Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

EDELWEISS

kuva | yhteiskuva | ryhmäkuva

Ikä 4 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Klaani Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Victor ♂ †, Scherezade ♀ †, Orlando ♂ † | Jay ♂, Chaos ♂, Sagan ♀, Psycho ♀ †
Vanhemmat Frost ♀ †, Sacra ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack
Eivør - Undo Your Mind | Ääni

 

Ulkonäkö

Edelweiss on normaalille silmälle kaunis naaras, joka kantaa itseään itsevarmalla ylpeydellä ja tietynlaisella koleudella. Se vaikuttaa hyvin vaikeasti tavoiteltavalta, omanarvontuntoiselta ja johtajapersoonalta. Liikkeet sillä ovat varmat, kevyet ja hyvin hallitut. Edelweissin rakenne on yllättävän siro, vaikka sitä ei niin hyvin näekään normaalia pidemmän turkin alta. Se ei kuitenkaan ole pitkäkarvainen. Naaraalla on sorjat jalat, kantava askel, suora ryhti sekä rungon jatkeena melkein maata laahaava häntä. Kauniin muotoisen kallon laelle on asettunut kaksi teräväkärkistä, kartiomaista korvaa, joiden päissä on ilvesmäiset tupsut. Pehmeiden tassujensa suojissa Edelweissilla on terävät kynnet, huultensa piilossa valkeat hampaat ja sydämessään kylmä viima.

Nuoren naaraan turkki on, kuten mainittu, hieman tavallista pidempää. Sen häntäkarvoitus on puuhkaimainen ja turkki muuten yksikerroksinen, ilmava ja pakkaspäivinä lähes sähköiseen tapaan lentävä. Väritykseltään Edelweiss vastaa sisaruskatraastaan eniten vanhempiaan. Sen pohjaväri on Frostin tavoin puhtaanvalkoinen, mutta se on perinyt päällyskarvaansa hopeaisen vivahteen. Hopea näkyy selvästi myös yöllä, eikä sen havannoimiseen tarvita kirkasta päivänvaloa. Tummin kohta hopeasta on aivan Edelweissin rangan päällä ja se kulkee päälaelta aina hännänpäähän saakka.

Edelweiss on ilmeiltään hyvin tuimapiirteinen ja katsetta vahvistavat vain metallisen hopeat, teräväilmeiset silmät. Jo silmistä näkee, että naaraalle ei kannata rueta ryttyilemään. Sillä on myös tiilenpunainen nenä sekä samaa sävyä olevat polkuanturat. Viikset ovat valkeat. Arpia nuori Edelweiss ei vielä omaa, mutta vaikuttaa siltä ettei ole kovinkaan kaukana, että se sellaisia saa.

 

Luonne

Jo Edelweissin ulkomuodosta huomaa, että se on luonteeltaan kolea, etäinen ja omanarvontuntoinen. Naaras arvostaa harvoja kissoja, se vihaa idioottimaisuutta ja turhaa impulsiivisuutta, mikä yleensä johtaa siihen, että sen on korjattava etenkin veljensä Jayn tekemisiä. Edelweiss ei ole palvelualtis luonne eikä se tästä syystä kaipaa ketään pompottelemaan itseään. Edelweiss ajaa lähinnä omia oikeuksiaan, sitä ei ole helppoa saada mukaan ihan mihin tahansa hömpötykseen ja se pyrkii hoitamaan asiat lähinnä siististi. Toki sillä on pieni pehmeä piste perhettään kohtaan, etenkin Jayta, mutta se ei silti tarkoita sitä, että naaras alkaisi leperrellä ja paapoa. Se ilmoittaa asiat suoran karusti miten ne ovat pyrkien siihen, että muut ymmärtävät, mikä on järkevää ja mikä ei. Se päätyy hyvin usein neuvomaan, vaikka ei varsinaista apuaan tarjoakaan.

Edelweiss ei ole nyrpeä, mutta se vaikuttaa kyllästyneeltä muiden sen niskaan kaatamaan sontaan. Se on oppinut olemaan välittämättä tietyistä seikoista, mutta joskus sillä väkisin rasahtaa. Edelweiss ei kuitenkaan ole radikaali raivoaja, vaan pikemminkin kylmän sarkastinen, sanoissaan viiltävä ja se pyrkii aina tekemään ärsyttäjästään täyden idiootin. Sille ominaisia piirteitä ovat sanavalmius ja järkähtämätön peräänantamattomuus. Edelweiss ei ole luovuttaja, mutta se tietää milloin kannattaa perääntyä. Naaras on kylmän pohjoisen villi sielu, jota on vaikea saada kesyyntymään.

Vaikka Edelweiss jää yleensä enemmän taustalle, sillä on vahvat mielipiteet sekä ominaisia piirteitä johtajuutta varten. Se osaa tehdä nopeasti päätöksiä vaikeissa tilanteissa ja ymmärtää urhauksen yhteiseksi hyväksi. Sillä ei ole taipuvuutta draamaan tai ylenpalttiseen raivoamiseen ja kun se oppii tuntemaan, on sen kanssa yllättävän helppo elää ja keskustella.

 

Menneisyys

Alunperin Edelweiss syntyi järvellä olevan Kaksijalkalan saastaisille kaduille eräänä sateisena syysiltana. Hänen isänsä Sacra kuitenkin tuli noutamaan pentujaan surmaten samalla reissulla Edelweissin emon Frostin ja hänen yhden siskonsa, joka oli liian heikko isänsä tarkoituksia varten. Niin viisi kulkukissapentua päätyivät Sacran joukkoihin.

 

Muuta

  • Edelweissin nimi tarkoittaa alppitähteä.
     
  • Edelweiss on siitä erikoinen kissa, että hänen taitoihinsa kuuluu suunnistus tähtitaivaiden avulla. Hän omaa myös loistavat aistit, jonka vuoksi loistavat jäljitystaidot kuuluvat myös hänelle.

 

Copyright

Luke

yhteiskuva © Silagul

ryhmäkuva © Butterfly

©2019 Edelweiss | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com