Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HEAVY RAIN

turkin väri | vartalokuva

Ikä 5 vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Kulkukissa
Asema Oman joukkonsa johtaja
Sisarukset Clear ♂
Vanhemmat tuntematon ♀ (?), tuntematon ♂ (?)
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Within Temptation - Titanium (David Guetta Cover)

 

Ulkonäkö

Heavy Rain ei ole mitenkään pienikokoisin naaraskissa. Se on rodultaan maine coon, ja sen tähden keskivertoa naaraskissaa suurempi. Huolimatta suuresta koostaan Heavy Rain ei ole kuitenkaan mitenkään raskastekoinen. Naaras on ennemminkin sulava ja jäntevä. Suuresta koostaan huolimatta tuo on ketterä liikkeissään ja hyvin notkea. Lihaksiakin naaraalta löytyy, kuten useimmilta kulkukissoilta yleensäkin, ja ne näkyvät lähinnä yksinomaan liikkeessä. Muutoin paksu karvapeite peittää ne alleen. Heavy Rainin turkki on pitkää, tuuheaa ja takkuuntuu helposti. Naaraalla kuitenkin on tapana nyppiä turkkiaan hieman lyhemmäksi, ettei se sotkeutuisi joka paikkaan. Sen tähden pidempää karvaa on lähinnä rintakehässä, kaulassa ja pitkässä huiskumaisessa hännässä. Naaraan turkki pitää erinomaisesti pakkasta ja hylkii vettä, kuten jokiklaanilaisen turkki. Heavy Rainin jalat ovat kohtuullisen pitkät ja soveltuvat erinomaisesti sekä uimiseen että kiipeilyyn. Naaraan pitkä ja tuuhea häntä tasapainottaa hyvin naaraan kulkua. Heavy Rainin turkki on väritykseltään smoke black, eli siinä on liukuen sekä mustaa että savunharmaata. Mustat kohdat naaraan turkissa ovat pikimustia. Suurimmat mustat alueet ovat naaraan vatsanalla, sekä niskassa. Heavy Rainin tassut ovat leveät ja kantavat naaraan painon hyvin, varpaat ovat kokonaan pikimustat, vaikka siitä ylöspäin tassuissa esiintyy myös savunharmaata väritystä. Heavy Rainin pää on melko leveä naaraalle ja väritys kasvoissa on kokonaan musta. Naaraalla on taipuisat pitkät, mustat korvat joiden kärjissä on pienet mustat tupsut. Naaraan silmät ovat väriltään siniharmaat, väritys luo silmiin hiukan erikoisen pistävän katseen. Naaraan silmien alapuolella on ohut savunharmaa ”rajaus”. Naaraan kuono on pikimusta samoin kuin viikset. Myös Heavy Rainin polkuanturat ovat mustat, koviksi karaistuneet ja äänettömät. Naaraan kynnet ovat terävät, pitkät ja kaarevat. Väriltään kynnet ovat mustat. Heavy Rainilla on lovi oikeassa korvassa ja arpi, joka nousee naaraan leuan alta vasemman silmän ylitse ja otsalle. Molemmat arvet naaras on saanut nuorena. Naaraalla on nuorempana sattuneen onnettomuuden tähden metallilaatta kallonsa takaosassa sekä vasemmalla puolella kyljessään. Nuo eivät haittaa Heavy Rainin elämää mitenkään, ainoastaan noihin kohtiin osuvat iskut eivät vahingoita häntä.

