeen keskenään. Molemmat heistä olivat aluksi ulkokuoreltaan kylmiä ja kieleltään teräviä. He olivat hyvin läheisiä keskenään ja Sin, äkkipikaisempana kuin Lie, kertoi että hänen vanhempansa olivat häätäneet hänet sen tähden.
He alkoivat viettää enimmäkseen aikaa keskenään ja kävivät välillä tapaamassa Honeytä. He kulkivat monessa paikassa ja viipyivät retkillään päiviä, ja aina Honey syytti häntä varomattomuudesta, vaikkei pojasta muuten juuri piitannutkaan kuin vanhuudenpäivien turvaksi.

Kului kolme vuotta ja elämä pysyi suhteellisen ennallaan. Lie ja Sin olivat edelleen yhdessä ja, vaikkei kumpikaan sitä tunnustanutkaan, he olivat molemmat rakastuneet toisiinsa. He olivat molemmat uhkarohkeita ja kiistatta sen pystykulkijoiden paikan kissoista arvoasteikolla ylimpinä. He eivät eläneet laumassa, mutta monet kaikkosivat heidän tieltään. Lie ja Sin olivat kehittäneet itselleen taistelutaktiikan ja he taistelivat saumattomasti yhdessä, eikä kumpikaan heistä pelännyt kuolemaa. Heidän tavallinen harrastuksensa, mikäli taisteluita ei ollut tarjolla, oli pilailla kaksijalkojen koneiden kustannuksella. He kumpikin olivat onnistuneet uskottelemaan itselleen, ettei ollut muuta tapaa tuntea mitään kuin adrenaliinivirta kuolemanvaarassa, ja se oli osin tottakin heille. Heillä oli tapana juosta aivan koneiden edestä testaten ja härnäten toisiaan kumpi oli uhkarohkeampi. Heidän erityinen temppunsa oli juosta tielle ja kyyristyä koneiden renkaiden väliin ja odottaa kunnes se oli ajanut ylitse. Kumpikin heistä oli monesti vähällä kuolla mutta he oppivat uhkarohkeudestaan ja pian he olivat harjautuneita liikkujia pystykulkijoiden poluilla.

Honey oli sillä välin tullut vanhaksi. Hän ei pitänyt poikansa uhkarohkeasta elämäntavasta ja alkoi olla huolissaan että tämä kuolisi, eikä kukaan enää olisi pitämässä hänestä huolta. Eräänä päivänä, kun Lie ja Sin viikkojen jälkeen tulivat häntä katsomaan, Lie melkein kohtalokkaista haavoista toipumassa, Honey suuttui. Hän alkoi huutaa pojalleen ja sanoi että tämä oli vastuuton ja huimapäisyys oli kaikki Sin’in syytä ja käski kollia jättämään tämän. Lien ilme muuttui kylmäksi ja hän alkoi riidellä emonsa kanssa, mutta tämä ei antanut periksi. Lopulta Lie tappoi emonsa ja he lähtivät Sin’in kanssa lopullisesti.

Kaksikko taivalsi pitkästi jatkaen omaa elämäntyyliään. Sin jo kerran melkein kuoli koneen osuessa siihen mutta naaras toipui ja kumpikin heistä jatkoi ennallaan, vieläkään tunnustamatta tunteitaan. Kunnes sitten eräänä päivänä, heidän juostessaan pystykulkijoiden poluilla yksi pystykulija nappasi Sin’in. Vaikka Lie kuinka yritti, hän ei saanut naarasta takaisin ja pystykulkija laittoi hurjasti rääpivän naaraan koneen vatsaan ja ajoi pois. Lie jäi yksin. Hän oli pitkään vailla suuntaa ja vaelteli päämäärättömästi. Viimein hän tunnusti itselleen rakastavansa naarasta, mutta uskoi tämän kuolleen. Lie jatkoi yksin omaa elämäntyyliään Sin’in muistoksi ja harjoitteli taistelemaan yksin.
Lopulta hän saapui pystykulkijoiden paikkaan lähelle metsäkissojen reviirejä.

Kolli törmäsi ensimmäiseksi Lucasiin, jonka identiteettiä myöhemmin välillä käytti tavatessaan uusia henkilöitä. Lie tahtoi udella lisää klaanikissoista, mutta Lucasilla ei ollut hänelle aikaa, joten he hyvästelivät toisensa ja jatkoivat matkaa. Lie myöhemmin törmäsi muun muassa Sielutassuun, Stellaan ja otti yhteen (vain huvikseen) Jasonin, sekä Varjoklaanin Kidetassun, Tuhkasydämen ja Varpuspennun kanssa. Vähän ennen Suuren Tuhon alkua Lie tapasi naaraskissan nimeltä Legend ja he taistelivat mäyrää vastaan. Lien yllätykseksi hän tunsi luottamusta naarasta kohtaan ja päätyi kertomaan tuolle menneisyydestään, mistä on kertonut harvoille. Hänen yllätyksekseen Legend ei heti tuominnutkaan häntä ja yllätyksekseen Lie huomasi saaneensa itselleen ystävän.

Suuren Tuhon alkaessa Lie oli Legendin kanssa ja Lie raahasi naaraan pois liekkien tieltä. Lie lähti hetkeksi omille teilleen, mutta juteltuaan Lukin kanssa hän sai vihiä, että Legend saattoi olla pulassa ja riensi naaraan luo. Lie päätti pysyä jälleen Legendin matkassa sillä sanoi, ettei tämä osaa pysyä poissa pulasta.

Lie melkein tapatti kotikissa Lilin johdattamalla tuon ukkospolulle, jossa pentu joutui auton töytäisemäksi mutta toipui nipin napin.

 

Muuta

  • Uskoo kumppaninsa Sin’in kuolleen tämän jäädessä pystykulkijoiden vangiksi.
     
  • Lie on hyvä taistelija, sillä kolli ei usko, että sillä on mitään menetettävää ja pystyy näin ollen hyvinkin uskaliaisiin suorituksiin. Kolli on hyvä suunnistaja ja taitava liikkumaan pystykulkijoiden paikassa ja niiden koneitten keskellä.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Lie | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com