Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

GHOST

vartalokuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Sin ♀, Lie ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Nightwish - Ghost Love Score

 

Ulkonäkö

Ghost on hyvin solakka kolli. Ghostin turkki on suurimmaksi osaksi silkkistä, pehmeää ja kiiltävää, lukuun ottamatta selkää, missä turkki on karheampaa. Ghostin turkki hylkii hyvin vettä ja paksu pohjavilla pitää kollin lämpimänä. Ghost ei ole rakenteeltaan mitenkään suurikokoinen, vaan lähinnä solakka ja notkea. Kolli on perinyt ruumiinrakenteensa lähinnä isältään. Ghostin jaloissa piilee kollin kehon suurin voima ja se kykeneekin loikkaamaan pitkälle. Ghostin turkki on väriltään pääosin valkoista lukuun ottamatta karvojen kärkiä, jotka ovat vaalean harmaat. Se antaa kollin turkkiin hieman hopeaisen ja aaltoilevan hohteen. Ghostin varpaankärjet ovat mustat, samoin koviksi karaistuneet ja äänettömät polkuanturat. Ghostin kynnet ovat niin vaaleat, että ne ovat lähes läpikuultavat, vain takakäpälissä kynnet ovat mustat. Ghostin vatsanalus ja pieni läikkä rinnassa ovat mustat. Kollin pää on vahva ja selkeä piirteinen, tuota voisi komeaksikin sanoa. Ghostin leuanluut erottuvat melko selkeästi ja kollin kuono on kapea. Kuono on väriltään harmaa. Myös Ghostin keskipitkät viikset ovat harmaat ja kaartuvat kärjistä hienoisesti alaspäin. Ghostin silmät ovat terävät mantelinmuotoiset ja väriltään harmaansiniset. Silmien väri on niin vaalea, että se on aika pistävä. Kollin korvat ovat kapeat, kohtuullisen korkeat ja teräväkärkiset. Ghostin häntä on pitkä ja auttaa kollia tasapainottelemaan hyvin. Karva hännässä on lyhyttä. Ghostin niskasta lähtee yksi ohut arpi joka päättyy rintakehän päälle.

 

Luonne

Ghost on luonteeltaan melko rauhallinen ja harkitseva, tuo ei siis muistuta missään määrin vanhempiaan. Ghost on yleensä todella tyyni ja rationaalinen, kollin kasvoilla onkin useammin vakavan pohtiva ilme kuin hymy. Ghost kuitenkin hymyilee ollessaan iloinen ja nauraa, vaikka tietynlaisessa seurassa pyrkiikin olemaan paljastamatta tunteitaan. Kolli ei missään tapauksessa ole ylimielinen vaan on hyvinkin huomaavainen ja miellyttävä keskustelukumppani. Ghostin itsetunto on välillä vähän huono, vaikkei sitä tuon varmasta olemuksesta usein huomaakaan. Ghost on melko peloton, eikä oikeastaan juurikaan pelkää oman henkensä puolesta, mutta rakkaidensa menettämistä kolli pelkää. Ghost on surressaan yleensä vaitonainen ja saattaa itkeä avoimestikin. Kolli ei aluksi ole kovin avoin muille, mutta kun tuohon tutustuu tuo paljastaa pikkuhiljaa enemmän itsestään. Ghost on valmis uhrautumaan rakkaidensa puolesta milloin tahansa. Ghost käyttää usein taistellessaan pientä uhkarohkeuttaan hyväkseen. Kolli käyttää taistellessaan älyään ja kolli onkin kohtuullisen älykäs. Ghost pyrkii ratkaisemaan tilanteet ennemmin puhumalla ja järkeilemällä kuin taistelulla. Ghost ei pelkää tarvittaessa tappaa toista, vaikkei yleensä teekään sitä mielellään. Ghost ei suutu herkästi, mutta sekin on mahdollista. Suuttuessaan kollin perusilme synkkenee, Ghost ei ole niitä henkilöitä, jotka leppyvät kaikista nopeimmin, kun hänet kerran saa suuttumaan. Ghost ei rakastu keneen tahansa, mutta rakastuessaan kolli on uskollinen kumppanilleen loppuun asti.

 

Menneisyys

Ghost syntyi pentueensa ainoana, hänen emonsa ollessa pystykulkijoiden vankina. Sin:in synnytys ei sujunut hyvin ja Ghost jouduttiin leikkaamaan. Hän oli ainoa kolmesta pennusta, joka selvisi hengissä.
Ghost oli vielä hyvin pieni, kun hänen emonsa pakeni pystykulkijoiden paikasta yhdessä toisen kissan, Rosen kanssa. Rose kuitenkin kuoli muutaman päivän kuluessa pystykulkijoiden koneen alle juostessaan sellaisen editse Sin:in yllyttämänä. Jonkin ajan kuluttua Sin ja Ghost liittyivät Sacran johtamaan kulkukissajoukkoon, suojan toivossa. Kun Sin:in kunto lopulta palasi ja Ghost kasvoi, he saattoivat olla enemmän hyödyksi laumalleen. Ghost opetettiin taistelemaan ja metsästämään, lähinnä emonsa, mutta myös muiden toimesta, ja nuorukaisesta tulikin siinä aika taitava. Ghost kuljeskeli mielellään yksikseen muuallakin järvireviireillä ja tapasi joitakin klaanikissoja. Ghost ei oikeastaan kauheana pitänyt Sacaran alaisuudessa olemisesta, mutta jäi emonsa mieliksi, peläten Sinin reaktiota jos Ghost ilmoittaisi haluavansa lähteä, ja myös siksi että hän oli niin tottunut elämäntapaansa. Ghost on useasti kysellyt emoltaan isästään, muttei ole koskaan nähnyt tuota.

 

Muuta

  • Ghost on etäisesti sukua Seer of Hundreds Of Seasille ja naaraan sisarille, sillä kyseinen naaras on hänen isoisoäitinsä. Kolli on myös tietämättään sukua Tuuliklaanin Pohjantuulelle ja Ohdakemyrskylle.
     
  • Ghost on nuoresta iästään taitava taistelemaan erityisesti puissa ja jopa vedessä. Kolli onkin ketterä kiipeilijä ja hyödyntää sitä taitoa yleensä taistellessaan. Kolli on myöskin hyvä uimari.

 

Copyright

Butterfly

Vartalokuva © Silagul

©2019 Ghost | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com