Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KUUNKUISKAAJA

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Erakko
Asema Ei ole
Sisarukset Valonpisara ♂, Riekonsiipi ♂, Taivaan Liito ♀
Vanhemmat Sateen Lehti ♂ ?, Vehreä Nurmi ♀ ?
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Naaraan turkki on hopeanharmaa ja siinä on tummanharmaita läikkiä. Hänellä on siniset, sokeat silmät, jotka kuunvalossa näyttävät tavallisen kissan silmiltä. Korvat hänellä ovat terävän kolmion muotoiset. Vasemmassa korvassa on pieni lovi ja oikean korvan päästä puuttuu pieni palanen. Naaraan ruumiinrakenne on melko siro, ja hänellä on paljon notkeutta. Jonkin verran lihaksiakin häneltä löytyy. Naaraan turkki on sileää ja melko lyhyttä. Se on hyvin pehmeää ja usein hyvin puhdas. Hänellä on häntä, jonka täplät tummenevat tummenemistaan hännänpäähän. Kuunkuiskaajan anturat ovat hellän vaaleanpunaiset, samoin kuin hänen nenänsä, joka on myös osittain harmaa. Naaraan käpälät ovat tummanharmaat. Kynnet ovat sirot ja puhtaan valkoiset, aivan kuten hänen hampaansakin.

 

Luonne

Kuunkuiskaaja on hiljainen naaraskissa joka ei turhia höpöttele. Hän puhuu yleensä vain silloin, kun joku kysyy jotain tai muuten vain, jos hänellä itsellään on asiaa. Naaras usein harkitsee sanomisiaan ennen kuin sanoo mitään, mutta kiukustuneena tuskin ajattelee, mitä sanoo. Hän osaa olla vihainen kun sille tuulelle sattuu, mutta yleensä hän on ihan lempeä ja rauhallinen. Uuden kissan kohdatessaan hän usein pitää varansa, mutta on nopeasti ystäviä tämän kanssa, mikäli toinenkin kissa tahtoo ystävystyä. Naaraalla on melko pitkä pinna, mutta tarpeeksi kun häntä ärsyttää, hän kyllä voi antaa ympäri korvia. Hän pysyy usein itsekseen ja vetäytyy usein omaan rauhaansa, mutta saattaa kaivata joskus seuraakin.

 

Menneisyys

Kuunkuiskaaja syntyi kahdelle kulkukissalle kolmen sisaruksensa kanssa. Hän oli pentueen toiseksi vanhin kissa Riekonsiiven jälkeen. He elivät pentuaikansa melko rauhassa.

Valonpisara kuitenkin keksi eräänä yönä, että he voisivat hiippailla pois nukkumapaikoiltaan. Neljä pentua hiipi pois pesäksi muutetusta pienestä, vanhasta ketunonkalosta ja asteli yön pimeyteen. Riekonsiipi ohjasti sokeaa pikkusisartaan ja muita kahta metsän aluskasvillisuuden läpi. Kuunkuiskaajan aistit olivat valppaina ja hän kuuli hyvin pienen suhahduksen kun siivet viistivät ilmaa. Hän käski pentujen äkkiä hajaantua ja tunsi korvaansa raapaisevan terävät kynnet. Muut pennut kiljaisivat  olennon jatkaessa matkaansa ilman saalista. Kuunkuiskaajan korviin jäivät pienet arvet muistoksi ensimmäisestä seikkailusta ulkona.

Muutaman vuodenajan kuluttua pennut lähtivät yksi toisensa jälkeen omilleen, tosin eivät aivan mahdottoman matkan päähän toisistaan. Kuunkuiskaaja lähti matkaan viimeisenä. Hän oli oppinut tuntemaan emonsa kertomuksella millaista maata hänen tassujensa alla oli, sieltä löytäisi riistaa. Millaisia yrttejä tarvitsisi ja miltä ne tuoksuivat, jotta hän mahdollisesti onnistuisi parantamaan saamansa haavat jos jotain tapahtuisi. Kuunkuiskaaja vaelsi pitkään ja asettui lopulta aloilleen pieneen onkaloon. Hän on sen jälkeen vaihtanut usein paikkaansa saadakseen ympäröivästä maailmasta kokonaiskuvaa.

 

Muuta

  • Kuunkuiskaaja on sokea.
     
  • Tietää melko paljon erilaisista yrteistä. Oppii uusia asioita, kun hieman niitä pänttää ja jaksaa olla kärsivällinen hänen kanssaan siinä suhteessa. Kuunkuiskaaja on myös ihan hyvä tutustumaan kissoihin.

 

Copyright

Storm

©2019 Kuunkuiskaaja | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com