Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YASU/SHIRO

pääkuva | vaihtokuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Nikhil ♂ ?, Hitoshi ♂, Jacqueline ♀, Yumi ♀
Vanhemmat Yuri ♀, Mick ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Metallica – Sad But True

 

Ulkonäkö

Yasu on hyvin pienikokoinen kolli, sitä voisi sanoa jopa siroksi ja hauraaksi. Ainoa jäntevyys, mitä kollista löytyy, on sen jaloissa, missä on jonkin verran lihaksia. Yasu on melko solakka ja hyvin laiha eikä onnistu lihomaan. Yasun turkki on lyhyttä, kiillotonta ja väriltään valkoista. Karva on laadultaan pehmeää ja väri on hyvin puhdas. Yasun turkissa on hyvin selviä, tasaisia, leveitä mustia raitoja. Raidat ovat lähes pelottavan symmetrisiä. Yasun selässä kulkee paksu musta raita, joka alkaa niskasta ja päättyy hännän tyveen. Kollin tassuissa on haalean harmaat sukat ja kollin varpaat ovat mustat. Yasun polkuanturat ovat tuhkan harmaat, samoin sen lyhyet kynnet. Yasun häntä on melko pitkä ja ruipelo ja sen lyhyt karva on sekaista. Hännässä valkoisen lomassa on harmaita karvoja. Yasun korvat ovat mustat. Vasemmasta korvasta on jäljellä enää repaleinen puolikas mutta kollin kuulo on edelleen yhtä hyvä. Yasun vasen silmä lähes sokeutui ja siinä näkö on melko huono. Silmän yli kulkee yksi pystysuuntainen arpi. Yasun kasvot ovat melko pyöreät ja hieman lapsekkaan näköiset. Kollin leuka on haalean harmaa. Yasun silmät ovat yleensä suuret ja muodoltaan kuin ovaalit. Yasun kaksoispersoonan ottaessa vallan kollin silmiin saattaa kuitenkin syttyä erilainen katse ja ne usein kaventuvat pelkiksi viiruiksi. Kaksoispersoonasta johtuen kollin vasemman ja oikean puolen kasvojen ilme on joskus ristiriidassa keskenään. Yasun silmät ovat väriltään harmaat. Kollin kuono on musta ja sen yli, viistosti silmäkulman alta kulkee yksi lyhyt arpi. Yasun viikset ovat mustat. Kollilla on kolme arpea vasemmassa jalassa. Arpia on myös kyljessä, takajalassa ja lonkassa. Myös kollin selässä, vasemman lavan yli kulkee kaksi pitkää arpea.

 

Luonne

Yasulla on kaksoispersoona, niinpä kollin luonne vaihtelee persoonan mukaan. Kollin ensimmäinen persoona, Yasu, on ulospäin melko normaali ja ystävällinen kolli. Se on ystävällinen useimmille eikä todellakaan tahdo tappaa ketään. Sisimmässään Yasu on hyvinkin heikko ja säikky muttei anna sen juurikaan näkyä. Totta puhuakseen Yasu ei pärjäisi taistelussa ollenkaan. Kolli inhoaa veren näkemistä ja pelkää itseään vahvempia kissoja. Yasu rakastaa perhettään eikä voisi ikinä pettää näitä. Kolli on hyvin uskollinen kumppani ja ystävä. Yasu jopa uhrautuisi näiden puolesta peloistaan huolimatta. Yasu on hyvä kuuntelija ja puhekumppani. Kolli suree helposti ja pääsee huonosti yli menetyksistään. Yasu ei oikeastaan suutu mutta saattaa loukkaantua. Kolli on monesti sinisilmäinen eikä tahdo uskoa muista pahaa. Kollin toinen persoona, Shiro, ottaa vallan kun Yasu on liian heikko selviytymään. Shiro hoitaa kaiken sen mihin Yasu ei pysty. Shiron käytössä kollin kehosta tulee taitava taistelija, joka ei pelkää kuolemaa. Shiro pitää tappamisesta ja hoitaa sen mikäli tarve vaatii. Shiro on myös hyvin ovela ja älykäs kissa ja usein virnuilee toisille. Shiron ollessa vallassa kollin silmät muuttuvat aina kapeiksi viiruiksi. Shiro on hyvin taitava liikkumaan huomaamatta ja on ketterä liikkeissään. Varastaminen onnistuu kollilta hyvin samoin valehtelu. Shiro on äkkipikainen, suuttuu helposti eikä tunne empatiaa. Shiro on pelkkä Yasun sivupersoona ja ottaa vallan kollin kehosta paljon harvemmin. Yasu onnistuu joskus työntämään Shiron päästään, mutta vaikeina aikoina tämä palaa. Yasu kuulee joskus Shiron äänen päässään silloinkin kun sivupersoona ei ole vallassa. Kolli yrittää käskyttää Yasua mutta yleensä tämä jättää Shiron huomioitta. Shiron ollessa vallassa Yasu kokee muistikatkoksen eikä muista tuolta ajalta mitään.

