Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ARPINAAMA

kuva

Ikä 5½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Tuntemattomia rotukissoja
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Wolf's Rain - Tsume no Suna

 

Ulkonäkö

Arpinaaman sekopäisyydestä huolimatta sitä kauniimpaa tai komeampaa kissaa saa etsiä. Sen turkki on lyhyttä mutta silkin pehmeää, kiiltävää ja lumenvalkoista. Sen vartalo on solakka ja elegantti. Yksi huomattava asia pilaa kuitenkin Arpinaaman ulkonäön kokonaan, asia mistä tämän kutsumanimikin tulee, on se että oikea puoli hänen kasvoistaan on kokonaan palanut kaulaan asti. Oikeasta puoliskosta kasvoja näkyy vain tummaa palanutta lihasta. Arpinaaman silmät ovat hopeanharmaat, mutta oikea silmä on aina isosti auki. Syy on siinä että siitä on palanut luomi. Myös kuonoa on palanut niin, että hampaat näkyvät ikään kuin tämä irvistäisi toisella puoliskollaan, ja palaneen ihon seassa on muutama arpi. Esimerkiksi tämän nenässä jota arpi halkaisee hieman. Myös oikea korva on melkein kokonaan tuhoutunut ja siitä on enää vain vähän jäljellä.

 

Luonne

Arpinaama on kylmäsydäminen ja kovaluonteinen. Se ei ole aina ollut tällainen, mutta sen menneisyys teki siitä katkeran ja ilkeän. Arpinaama liikkuu yleensä yksin ja välttelee turhia yhteenottoja. Mutta se, joka on Arpinaaman tielle käynyt, varsinkin aggressiivisesti, ei ole säästynyt. Sen ulkoinen olemus on kylmä ja rauhallinen, mutta sen sisällä roihuavat vihan liekit. Kolli omaa sosiopaattisia piirteitä. Tämä on aluksi kylmän rauhallinen, mutta saattaa yhtäkkiä alkaa rähjätä muille aivan omituisista asioista.  Arpinaama on yksinäinen vaeltaja, eikä välitä muista. Hän ei yleensä ole edes kiinostunut toisten läsnäolosta. Tämä saattaa joskus olla juttutuulella ilman mitään suurempia kohtauksia, mutta silloinkin toisen kannattaa varoa sanojaan tämän räjähtävän luonteen takia. Arpinaamaa voisi niin ikään kutsua tikittäväksi aikapommiksi. Hänen mielialansa saattavat hetkestä riippuen vaihdella todella tiuhaan, yleisin tunne tällä on ärtyneisyys ja se näkyy myös tämän naamasta. Mutta, vaikka tämä onkin ärtyisä, on Arpinaama ensisijaisesti kylmäluontoinen. Tunteita, joita Arpinaama tuskin tuntee enää, ovat suru, häpeä, ilo ja syyllisyys. Psykopaateista poiketen (Arpinaama menisi ehkä enemmän sosiopaatista) Arpinaama ei tunne himoa, ahneutta tai erityisiä haluja. Kaikesta tästä huolimatta Arpinaama on vain ohi katsoen hiljainen kulkija.

 

Menneisyys

Arpinaama on syntynyt kotikissaksi. Tuolloin sen nimi oli vain Valko, ja koska se oli rotukissa, sitä käytettiin näyttelyissä. Se menestyi todella hyvin ja oli aina ensimmäisellä sijalla. Mikään ei voittanut Valkon komeutta, se oli täydellinen myös omasta mielestään ja rakasti ihmisten huomiota. Kuitenkin pitkään oltuaan ensimmäisellä sijalla kisoissa ympäri maailmaa sitä alettiin kadehtia. Oikeastaan ihmiset, joiden omat kissat eivät pärjänneet Valkon kauneudelle. Yksi ilta näyttelyiden jälkeen mies, jonka oma kissa oli jälleen tullut Valkon jälkeen toiselle sijalle, sieppasi Valkon. Hän päätti tuhota Valkon ulkonäön heittämällä tämän päälle happoa ja lopuksi sytyttäen hapon tuleen, näin turvaten oman kissansa näyttelytulevaisuuden ykkösenä. Kuitenkin rytäkästä kuuluva melu hälytti paikalle ihmisiä ja Valko vietiin lääkärille. Se saatiin pelastuttua mutta hinta oli kova. Valkon oikea puoli kasvoista oli täysin palanut hieman kaulaan asti. Kotiin päästyään Valko odotti lämmintä vastaanottoa isännältään, mutta kävikin niin, että isäntä ei halunnut enää rumaa kissaa ja hylkäsi tämän julmasti kadulle. Valko tunsi itsensä petetyksi ja tajusi, että oli elänyt hyväksikäytettynä koko elämänsä. Viha ja katkeruus sen sisällä kasvoivat. Kerran niin kaunis kissa oli nyt ruma ja hyljätty. Se oli koko elämänsä elänyt vain toisten hyödyksi. Se päätti lähteä alueelta vaeltamaan ja muut kissat alkoivat kutsua sitä Arpinaamaksi ja niin myös ajan mittaan se omaksui itsekin tuon pilkaksi tarkoitetun nimen. Valko-niminen kissa oli nyt jäänyt taakse ja tapahtumien myötä oli syntynyt kokonaan uusi persoona, Arpinaama, jonka sydän oli kuin jää jonka sisällä paloi tuli.

 

Muuta

  • Rodultaan Arpinaama on turkkilainen angora.
     
  • Arpinaamalla ei ole mitään erikoisia taitoja. Se ei ole hyvä sosiaalisissa tilanteissa, ei erityisen hyvä metsästämään tai taistelemaan, vaikka osaa pitää kyllä puolensa ja itsensä elossa. Ehkä mainittava asia, mitä se osaa tehdä muista villikissoista poiketen, on käyttäytyä ihmisten asutuksilla hillitysti, eikä se pelkää ihmisiä. Se myös tuntee ihmisten tavat, koska se on ollut joskus lemmikki. Tämä on hyödyllinen tieto ja taito katukissalle.

 

Copyright

Shadow

©2019 Arpinaama | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com