Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

CLEOPATRA

vartalokuva | puolikuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Klaani Erakko
Asema Ei ole
Sisarukset Calypso ♀, Athene ♀, Caesar ♂, Seth ♂
Vanhemmat Artemis ♀, Horus ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Revamp - Sweet Curse

 

Ulkonäkö

Kaksijalat nimesivät aikanaan Cleopatran hyvin. Naaras on todellakin hyvin kaunis ja omaa kaimansa tavoin ”hyvin sievän nenän”. Cleopatra on musta siamilainen. Vartaloltaan naaras on äärimmäisen solakka, laiha ja lähes hauraan näköinen. Naaraan käpälistä ja korkeutta pidemmästä, sopusuhtaisesta selästä kyllä löytyy jäntevyyttäkin, mutta hän ei ole todellakaan mitenkään lihaksikas. Cleopatran solakka ja siro keho mahdollistaa ketterät liikkeet ja naaras mahtuu pienistäkin raoista. Naaraan keveyden tähden hän on myös taitava kävelemään ohuilla oksilla ja muilla kapeilla pinnoilla, myös hyvin kapeat käpälät sopivat tähän tarkoitukseen. Cleopatran turkki on kokonaan pikimustaa ja kiiltää kuin öljytty. Turkki on silkkistä myötäkarvaa silittäessä. Naaraan turkki pitää surkeasti sekä vettä ja kylmää, eikä naaras omista kunnollista pohjavillaa. Sen tähden Cleopatra vilustuu hyvin herkästi talvisin ja kylmällä säällä. Cleopatran häntä on ohut ja ruoskamainen, se on pitkä ja tasapainottaa naaraan elegantteja liikkeitä. Cleopatran käpälät ovat pitkät ja kapeat, ja antavat naaraan kävelylle kevyen lennokkaan liikkeen.  Naaraan sirppimäiset, tasaiset kynnet ovat mustat samoin kuin pehmeät, äänettömät polkuanturat. Cleopatran koko olemuksessa silmiinpistävintä ovat kasvot sekä siro kuono. Cleopatran leuan kaari on voimakas ja poskien luut vahvat ja selkeästi nähtävissä. Naaraan pää on kapea ja kiilamainen, lukuun ottamatta ulkonevia poskipäitä. Naaraan korvat ovat suuret ja taipuisat, ja Cleopatra kuuleekin niiden ansiosta hyvin. Hänellä on ilmeikkäät, teräväkatseiset silmät. Silmät ovat muodoltaan terävät, hieman vinot mantelit ja väriltään syvän kullan keltaiset. Naaraan kuono on musta samoin kuin kauniisti kaartuvat viikset. Cleopatran poikkeuksellinen ulkonäkö pistää helposti silmään ja naaraan olemuksessa on jotakin eksoottista kauneutta, joka kiinnittää monen kollin huomion. Tokikin kauneus on katsojan silmissä, eivätkä kaikki kollit mourua naaraan perään, mutta melko monet ovat jääneet siamilaisen lumouksen alle. Mikäli Cleopatra olisi kaksijalka, häntä kuvailtaisiin todennäköisesti seireenimäiseksi.

 