 

Menneisyys

Yasu syntyi viherlehden aikaan Akatsukin varajohtajalle Yurille ja Mickille. Kaksikko oli lähtenyt pois Akatsukin luota ja Yuri synnytti poissa Madaran silmistä. Yasun sisaruksia olivat Nikhil, Jacqueline ja Yumi. Yasu oli pentueen toisiksi nuorin.

Ollessaan kolmen kuun ikäinen mäyrä hyökkäsi Yasun kimppuun tämän harhailtua yksin metsään. Mäyrä oli kuitenkin nuori, tuskin pentua vanhempi, eikä se aikonut heti tappaa säälittävää pentua, vaan ryhtyi leikittelemään sillä. Yasu oli kauhuissaan eikä tiennyt mitä tehdä kun Mäyrä retutti sitä menemään. Puolustukseksi Yasun mieli kehitti Shiron, kaksoispersoonan joka oli kyllin vahva kestämään kivun kun Yasu ei siihen kyennyt. Shiro jopa laittoi vastaan mäyrälle huolimatta tuon kehon kärsimistä vammoista. Yuri ehti pelastaa pennun mäyrältä ja Shiro vetäytyi sivuun. Kollin toisesta korvasta puuttui nyt pala, silmä oli lähes sokeutunut ja muu keho oli arpinen. Arpia oli kuitenkin vain kollin vasemmalla puolella, sillä sen puolen heikko Yasu käänsi mäyrän runneltavaksi. Myöhemminkin jos Shiro joskus näyttäytyy, näkyy tuon virne ensimmäisenä oikealla puolella. Shiro vahvistuu sitä mukaa, kun Yasu kasvaa.

Kun Yuri ja Mick palasivat pentuineen takaisin Akatsukin luo, Yuri meni muista erilleen ja synnytti Madaran pennut. Samaan aikaan Mick tapasi jälleen Madaran ja heittäytyi Akatsukin johtajakollin eteen kun kaksijalka ampui tuota nuolella. Pennut löysivät kuolevan Mickin vähän eri ajoin, mutta Yasu oli ensimmäisten joukossa paikalla. Hän itki ja rukoili isäänsä kestämään, mutta turhaan. Mick kuoli ja osa Yasun sisimmästä mureni antaen lisätilaa Shirolle.

 

Muuta

  • Yasulla on kaksoispersoona Shiro, joka ottaa joskus vallan, kun Yasu on heikko. Yasu myös kuulee joskus sivupersoonansa äänen päässään. Yasulle jää muistikatkos niistä hetkistä kun Shiro on ottanut vallan. Madaran ja Yurin pennut Jeff, Araki, Rei, Gadi, Hitomi ja Obito ovat hänen sisarpuoliaan.

 

Copyright

Butterfly

Vaihtokuva © Silagul

©2019 Yasu/Shiro | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com