Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LEGEND

kuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Kulkukissa
Asema Kulkukissa
Sisarukset Flower ♀, Fire ♀ †, Dream ♀ †
Vanhemmat Mist ♀ †, Shadow ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Demi Lovato - Let It Go

 

Ulkonäkö

Legend on ruumiinrakeenteeltaan siro ja virtaviivainen naaras. Tuon turkki on puolipitkää ja laadultaan pehmeää, melkein silkkistä. Turkki on väriltään tumman- ja vaaleanruskean sekoitusta. Se suojaa hyvin kylmältä ja tuuli saa sen liehumaan kauniisti. Naaraan silmät ovat mantelin muotoiset ja väriltään kirkkaan tummansiniset. Tuon korvat ovat sopivan kokoiset ja päistä suipot. Kuono on vaaleanpunainen ja kuonon ympärys on hiukan vaaleammanruskeaa kuin muualla. Pienet, sievät tassut, mutta pitkät, terävät ja sirppimäiset kynnet. Kynnet ovat vitivalkoiset. Hampaat ovat pitkähköt ja terävät. Ne kaartuvat hiukan sisälle päin ja ovat väriltään valkoiset. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, mutta oikeassa etukäpälässä se on puoliksi harmaa. Pitkät, valkoiset viikset. Häntä on tavallisen pituinen.

 

Luonne

Legend on ujo ja lempeä, mutta suuttuu helposti. Naaras ei uskaltaisi puhua kenenkään kanssa, mutta jos joku kysyy häneltä jotain, niin vastaa empien. Legendiin on aika helppo ystävystyä. Siis, jos on ystävällinen. Tuo on hiljainen, eikä viihdy isossa porukassa. Joka kerta, kun naaras on isossa kissa joukossa, hän hermostuu ja yrittää olla niin ettei kukaan kiinnittäisi häneen huomiota. Legend suuttuu helposti, vaikka onkin ujoimmasta päästä. Suuttuessaan Legend on kuin suuttunut mäyrä. Hän raivoaa jokaiselle joka sattuu häntä vastaan. Naaras yrittää auttaa kaikkia apua tarvitsevia kissoja. Ei pidä taisteluista. Paitsi, jos hän on suuttunut. Silloin naaras itse tappelee mukana eikä epäröi tappaa.

 

Menneisyys

Legend syntyi neljän pennun pentueeseen kahdelle kulkukissalle. Hän oli pentueen nuorin ja jäi siksi muiden sisarustensa varjoon. Legendin emon nimi oli Mist ja isän nimi oli Shadow. He elivät metsässä lähellä kaksijalkalaa. Pentueen vanhin pentu, Flower, sai eniten huomiota Mistilta ja Shadowlta. Legend oli pennuista ensimmäinen, joka sai kerran kiinni hiiren. Flower tietenkin sai kaiken kunnian, koska valehteli, että oli napannut sen itse, vaikkei edes osannut metsästää. Mist kehui Floweria ja sanoi muille, että heidän pitäisi ottaa mallia hänestä. Legendin kaksi muuta sisarusta, Fire ja Dream palvoivat isosiskoaan ja halusivat olla kuin hän. Eräänä päivänä Flower ja Fire lähtivät kaksistaan saalistamaan. Myöhemmin vain Flower palasi ja selitti 'järkyttyneenä', että mäyrä tappoi Firen. Aluksi Legend ei välittänyt siitä. Seuraavan kerran Flower lähti Dreamin kanssa ja jälleen vain Flower palasi. Tällä kertaa hän selitti, että Dream oli hukkunut. Legend alkoi jo epäillä, että Flower tappoi heidät, muttei uskaltanut mainita siitä. Pian Shadow kuoli jäätyään hirviön alle. Kaikki olivat surullisia. Kaikki paitsi Flower. Sitten kerran Flower pyysi Legendiä kanssaan saalistamaan. Mist sanoi, että se oli hyvä idea, joten Legend lähti vastahakoisesti siskonsa mukaan. Erään joen varrella Flower tönäisi Legendin veteen. Naaras ei osannut vielä uida ja hänen siskonsa tiesi sen. Legend kuuli vain Flowerin ilkeän naurun kunnes painui veden alle. Seuraavana päivänä hän heräsi joen rannalta. Kuin ihmeen kaupalla hän oli selvinnyt. Tuona päivänä Legend oli ollut 1-vuotias. Ja siitä päivästä lähtien hän on ujostellut, jopa pelännyt muita kissoja.

 

Muuta

  • Flower, hänen siskonsa on elossa.
     
  • Legend on ketterä jaloistaan. Naaras osaa juosta nopeasti ja kiipeillä hyvin. Hän osaa myös liikkua äänettömästi.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Legend | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com