Luonne

Cleopatra näyttää ulospäin yleensä viileältä, hienostuneelta ja lähes kopealta. Naaraasta saattaa saada viileän tai lähes kylmän etäisen vaikutelman. Pohjimmiltaan naaras ei kuitenkaan ole millään tapaa epäystävällinen. Cleopatra osaa tosin olla hieman ylpeä ja itsetietoinen, mutta tuo ei missään määrin halveksi muita. Viileähkö, toisinaan etäiseltä ja nokkavalta vaikuttava olemus juontaa juurensa ajattelemattomuuteen. Naaras on hivenen itsekäs, eikä aina käsitä miltä hänen käytöksensä näyttää muiden silmiin, vaikka hän pohjimmiltaan onkin hyvin ystävällinen, vaikkakin omanarvontuntoinen. Cleopatra saattaa olla turhamainen, eikä juurikaan välitä kollien lähentelystä. Hän on toki imarreltu, muttei koskaan lähde leikkiin mukaan tai anna minkäänlaista vastakaikua. Yleisemmin kosiskelija tulee vain torjutuksi ilman vilkaisuakaan. Vaikkakin Cleopatralla on myös tapana leikitellä kollien tunteilla, minkäänlaista vastakaikua naaras ei kuitenkaan koskaan tarjoa. Cleopatra on tosiasiassa jo rakastunut erääseen kolliin, eikä sen tähden osoita vastakaikua muiden flirttailuihin, vaan yleensä vain sivuuttaa ne. Cleopatra on kuitenkin aivan liian ylpeä myöntääkseen tunteitaan ääneen, vaikka onkin salaa usein onneton toivoessaan rakastamansa kollin huomaavan tunteensa. Ylpeys onkin Cleopatran suurin pahe. Hän on hyvin itsenäinen ja liian ylpeä taipuakseen muiden tahtoon. Naaras tekeekin yleensä tahtonsa mukaan, eikä voi sietää minkäänlaista pompottelua. Naaras kyllä kuuntelee, mikäli pyyntö osataan verhota tarpeeksi kohteliaasti, loukkaamatta naaraan ylpeyttä. Ylpeytensä tähden Cleopatralla on usein vaikeuksia pyytää apua keneltäkään. Naaras suutahtaa joskus melko herkästi ja saattaa välillä jopa pitää mykkäkoulua, turhamainen kun on. Cleopatralta kuuleekin joskus sangen teräviä vastauksia, eikä naaras ole typerys. Sanoja kyllä naaraan suusta löytyy, ja tuo keksii toisinaan nokkeliakin ideoita. Cleopatran viha laantuu yleensä nopeasti, mutta jossain harvoissa tapauksissa naaras saattaa olla hyvinkin pitkävihainen. Cleopatra on hyvin pikkutarkka ulkonäkönsä suhteen, eikä voi sietää turkkinsa likaantumista, eikä kastumista. Mikäli naaraan kanssa ystävystyy, hän on uskollinen ja luotettava kumppani. Sisimmältään Cleopatra on toisinaan epävarma, ja arka ja paljastaa nuo tunteensa vain läheiselle ystävälleen. Cleopatra pitää siitä tunteesta että hän on erityinen, joskaan sen sanominen hänelle ei kirvoita suurta vaikutusta, elleivät sanat tule sen kollin suusta johon hän on mieltynyt. Cleopatra osaa tarvittaessa olla hyvinkin rohkea ja naaras on hyvin määrätietoinen. Naaraalla on toisinaan taipumusta melodramaattisuuteen.

 

Menneisyys

Cleopatra syntyi sisartensa kanssa kaksijalkojen kasvattamaan pentueeseen alkusyksystä. Cleopatra oli pentueensa toiseksi vanhin. Hänellä oli neljä sisarta: Calypso, Athene, Caesar ja Seth.

Kaksijalat olivat kiinnostuneita historiasta ja eri kansojen mytologiasta, he eivät kuitenkaan osanneet valita vain yhtä aihepiiriä, ja päätyivät sekoittamaan historiallisia nimiä. Horus, pentujen isä, oli Artemista varten tarkasti valittu siitoskolli. Pennuista tulikin hyvin ”sieviä”, Cleopatrasta heistä kaunein ja nimi nuorelle naaraspennulle oli helposti valittu.

Cleopatrasta tuli jo hyvin nuorena eri koteihin myytyjen sisarustensa tavoin suosittu sekä mainoksissa, että elokuvissa. Cleopatraa kuljetettiin kameroiden edessä ja naaras oppi nauttimaan huomion keskipisteenä olemisesta. Kauaa Cleopatra ei kuitenkaan viihtynyt kotiväkensä luona. Nimittäin kun naaras täytti vuoden, alkoivat kaksijalat suunnitella sen astuttamista. Sen tähden Cleopatra lähetettiin erään kollin, sopivan sulhokandidaatin luokse. Cleopatra oli kuitenkin tyrmistynyt pelkästä ajatuksestakin, (hän oli aina pitänyt itseään kollien yläpuolella), ja karkasi ulos huonosti lukitusta ikkunasta.

