Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HUNDRED

kuva

Nimi Sherardii
Ikä 2 vuotta
Sukupuoli Naaras

Klaani Kulkukissa
Asema Oman joukkonsa johtaja
Sisarukset Avantasia ♂ †, Hummingbird ♀ †
Vanhemmat Cerise ♀ †, Casse ♂ †
Kumppani Zachail ♂ †
Pennut Nimettömiä, kuolivat hieman syntymänsä jälkeen
Soundtrack Dragon Dances String Orchestra | Army of Strings

 

Ulkonäkö

Hundred ei ole se maailman suurikokoisin ilmestys, mutta kaiken sen menetetyn massan ja koon korvaa kauniin räiskyvämerkkinen, tummaakin tummempi turkki. Oranssit merkit matkivat syksynlehtien liekkinsävyistä kirjoa ja tumma pohja taas peilaa sydäntalven synkimmän yön pimeyttä. Turkki on laadultaan kuin hienointa samettia, josta jopa kuninkaalliset saavat haaveilla, vaikka se ei niinkään hulmahtele kuin Esmeraldan huivi, vaan kasvaa hyvinkin tiheästi vartalonmyötäisenä ja siistinä.

Hundredin liikkumistapa on sutjakka ja varmasti hyvinkin persoonallinen, saattaahan se ravata ja hypähdellä kuin parahin kouluhevonen konsanaan. Se ei ole mikään vähäeleinen tai ilmeiltään kylmähkö, vaan juuri päinvastainen, mutta kannattaa oppia erottamaan, missä vaiheessa ystävällinen hymy muuttuu myrkyllisen suloiseksi. Naaraalla on korkealle päälaelle sijoittuvat, kolmiomaiset korvat kera pyöreiden kärkien, kun otsapenger sillä taas on avoin ja muu keho hyvin selkeäpiirteinen. Hundred on selvästi naaraskissa ja vieläpä sieltä paremmasta päästä, vaikka se ei niinkään, ainakaan tietoisesti, korosta yksinkertaista kauneuttaan yliampuvilla eleillään. Se on tyylikäs ja suoraselkäinen, hyväryhtinen tapaus ilman ylimielisen kylmää pilkettä silmäkulmassaan.

Silmensä väri sillä sattuu olemaan hieman erikoisempi tapaus, sillä turkin kaksivärisestä maailmasta ne paistavat hyvinkin selkeästi esille. Violetit, jopa hieman lilaa tavoittelevat sielunpeilit ovat ilmeikkäät ja veikeästi säihkyvät, muodoiltaan kuin mantelit ja katseeltaan avoimet. Hundredin ilmestyminen ei jätä ketään kyllä kuivaksi, ei sanan missään merkityksessä, sillä onhan se ulkomuotonsakin puolesta jo niin hurmaava persoona!

 

Luonne

Hundredin voisi kuvitella olevan hyvinkin pahamaineinen, suorastaan tappamaan kykenevä hahmo kissojen keskuudessa, mutta ehei! Sen luonne on hyvinkin pirteä ja veikeä, eikä se jätä kyllä ketään kylmäksi ilmestyessään paikalle. Joskin sen yliampuva, jopa teatraaliin taipuvainen luonne saattaa hiillostaa muiden kärsivällisyyttä, leikittelee Hundred oikein mielellään muiden ärsytyskynnyksellä. Se ei kuitenkaan ole typerä, vaan tietää selvästi pelin rajat, mutta se ei todellakaan pelkää itsensä puolesta, vaan antaa jutun lentää oikein tyylikkäästi.

Se on päällisin puolin hyvinkin neitimäinen ja viekotteleva, mutta sillä on myös vakava puolensa, joka ei ole aluksi täysin ruudinkyllästämää tappuraa. Mutta niin, vain aluksi. Hundredilta löytyy johtajapersoona, mutta se ottaa muidenkin mielipiteet hyvin huomioon, jos tilanne on siihen sopiva. Se ottaa elämän ja kuoleman kysymyksen todella vakavasti, eikä se ole turhaan tappamassa, mutta on sitten eri asia, minkä se kokee turhaksi ja minkä ei. Naaras onkin hyvin hämäävä pirteän kuorensa kanssa, sillä silloin kun se suuttuu, alussa lentäneet kipinät roihauttavat rajun tulimyrskyn, jota ei helposti sammuteta. Se kostaa varmasti kaikki kokemansa vääryydet, eikä se todellakaan siinä vaiheessa jää säästelemää ruutia. Hundred ei kiertele, vaan se näyttää selvästi, mitä mieltä se on asioista. Niinpä voit olla varma, että kun se suuttuu, se ei jätä sanomatta sanaakaan, ja kun se on iloinen, sen kyllä huomaa ärsyynnykseen saakka.

Naaras on seurallinen ja hyvin sosiaalinen tapaus ja sen kanssa tuntuisi olevan helppo ystävystyä. Useimmiten se on kuitenkin hyvin valikoiva seurastaan, vaikka sitä ei heti huomaa ja täten ensimmäinen tapaaminen saattaa jäädä myös viimeiseksi Hundredin kadotessa tuhka tuuleen. Se etsii elämäänsä vain mielenkiintoisia kontakteja, jotka eivät suoraan hämäänny sen kirpeän kuplivasta luonteesta.

 

Menneisyys

Tulossa, kun peli on edennyt sen verran, että menneisyys on hyvä paljastaa. Siihen saakka hyshys.

 

Muuta

  • Nykyään johtaa omaa noin satapäistä kulkukissoista, lupioista, erakoista ja entisistä kotikissoista koostuvaa joukkoaan. Hundred asuu joukkojensa kanssa vuorilla niin korkealla huipulla, josta lumi ei sula koskaan pois. Siellä on syvälle vuoren uumeniin menevä luolasto, minne mahtuu paljon kissoja.
     
  • Hundred oli pentueensa ainut, mutta Avantasia ja Hummingbird ovat silti tuon sisaruksia. Nuo ovat vain vanhempiensa aikaisemmasta pentueesta. Hundredilla ei ole kamalan syvää kosketusta vanhemmista sisaruksistaan.
     
  • Hundredia ei niinkään tarvitse pelätä taistelussa, mutta se on osoittautunut ihan näppäräksi myrkyllisten yrttien saralla. Se ei tunne kamalasti parantavia tai oloa helpottavia, vaan on mieltynyt etenkin kuolonmarjoihin ja myrkkykatkoihin.

 

Copyright

Luke

©2019 Hundred | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com