Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

DEATHSKY

kuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Erakko
Asema Erakko
Sisarukset tuntematon ♂ ?
Vanhemmat SilenceSky ♂ †, tuntematon ♀ †
Kumppani FightWing ♀ †
Pennut nimetön ♀ ?, nimetön ♂ ?
Oppilas Ei ole
Soundtrack Michael Jackson - Beat It

 

Ulkonäkö

Death on aikalailla pikimusta kissa. Jos turkkia katsoo tarkkaan, saattaa erottaa juuri ja juuri näkyvissä olevat raidat. Viikset ovat hyvin pitkät ja mustat. Alue mistä ne alkavat on hieman vaaleampaa kuin muu pään alue. Silmät ovat tumman kuparinoranssit, melkein punaiset. Nenä on harmaa, ja sen vasen puoli on osittain musta. Polkuanturat ovat suurimmilts osin samanvärisiä kuin nenä. Korvien sisäpuoli on vaaleaa. Naaman halki, oikean silmän yläpuolelta, kuonon yli ja vasemmansilmän alapuolelle, kulkee arpi. Tuon turkki on keskipitkää. Ruumiinrakenne on melko siro, mutta lihaksia löytyy, vaikkeivat ne näy turkin alta kovin hyvin. Melko suurikokoinen kissa. Kynnet ovat melko pitkät, mutta samalla myös melko paksut ja hyvin kaarevat. Niillä saa helposti hyvän otteen vastustajasta päästämättä irti. Samoin hampaat ovat hyvin terävät. Tassut ovat melko leveät, ja ne ovat soveltuneet vähän kaikenlaisessa maastossa kulkemiseen. Osaa kulkea jopa aavemaisen hiljaa. Turkki on sileää ja hylkii hieman vettä, ja kolli onkin melko hyvä uimaan. Häntä on pitkä ja piiskamainen, sen turkki ei ole niin pitkää kuin muun ruumiin. Mustan turkin ansiosta tuota on hankala nähdä pimeässä.

 

Luonne

Ehkä ensimmäisenä Deathista voisi sanoa, että hän on kylmänviileä. Viihtyy oikein hyvin yksin, eikä kaipaa muita hääräämään ympärilleen. Tosin jos joku on uskoutunut hänelle vahvasti, hän saattaa jopa hyväksyä tuon melko lähelle. Death ei ole oikeastaan koskaan hermostunut, ja on melko varma jos jokin suunnitelma on menossa pieleen. Hän ei ala hätiköimään vaan odottaa rauhassa ja on hyvin kärsivällinen, ainakin tietyissä asioissa. Jos joku uusi henkilö tulee vastaan, hän esittää kilttiä ja luotettavaa siihen asti, kunnes joko vain pettää nämä, tai tappaa. Ei koskaan kadu mitään tekojaan, tai ala häpeämään jos joku sanoo jotain hänestä. Yleensä sanoja on nopeasti vaiennettu. Ei tosiaan ole myöskään empaattinen, päin vastoin. Ei ole koskaan pitänyt kenestäkään muusta kuin kumppanistaan. Muuten hän onkin hyvin tunneköyhä ja tunteeton, eli, kuten tulikin jo mainittua, kylmänviileä ja -rauhallinen. Death on hyvä manipuloimaan, ja tekee sen usein vaivihkaa ja hitaasti. Hän on muutenkin fiksu ja älykäs. Näiden luonteenpiirteiden nojalla hän onkin sosiopaatti. Hän ei pidä tunkeilijoista alueellaan, eikä rupea kyselemään kovin pitkään ennen kuin käy kimppuun, vaikka kärsivällinen onkin. Yleensä kuitenkin ottaa selvää vastustajastaan, ennen kuin alkaa hätiköimään enempää. Suuttuessaan Death on arvaamaton, ja vastustajalta -tai vaihtoehtoisesti jonkinlaiselta alaiselta tai ystävältä jos hänellä sellaisia on- usein vain yksi, pienikin väärä liike niin hän saattaa käydä kimppuun. Hän on usein tylsistynyt, mutta ei välttämättä kaipaakaan seuraa. Toisaalta, hänellä on myös se toinenkin puoli joka saattaa pystyä rakastamaan. Hän pitää kuitenkin usein muiden tunteilla leikittelystä kunnes vain häipyy ja jättää toisen oman onnensa nojaan. Tuon mielestä pennut ovat tärkeitä. Niille on helppo kertoa ja opettaa asioita, sillä nehän uskovat kaiken mitä sanotaan. Ainakin useimmiten. Tämän takia Death oikeastaan pitää nuoremmista kissoista, ja miksei vanhemmistakin, kunhan niille on helppo selittää asioita.