Naaraalla ei aluksi ollut muuta päämäärää, kuin ennättää vain mahdollisimman kauas, vieraiden kaksijalkojen ja kollin luota. Hän harhaili useita päiviä, tietämättä minne mennä. Cleopatralla ei ollut aavistustakaan miten selviytyä luonnossa. Hän söi mitä sai jäteastioista ja laihtui.

Eräänä päivänä hän kohtasi polulla kollikissan. Cleopatra oli tuota kohtaan ensi alkuun hyvin epäluuloinen. Nälkiintyneenäkin hän oli yhä monen kollin mieleen, ja ensimäistä kertaa elämässään tunsi pelkoa kollia kohtaan. Kolli ei kuitenkaan osoittanut mitään sen suuntaisia haluja ja ilmoitti nimekseen Aronia. Kollin johdolla Cleopatra lopulta oppi saalistamaan jotenkuten. Aiemmin hänen tarkoituksenaan oli ollut palata kotiväkensä luokse, mutta enää hän ei tahtonut sitä. Cleopatraa kiinnosti hyvin paljon kolli, joka ei tuntunut samalla tavalla olevan kiinnostunut hänestä kuin useimmat kollit, se teki hänet uteliaaksi.

He erkanivat lopulta, ja Cleopatra kiitti (joskin omaan ylpeään tapaansa) Aroniaa tuon opetuksesta. Cleopatra osasi nyt pärjätä jotenkuten itsekseen. Hän torjui siitä eteenpäin entistä päättäväisemmin kollien lähentelyt, edelleenkin hän antoi kollien flirttailla, muttei osoittanut vastakaikua. Kului toinen vuosi Cleopatran elämässä. Hän tapasi Aronian uudestaan. He vaihtoivat lyhyesti kuulumisia, ennen kuin kolli jatkoi matkaansa jälleen. Cleopatra ei myöntänyt sitä itselleänkään, hän oli liian ylpeä, mutta hän oli pohjimmiltaan rakastunut Aroniaan. Hän oli pohjimmiltaan hyvin mustasukkainen kollista, ja olisi kovasti toivonut tuolta huomiota.

Suuren tuhon jälkeen Cleopatra halusi kuumeisesti tietää, olisiko Aronia kunnossa. Hän meni Lukki nimisen leikatun kollin puheille. Lukin pikkulinnut lähettivät hänelle tiedon että Aronia oli elossa. Cleopatra oli huojentunut (vaikkei näyttänytkään sitä päällepäin). Hän sai kuulla Aronian lähteneen seuraamaan klaanikissoja noiden yrittäessä löytää uudet reviirit. Cleopatra päätti seurata perässä, ja pyysi Lukilta alaista saattajakseen (eihän neidin ole soveliasta kulkea yksin). Lukki sanoi voivansa auttaa ja sanoi tietävänsä sopivan kollin tehtävään. Cleopatra huomautti ynseästi, että kolli tuskin olisi viisas valinta hänen saattajakseen, sillä noilla oli usein vaikeuksia keskittyä hänen seurassaan. Lukki vain hymyili ja vastasi: ”Voi älä huoli, se tuskin on ongelmana.” Seuraavana päivänä kävi ilmi, mitä Lukki oli tarkoittanut. Cleopatran saattajaksi valittu kolli, oli itseasiassa leikattu samalla tavoin kuin kaljupäinen kuiskausten herrakin. Cleopatra lähti hyvillä mielin matkalleen vähäpuheisen saattajansa kanssa.

 

Muuta

  • Cleopatra on entinen kotikisu. Hän on salaa rakastunut Aronia-nimiseen kolliin, vaikkei myönnäkään sitä edes itselleen.
     
  • Cleopatra on hyvin ketterä ja kevyen rakenteensa vuoksi taitava kulkemaan kapeilla pinnoilla, esimerkiksi ohuilla oksilla, jotka kestävät hyvin hänen painoaan. Cleopatra ei ole mikään huonoin taistelija, ja ketteryys onkin hänen voimavaransa. Voimamittelössä hän häviäisi heti. Naaras ei ole mitenkään hyvä metsästäjä.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Cleopatra | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com