Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

EDDIE

kuva

Ikä 8 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Klaani Erakko
Asema Ei ole
Sisarukset Clover ♀, Élan ♀
Vanhemmat Lehtipuro ♀, Rautasydän ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Ääni Hikotus / Aksu Palmén
Soundtrack The Vamps ft. Demi Lovato - Somebody To You

 

Ulkonäkö

Eddie on ruumiinrakenteeltaan lihakseton, mutta hän ei ole itse mikään suurikokoinen. Eddie on hieman suurikokoisimmista kolleista hieman pienempi ja sirompi, mikä on hyödyllistä joissakin tilanteissa, esimerkiksi nopean liikkeen tekemisessä. Eddien turkki on lyhyttä, mutta sen verran tiivistä, että se suojaa kollia kylmältä. Kollin turkki ei takkuunnu nopeasti, mutta kollin turkki ei ole muutenkaan kiiltävää. Kolli on väriltään vaalean hiekanruskea. Eddien vasemman silmän kohdalla on tummanruskea läiskä ja selässä on samanvärinen läiskä, joissa on tummempia raitoja, jotka eivät näy hiekanvärisessä turkissa mitenkään. Sama juttu Eddien silmän kohdalla olevalle läiskälle. Eddien silmien alla on kaksi tummempaa raitaa, ja kollin silmäkulmissa on tummempi kohta. Kollin oikean silmän alla on kaksi hiekanruskeasta tummempaa raitaa, ja silmäkulmassa tummempi kohta. Eddie omistaa isot korvat, joilla tuo kuulee erityisen kauas, mutta kollia ärsyttää välillä tuulisilla säillä, kun tuuli puhaltaa tuon korviin, sen takia Eddie pitää korviaan tuulisilla säillä luimussa. Eddien jalat ovat pitkät, mikä on ehkä ensimmäinen syy kollin pituuteen. Tuon jalat ovat myös vahvat, varsinkin kollin takajalat, mutta kollin etutassuissa on valkoiset pitkät "sukat". Eddien häntä on pitkä, jota kolli roikottaa usein. Hännässä on myös tummanruskeita raitoja. Eddiellä on mustaharmaat terävät kynnet, jotka tekevät pistävät haavat. Eddiellä on musta nenä ja anturat, vaikka kollin vasemman takajalan anturassa onkin vaaleanpunainen läiskä. Eddiellä on isältään peritty turkista tummempi läiskä kollin sydämen kohdalla. Eddiellä on muuten meripihkankeltaiset silmät, mutta niissä on myös hieman vihertävää sävyä.

 

Luonne

Eddiestä huomaa jo heti, ettei tuo ole vihamielinen persoona. Eddie on hyväsydäminen, eikä hyökkää muiden kimppuun ilman syytä. Kolli on myös oikeudenmukainen, mutta se ei ulotu heti naiviin puoleen. Hän uskaltaa kyllä satuttaa muita, eikä epäröi. Eddiellä on paljon eri persoonia, joista yleisin siis on ystävällisyys ja oikeudenmukaisuus. Toinen persoona ilmaantuu kun Eddie suuttuu. Kolli muuttuu hiljaiseksi, jos tuota tarpeeksi pahoin loukkaa, ja yleensä tuon ystävällisyys katoaa, ja Eddie raivostuu. Jos tuota tarpeeksi pahasti loukkaa, kolli menettää nopeasti luottamuksen loukkaajaansa, ja katkaisee välit. Kolli ei kadu tekojaan, ja on myös pitkävihainen. Mutta kun häntä alkaa kaduttaa, hän ei näytä sitä. Eddie ihastuu vain niihin persooniin, jotka eivät ajattele vain itseään, ja niin edelleen. Kolli ei ihastu itse heti, vaan yleensä ihastuu vain kauan kaverisuhteen jatkuessa. Kolli on rohkea ja ei anna kenenkään kuolla tuon silmien edessä. Eddie on taisteluissa puolustavainen ja yrittää olla hankkimatta ongelmia.

 

Menneisyys

Eddie syntyi Lehtipurolle syrjäisessä metsässä kaukana muista klaaneista. Lehtipuro on taivasklaanilainen, jonka Rautasydän, luopio, "tahrasi" ja Lehtipuro synnytti Eddien ja tuon kaksi siskoa. Lehtipuro oli viemässä pentujaan takaisin klaaninsa luokse, mutta tuon tassu jäi jumiin kiven väliin, joka väänsi naaraan jalan niin ettei naaras pystynyt liikkumaan.

 

Muuta

  • Eddie on Rautasydämen ja Lehtipuron toisiksi vanhin pentu ja ainut kolli tuosta pentueesta. Eddiellä on yksi vanhempi sisko Clover ja yksi nuorempi sisko Élan. Eddiellä on neljä puolisisarta Lehtipuron ensimmäisestä pentueesta, Loimutuli, Villiloikka, Unentassu ja Pikkutuuli. Eddie haluaisi tavata nuo joskus, muttei usko, että tuon puolisisarukset hyväksyisivät tuon.
     
  • Eddie on hyvä taistelemaan, ja tuo osaa myös hieman uida.

 

Copyright

Ender

©2019 Eddie | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com