 

Menneisyys

Death syntyi nimettömänä, pentueen ainoana pentuna kahdelle kulkukissalle. Nuo asuivat kaupungin kujilla. Hän oppi jo pieninä pentuna varomaan kaksijalkoja ja autoja. Tuon tullessa jo lähemmäs neljän kuun ikää edellisestä pentueesta oleva vanhempi pentu, tai siinä iässä jo oikeastaan melkein aikuinen kissa, tappoi jostain syystä hänen vanhempansa pennun silmien edessä. Tuo kissa olisi tappanut hänetkin, ellei paikalle olisi sattunut joku toinen kulkukissa, joka puolusti vielä siinä vaiheessa melko avutonta pentua.

Hänen vanhempansa tappaneen kissan häädettyään, tuo esittäytyi Korveksi. Kolli oli tummanharmaa ja hänellä oli mustia raitoja. Korpi vei hänet tuntemansa naaraan luokse. Kasvettuaan Korpi nimesi Deathin, ei pelkästään sen takia että hän oli loistava saalistamaan, vaan myös sen takia että suurin osa hänen kanssaan tapelleista päätyi rajan toiselle puolelle. Toisen (tai suku-) nimensä, Sky, hän sai koska Korpi oli tuntenut hänen vanhempansa ja nuo olivat samasta suvusta, jossa suurella osalla nimi loppui tuohon nimeen.

Myöhemmin Korpi kertoi hänelle, että kissa joka oli tappanut hänen vanhempansa, oli edellisestä pentueesta hänen veljensä. Tuo ei kuitenkaan ollut tiennyt kahden kulkukissan olevan vanhempiaan, ja tapon syykin oli epäselvä. Death halusi kostaa sen mitä tuo toisesta pentueesta oleva kissa oli hänen vanhemmilleen tehnyt. Kun Korpi oli kertonut kaiken, jokin naksahti Deathin päässä. Siinä vaiheessa hänestä tuli sellainen millainen on nyt. Vaikka osa luonteenpiirteistä hänellä oli jo ennen tuota, ne vahvistuivat nyt.

Hän lähti etsimään tuota, ja kulki pitkiäkin matkoja löytämättä kuitenkaan ketään. Kerran tuo sai kuulla siitä, että joku kuvaukseen sopiva oli kulkenut samaa reittiä. Death kuitenkin jäi lopulta, noin vuoden etsiskelyn jälkeen, aloilleen. Samalla hän tapasi Fightin, jonka menneisyys oli melko samankaltainen. Fight oli siro, musta naaras jolla oli vihertävät silmät. Kului muutama kuu, ja Fight huomasi olevansa tiineenä, ja samoihin aikoihin, melkein heti tuon huomaamisen jälkeen, hän katosi. Tuon vanhemmat ja pentuetoverit olivat yrittäneet etsiä tuota, mutta hajujälkiäkään ei juuri ollut. Ne katosivat ukkospolun katkuun. Death yritti etsiä tuota, mutta joutui lopulta luovuttamaan ja hänestä tuli entistä katkerampi. Jollekin. Hän ei tiennyt sitä itsekään ja vähitellen erakoitui muista kissoista.

 

Muuta

  • Hyvä puhumaan/manipuloimaan sekä taistelmaan.

 

Copyright

Storm

©2019 DeathSky | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com