Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

CHAOS

vartalokuva

Ikä 4 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Klaani Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Victor ♂ †, Orlando ♂ †, Scherezade ♀ †, Jay ♂, Edelweiss ♀, Sagan ♀, Psycho ♀ †
Vanhemmat Frost ♀ †, Sacra ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Within Temptation - Deceiver of Fools

 

Ulkonäkö

Chaos ei ole mitenkään suurikokoinen kolli, muttei mikään pieninkään. Kollin turkki on harmaata, jossa on hopeainen vivahde. Kollin turkissa on hieman muuta turkkia tummemman harmaita tabbykuvioita. Kuvioiden väri on kylmemmän harmaa kuin muun turkin. Chaoksen turkki ei ole mitenkään hirvittävän pitkää, lukuun ottamatta pitkähköä häntää, jossa karva on muuta turkkia pidempää ja ilmavaa. Se ei kuitenkaan ole kaikkein lyhintäkään, ja esimerkiksi kollin rinnassa, poskissa, päälaella ja niskassa karva hapsottaa sinne sun tänne. Turkki pitää kohtuullisen hyvin kylmää ja kosteutta loitolla. Kunnon rankkasateessa kolli kuitenkin kastuu siinä, missä muutkin. Chaos on solakka ja virtaviivainen. Siltä löytyy kyllä lihaksia, mutta ne näkyvät lähinnä liikkeessä. Kollin keho on jäntevä ja käpälät kohtuullisen pitkät. Tassut ovat kapeat ja mahdollistavat hyvinkin kapeilla pinnoilla tasapainoilun. Kollin keho on myös erityisen kevytrakenteinen, joten ohuetkin oksat kannattelevat sen painon. Chaoksen voimakkaimmat lihakset löytyvät kollin käpälistä ja lavoista, mikä antaa kollille hyvän ponnistusvoiman. Chaoksen pää on hyvin kulmautunut, ja kuono on suhteellisen kapea ja hieman pitkänmallinen. Poskiluut näkyvät melko hyvin. Huolimatta kuonon pituudesta pää on edestäpäin melkein jopa pyöreä, poikkeuksena poskien hyvin erottuvat muodot. Kollin korvat ovat normaalin mittaiset ja kärjistä terävät. Niiden sisustat ovat samaa sävyä kuvioinnin kanssa. Chaoksen silmät ovat kohtuullisen suuret ja terävät kulmista. Kollin silmistä on näkyvissä yleensä poikkeuksellisen paljon valkoista, mikä antaa kollin katseelle ominaisen terävän ja hieman uhkaavan vaikutelman. Oikea silmä on keltainen ja vasen suvulle tyypillisen hopeaisen sävyinen. Chaoksen viikset ovat harmaat, samoin kuono. Kuonon päällä on valkoista. Kollin kasvoissa ei ole muuta kuviointia kuin kaksi pientä tummemman harmaata vinoa palloa silmien yläpuolella. Kollin polkuanturat ovat harmaat, koviksi karaistuneet ja äänettömät. Kynnet ovat harmaat. Kollin vasemmassa korvassa on yksi lovi. Kaulassa on ohut poikittainen viilto, samoin kuin vasemmassa lonkassa ja alaselän päällä. Korvan lovi ja kaulan arpi ovat molemmat peräisin Sacralta, tuon annettua pojalleen opetus.

 