 

Luonne

Heavy Rainin luonne on muuttunut jonkin verran sen jälkeen, kun hän nuorempana joutui onnettomuuteen. Onnettomuuden aikainen trauma estää Heavy Rainia muistamasta tapahtumia ennen tuota päivää, eikä naaras sen tähden muista perhettään, tai millainen oli ennen onnettomuutta. Päällisin puolin Heavy Rain on enimmäkseen vakava. Ei niinkään viileä tai kylmä, vaan enemmän neutraali. Naaraalla ei siis ole tapana näyttää minkäänlaisia tunteita kasvoillaan. Tuo hymyilee hyvin harvoin, sitä tapahtuu lähinnä silloin, kun naaras haluaa härnätä jotakuta. Yleensä naaras on asiallinen ja maltillinen, tuo suuttuu äärimmäisen harvoin. Kun Heavy Rain päättää jotakin naaraan pää on äärimmäisen vaikea kääntää, naaras on myös sitkeä eikä luovuta koskaan. Naaraan luonne saattaa olla jossain määrin hiukan ailahteleva onnettomuuden jälkeen, se kuitenkin näkyy vain yhdessä asiassa: toisinaan Heavy Rain on hyvinkin myötätuntoinen ja valmis auttamaan hädässä olevia, toisinaan tuo vain kylmästi kääntää noille selkänsä ja jättää nuo kuolemaan. Heavy Rain on kuitenkin jossain määrin oikeudenmukainen kissa. Tosin, tuo uskoo "silmä silmästä, hammas hampaasta" -periaatteeseen. Naaras ei epäröi kostaa tai tappaa, jos se näyttää olevan tarpeen. Naaras ei tapa huvikseen, muttei myöskään pelkää taistella tai tappaa. Heavy Rain elää oman etikkansa mukaan. Hänen mielestään jokaisen tulisi olla kykenevä määräämään omasta elämästään. Jokaisen omien kykyjen tulisi määrittää tuon asema, sen tähden naaras ei usko mihinkään liittoumiin tai laumoihin, vaan kannattaa kissojen vapaata määräämisoikeutta yksilöinä, omasta elämästään. Heavy Rain ei usko mihinkään henkiin tai muuhunkaan yliluonnolliseen. Naaraalle se mitä tapahtuu tässä ja nyt on kaikki mitä on. Heavy Rain ei juurikaan tunne pelkoa ja on sen tähden hyvä taistelija, naaras ei kuitenkaan ole uhkarohkea. Tiukassa tilanteessa naaraalla on tapana käyttää enemmän harkintakykyä kuin voimaa. Heavy Rain ei anna tunnepitoisten syiden vaikuttaa päätöksiinsä helpolla vaan ajattelee aina järjellä. Naaras ei ole oikein kykenevä suremaan enää kunnolla, eikä tuo juurikaan itke. Heavy Rain suuttuu äärimmäisen harvoin. Naaras rakastaa sadetta ja kylmää ilmaa, sekä uimista.

 

Menneisyys

Heavy Rainin luonne on muuttunut jonkin verran sen jälkeen kun hän nuorempana joutui onnettomuuteen. Onnettomuuden aikainen trauma estää Heavy Rainia muistamasta tapahtumia ennen tuota päivää, eikä naaras sen tähden muista perhettään, tai millainen oli ennen onnettomuutta.

Kuitenkin eräänä päivänä kun Heavy Rain oli vuoden ikäinen, pankissa sattui räjähdys. Se oli aikaansaannosta pieleen menneestä ryöstöstä. Räjähdys sai aikaan sen että toimiston, jossa Heavy Rainin oli tapana majailla, ikkunat räjähtivät ja esineitä kaatui. Siinä rytäkässä nuori kissa sai lasista viiltohaavoja kasvoihinsa ja mursi kaksi kylkiluutaan. Naaras sai myös ohuen murtuman kalloonsa. Huolimatta naaraan vakavista vammoista, tuon omistava kaksijalka ei suostunut luovuttamaan. Koska naaraan omistaja oli varakas, hän vei Heavy Rainin eläinlääkäriin ja sanoi maksavansa kunhan hänen kissansa tulisi kuntoon. Naaraalle asetettiin rautainen laatta kallon takaosaan ja kylkeen kylkiluita tukemaan. Kuin ihmeen kaupalla naaras selvisi. Kuntoutuminen kesti kauan, lähemmäs 7 kuukautta. Heavy Rain ei muistanut enää mitään tapahtumista ennen räjähdystä. Hän ei enää luottanut kaksijalkaan, eikä tiennyt missä oli. Pikku hiljaa hän kuntoutui niin paljon, etteivät metalliosat hänen kehossaan haitanneet enää.

