Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ARONIA

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Klaani Erakko/Kulkukissa
Asema Ei ole
Sisarukset Okra ♀ †, Karpalo ♀ †, Hurricane ♂ †, Kimalle ♀ †
Vanhemmat Korna ♀ †, (tuntematon) ♂ (?)
Kumppani Safiiri ♀ †
Pennut Seittikuu ♀, Sun ♀
Soundtrack Linkin Park - Breaking The Habit

 

Ulkonäkö

Turkki näyttää varjossa mustalta, mutta valossa se saa hieman punertavan sävyn, joka erottuu parhaiten selän alueella. Karva on lyhyttä ja tankeaa, mutta silti kiiltävää ja hyväkuntoista. Silmät ovat siniset, ja ne sävähtävät hieman hopeanharmaaseen. Rakenteeltaan kolli on isokokoinen ja lihaksikas, ja eritoten käpälät ovat vahvat. Kollin mustat ja kiiltävät kynnet ovat aika pitkät ja terävät. Ne tylsyvät nopeasti, joten Aronia yrittää kuluttaa niitä mahdollisimman vähän. Hampaatkin ovat terävät, mutta tavallisia lyhyemmät. Kuono ja viikset ovat polkuanturoiden tavoin hiilenharmaat, mutta noissa näkyy häivähdys punertavaa sävyä. Anturat ovat mukautuneet koviksi ja kestäviksi vähän kaikenlaiseen maastoon. Kollin vasemman silmän tilalla on vain musta ammottava kuoppa, joka rupeaa vuotamaan aika herkästi verta. Kerran supikoira nimittäin hyökkäsi hänen kimppuunsa, kun Aronia vei yhden pentunsa Varjoklaanin luokse.

 

Luonne

Rauhallinen ja luotettava. Se tässä tekee moniin voikutuksen, kun kolli osaa pysyä tyynenä, vaikka riitelisi jonkun kanssa. Osittain siihen on syypäänä se, ettei Aronia osaa vain suuttua ja osin siitä, ettei hän halua antaa kiusaajalle sitä iloa, kun Aronia menettää hermonsa. Harvoin niin käy. Vaaratilanteissakin osaa pysyä tyynenä, vaikka hänen joku läheisensä olisi hengenvaarassa. Sisältäpäin tuota silloin pelottaa läheisensä hengen puolesta, sillä osaa välittää toisista. On hänelläkin sentään sydän. Ennen hän oli toisista erkaantuva, mutta nykyään on sosiaalisempi, eikä pelkää puhua vierailekkaan. Pentuna hän oli sitä mieltä, että klaanikissat ovat täysiä hiirenjätöksiä, mutta suuren sodan jälkeen on ruvennut kunnioittamaan noita. Hänen vihansa silloin laantui erään klaanikissan takia. Tuo välitti silloin Aronian, vihollisensa, hyvinvoinnista, vaikka kolli olikin haavoittanut tuota naarasta omin kynsin. Sen jälkeen kollin luonne on muuttunut ja hän osaa arvostaa toisten elämää. Ei suosi taisteluita, mutta semmoiseen ryhdyttyään antaa kaikkensa voittaakseen. Aronia on tullut kerran naaraan pettämäksi, eikä häntä tästä syystä innostuta ruveta uuteen suhteeseen. Hän pelkää tulleensa uudelleen petetyksi ja varsinkin naaraiden on vaikeaa saada hänen täysi luottamuksensa.

 

Menneisyys

Ei tiedossa.

 

Muuta

  • Taistellessa vaikkei ole kovin nopea, tuon iskut ovat harkittuja ja osuessaan aiheuttavat vakavia vammoja. Osaa loikata pitkälle vahvojen jalkojensa ansiosta, ja myös uiminen sujuu paremmin. Myös kalastustaitoa löytyy. Kestää iskuja aika hyvin.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Aronia | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com