Luonne

Chaos on itseasiassa hieman ailahtelevainen persoona, mutta kolli ei näytä sitä ulospäin. Muille kolli on aina kylmän viileä ja usein myös sarkastinen. Kollin huumori saattaa olla hiukan häiritsevää ottaen huomioon, että tuo yleensä sanoo kaiken vakavalla ilmeellä, joten yleensä on vaikea sanoa pilaileeko hän vai ei. Chaos on melko hiljaista sorttia, tuo ei ole mitenkään ujo, mutta tarkkailee ja kuuntelee yleensä enemmän kuin puhuu. Sisäisesti kollin mieliala vaihtelee usein, vaikka ulospäin tuo ei sitä juurikaan näytä. Kollin mieliala onkin yleensä jotain riehakkaasta vihaiseen ja tunteettomaan. Chaos puhuukin enemmän tai vähemmän mielialastaan riippuen, mikään papattaja tuo ei kuitenkaan milloinkaan ole. Chaos on älykäs kissa ja tekee monesti tarkkoja huomioita ympäristöstään ja muista. Tuo on enemmänkin strategi ja manipuloi huomaamattomasti muita. Chaoksen perusluonteeseen kuuluu, ettei tuo juurikaan luota muihin. Jonkinlaisen luottamuksen on mahdollista ansaita, mutta täydellisesti tuo ei luota kehenkään. Kolli onkin hieman tunnekylmä, ja rakastaminen on ainakin toistaiseksi tuolle melko vieras käsite. Kollilla on ehkä pientä taipumusta sadismiin, mutta yleisemmin kannattaa enemmän psyykkistä kidutusta, kuin fyysistä. Tuolla ei siis ole tapana mässäillä verisyydellä. Chaos on sosiopaatti, eikä tuolta juurikaan liikene empatiaa muille. Omaa myös sisariinsa hieman viileät suhteet. Chaos on äärimmäisen vaikea saada suuttumaan niin että näyttäisi vihaansa ulospäin. Tosissaan suuttuessaan tuo saattaa käyttäytyä ajattelemattomasti ja jopa tappaa. Kolli ei pelkääkään taisteluita tai toisten satuttamista, tuo kuitenkin uskoo että psykologinen kipu on pahempaa kuin fyysiset haavat. Kolli on myös hyvin kostonhimoinen ja yleensä kostaakin mieluummin satuttamalla esimerkiksi kohteensa läheistä, kuin itselleen vääryyttä tehnyttä kissaa. Chaoksella on joitakin sisäisiä syvälle juurtuneita pelkoja, joita kolli ei paljasta ulospäin, ja yrittääkin pikkuhiljaa harjoitella niistä pois. Tuon motto onkin: ”Pelko puree terää syvemmälle.” Chaos hymyilee tai nauraa hyvin harvoin, mutta niin tehdessään, kolli antaa itsestään yleensä normaaliakin ”pelottavamman” vaikutelman. Yleensäkin, huolimatta siitä että kolli olisi ihan neutraali, tuosta säteilee aina hieman selittämättömän uhkaava vaikutelma. Useimmat pyrkivätkin tiedostamattaankin olemaan ärsyttämättä tuota. Huolimatta kollin eristäytyneestä luonteesta, tuo on yllättävän hyvä johtamaan muita, esimerkiksi pienen ryhmän johtajana. Huolimatta Chaoksen uhkaavuudesta (tai ehkä juuri sen takia) kolli saa yleensä helposti muut seuraamaan itseään ja on kykenevä tekemään nopeita ja yleensä hyödyllisiä päätöksiä.

 

Menneisyys

Chaos syntyi lehtisateen aikaan Frostille ja Sacralle. Hän oli pentueensa toisiksi vanhin. Hänen sisaruksiaan ovat Jay, Edelweiss, Sagan ja Psycho. Kun nuo olivat hyvin nuoria, Sacra tuli noutamaan pentuja. Samalla surmansa sai pentujen emo Frost, samoin kuin yksi heikompi pentu, jotka molemmat Sacra tappoi itse. Pennut kuljetettiin Sacran joukon luokse kasvamaan ja oppimaan.

 

Muuta

  • Chaos on hyvin ketterä kevyen vartalonsa tähden ja kollin tasapaino on hyvä, sen tähden tuo kykeneekin tasapainoilemaan hyvinkin kapeilla pinnoilla. Chaoksen suurin valtti on kuitenkin ketteryytensä lisäksi nopeus, mikä on kollin huomattavin ominaisuus. Tuo on taistelijana hyvin nopea ja käyttää yleensä toistuvia sivaltavia iskuja ennemmin kuin pitkiä voimamittelöitä. Kolli pyrkii olemaan iskuissaan niin nopea ja tarkka, ettei vastustajalla jää aikaa vastaiskuun. Kokemuksen ja iän myötä kolli karttuu tässä taidossaan koko ajan lisää. Kollilla on myös kyky lukea muita ja tarvittaessa saada nuo seuraamaan itseään (riippuen tietenkin kissoista).

 

Copyright

Butterfly

Vartalokuva © Silagul

©2019 Chaos | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com