Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

REI

kuva

Ikä 1 vuosi
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Jeff ♂ †, Obito ♂, Araki ♂ ?, Hitomi ♀, Gadi ♀ †
Vanhemmat Yuri ♀, Madara ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack ReVamp – Wild Card

 

Ulkonäkö

Rei on melko suurikokoinen, mutta kuitenkin notkea ja solakka naaraskissa. Naaraan jalat ovat erityisen pitkät ja vahvat, samoin sen selkä. Rein turkki ei ole aivan kaikkein lyhintä, muttei kauhean pitkääkään. Turkki on väriltään hyvin tumman mustaa, jonka seassa saattaa erottaa hieman sinistä sävyä. Turkki on kiiltävää ja laadultaan tiheää ja karkeaa. Reillä on paksu pohjavilla eikä naaras palellu herkästi. Rein mustassa turkissa kulkee kauttaaltaan valkoisia, paksuja, symmetrisiä raitoja. Rein turkki pitää surkeasti sadetta, mutta pitää loistavasti kylmän loitolla. Rei muistuttaakin rakenteensa puolesta enemmän isäänsä Madaraa kuin emoaan. Rein häntä on keskimittainen, pitkäkarvainen ja raitainen. Hännän muuta kehoa pitempi turkki on aina takussa ja karvat roikkuvat alaspäin. Rein käpälät ovat vankat naaraalle ja sillä on leveät tassut. Kynnet ovat kiiltävän mustat ja erityisen vahvat. Polkuanturat ovat nekin mustat ja koviksi karaistuneet. Rein lavat ovat melko terävät ja pistävät vahvasti esiin naaraan turkista. Rein pää on kolmion mallinen ja vahva luustoinen. Naaraan piirteet kiinnittävät taatusti kollien huomion ja sieväksikin tuota voisi sanoa. Rein ehdottomasti huomiota herättävin piirre on sen isältä perityt tumman punaiset silmät. Rein silmien pupillin koko vaihtelee todella rajusti tuon mielialan mukaan. Se on joko kooltaan valtaisan suuri tain aivan ohut viillos, välimuotoja ei juurikaan esiinny. Joskus silmissä näkee myös pienen hulluuden pilkkeen kun pupillit ovat suurentuneen, vaikka muuten naaraan tunteita silmät eivät paljastakaan. Silmät ovat muodoltaan terävän mantelin malliset. Rein korvat ovat suipot, normaalia pidemmät ja teräväkärkiset. Rein otsassa on M-kirjaimen muotoinen kuvio ja poskissa on muutamia juovia. Silmien päällä on kaksi valkoista pistettä, jotka näyttävät jatkuvan M-kirjaimesta. Rein kuono on hiilen musta, samoin viikset.

 

Luonne

Rei on todella ailahtelevainen persoona. Naaraalla kolme perus mielialaa, joista joku on aina pinnassa. Rein normaalein tunnetila on viileän välinpitämätön. Tuossa mielentilassa Rei voi olla ihan siedettävää juttuseuraa ja osaa tehdä melko älykkäitäkin päätöksiä. Kaksi Rein muuta mielentilaa tulevat pintaan aina aivan yllättäen. Välillä naaras saattaa olla lähes pelottavan hilpeä. Ei mitenkään normaalin iloinen tai hyperaktiivinen vaan naaraan silmissä yleensä on tietynlainen hullunkiilto, joka ilmenee vain tässä mielentilassa, ja Rei nauraa vähän kaikelle ja hihittelee itsekseen. Nauru on korkeaa, kimeää ja satuttaa helposti korvia, eikä sitä yleensä voi erehtyä pitämään ystävällisenä. Välillä Rein naurussa on myös viettelevä sävy ja Rei virnistelee muille usein. Monesti naaraan virne ärsyttää toisia ja Rein nauttii saadessaan tekosyyn taisteluun. Yksi Rein mieliala on sula viha, raivo, joka saattaa sekin leimahtaa yhtä äkisti kuin sammuakin. Vihaisena Rei on vaarallinen ja arvaamaton ja saattaa vaikka tappaa. Rei ei oikeastaan voi tuntea surua tai empatiaa ja onkin lähes täydellinen ”soturi”, lukuun ottamatta sitä seikkaa että se on luonteeltaan liian ailahtelevainen ja tulinen. Temperamenttia naaraasta löytyykin, eikä tuo koskaan anna periksi. Rei on myös hivenen narsistinen ja turhamainen, pitäen itseään muiden yläpuolella. Reille ulkonäkö on myös tärkeä, eikä naaras anna anteeksi jos joku turmelee sen. Rei rakastaa leikitellä kollien tunteilla ja ollessaan hyvällä tuulella Rei voi olla hyvinkin miellyttävä, mutta muuttua äkisti ja särkeä vastapuolen sydämen. Rei pitää taisteluista eikä pelkää tappaa tai tahria itseään vereen. Naaras ei oikeastaan voi luoda kunnollisia ystävyyssuhteita. Ainakaan, se ei myönnä että sillä olisi yhtään ystävää. Rei irvailee erityisen paljon sisarilleen. Naaras tuleekin näiden kanssa toimeen ihan kohtalaisesti.

 

Menneisyys

Rei syntyi Suuren Tuhon jälkeen Yurille ja Madaralle. Rei oli pentueensa kolmanneksi vanhin. Hänen sisaruksiaan olivat Jeff, Obito, Araki, Hitomi ja Gadi.

 

Muuta

  • Rei on pentueensa kolmanneksi vanhin.
     
  • Rei on voimakas taistelija ja kestävä.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Rei | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com