Heavy Rain karkasi omistajaltaan. Hän harhaili päämäärättä pitkään, nälkiintyneenä, koska ei osannut metsästää. Hän söi, mitä löysi kaksijalkojen jäteastioista. Silloin hän törmäsi kissaan nimeltä Clear. Tuo oli sattumalta hänen veljensä, kaksikko ei kuitenkaan tiennyt sitä, eikä Heavy Rain enää muistanut veljeään. Clear opetti naaraan metsästämään ja taistelemaan ja elämään kaduilla. Kolli kysyi naaraan nimeä, mutta koska hän ei enää muistanut entistä nimeään kolli nimesi hänet Heavy Rainiksi. Nimellä oli syynsäkin. Naaraalla oli näet tapana lähteä kuljeskelemaan sateella ulos, silloin hän etsi käpäliinsä kaikki kissat, jotka sattuivat silloin käymään heikompien kimppuun. Hän tappoi pahantekijät ja pelasti hakattuina olleet. Sen tähden Clear nimesi naaraan Heavy Rainiksi.

Jonkin ajan kuluttua Heavy Rain ja Clear erkanivat molemmat omille tahoilleen. He eivät tavanneet toisiaan enää. Heavy Rain jatkoi eloaan. Aina sateella naaras teki samoin kuten ennenkin, pelasti kissoja joita hänen eteensä sattui. Naaras alkoi tekemään samaa myös aina silloin kun hän sattui olemaan sillä tuulella. Piakkoin muutamakin kissa kaupungissa alkoi kammota sadetta, eikä monikaan enää viitsinyt olla velkoja perimässä juuri silloin. Heavy Rain alkoi pian huomata että epäoikeudenmukaisuutta oli erityisen paljon kun oli kyse suuremmista kissajoukoista. Oli kyse sitten diktatuurista taikka useamman kissan yhteishallinnosta, aina tuntui olevan petosta ja vallanhimoa. Heavy Rain huomasi pian, että kissat pärjäsivät paljon paremmin omillaan. Kenties heitä ei oltu tehty elämään joukossa. Hän alkoi pian halveksia laumassa eläviä kissoja, nuo olivat aina joko liian heikkoja selviytymään yksin, tietämättömiä muusta, pelkureita taikka halusivat hallita muita. Pian Heavy Rain otti tehtäväkseen järvireviirin puhdistamisen. Naaras tahtoi, että jokainen kissa voisi päättää itse omista asioistaan. Ei laumoja, klaaneja tai reviireitä. Vain kissan oma tahto ja kyvyt muita vastaan. Hän ei kuitenkaan voisi toteuttaa suunnitelmaa yksin. Kuinka ollakaan hän sai yllättäviä liittolaisia. Noin 60 hänen pelastamaansa kissaa tuli vapaaehtoisesti hänen puolelleen. Nuo tahtoivat Heavy Rainin johtavan heitä siihen asti, että yhteinen päämäärä olisi saavutettu, kissojen vapaus. Muuten he olivat itsenäisiä. Menneisyytensä tähden heistä jokainen oli kuitenkin henkilökohtaisessa velassa johtajalleen. Ja nyt heillä oli velka maksettavanaan.

 

Muuta

  • Heavy Rainin joukossa on noin 60 kissaa, joiden hengen hän on aikoinaan pelastanut.
     
  • Heavy Rain on ketterä huolimatta suuresta koostaan ja hyvä taistelija. Heavy Rain on taitava ja kestävä uimari ja naaraan tapa tappaa on monesti raahaamalla toinen veteen, missä naaras itse on vahvoilla, ja hukuttaa tuo. Heavy Rain on oppinut pidättämään hengitystään jonkin aikaa. Naaras on suuren kokonsa tähden kestävä ja turkki vaimentaa iskuja; kokonsa tähden naaras on tosin myös hyvä maali iskuille.

 

Copyright

Butterfly

Vartalokuva © Silagul

©2019 Heavy Rain | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com